Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Zayıf takımlara karşı Topal/Linderoth - Kewell - Elano olur orta üçlü, ilerisi de Arda - Keita - Baros.

Güçlü takımlara karşı da Linderoth - Topal/Ayhan - Elano çıkar orta üçlü, Kewell dönüşümlü oynar artık.

Zaten geçen sene açıkça gördük, Kewell'ın 70 Arda'nın 60dk'lık kondisyonu oluyor genelde. Bu sene birden patlama yapmazlarsa kolay kolay 90dk çıkaramıyorlar sıkı bir maçta. Değişimli falan oynarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Zayıf takımlara karşı Topal/Linderoth - Kewell - Elano olur orta üçlü, ilerisi de Arda - Keita - Baros.

Güçlü takımlara karşı da Linderoth - Topal/Ayhan - Elano çıkar orta üçlü, Kewell dönüşümlü oynar artık.

Zaten geçen sene açıkça gördük, Kewell'ın 70 Arda'nın 60dk'lık kondisyonu oluyor genelde. Bu sene birden patlama yapmazlarsa kolay kolay 90dk çıkaramıyorlar sıkı bir maçta. Değişimli falan oynarlar.

yapma gözünü seviyim, o kadar neeskens geldi kondisyon pompaladı diye heryerde yazdı. bu sene çıkarmasını bekliyorum ben ardadan. kewell sakatlanıyor falan o garibim zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kewell göbekte oynamaz. Hele o bölgede bir sürü alternatif varken, kanat oyuncusunu orada harcamak yazıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ergün penbe ne adamdı abi ya. 1-90 arası aynı kondisyon. Sakat olmadığı sürece her maçta aynı tempo. Ceza diye birşey yok 10 tane sarı kart görmemiştir kariyeri boyunca zaten. İstikrar abidesiydi lan herif.. Ne zaman "arda bu maçta dinlendirilecek/cezalı", "kewell ancak ikinci yarı girer" , "volkan yamanın fazla kiloları 90 dakika çıkarmasını engelliyor" tarzı şeyler duysam aklıma ergün geliyor. Mentor falan yapmalıydılar adamı :p
Sosyal ağlarda paylaş

fener onun yarısı zarar etse her tarafa manşet olur zaten
aynı şekilde fenerin borcu her kongrede 20-30 milyon euro oynasa
finansal denetim kurulu üyeleri 2şer 3üer istifa etse
alllaah,nasıl eğlenirsiniz hayal bile edemiyorum
galatasarayın finansal denetimi eylül'de bitiyor
o zamanlar biraz daha çıkar ortaya olaylar tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

"Max Damage" said:

Önemli olan ekonomiyi çevirebilmek diye biliyorum ben. Ona bakarsanız en borçlu kulüp Real Madrid.

Yalnız senin örneğin biraz abes kaçmış şey gibi mesela dünyanın en borçlu ülkesi amerika'dır.

Tamam da hocam Galatasaray'ın borcuda kendisine göre bir borç yani. Elindeki kaynaklar bakımından altından kalkılamayacak bir borç değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...