sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bence sabrinin o malum hareketi yeterli ön libero oynamak ve rakip futbolcuları güldürüp oyundan düşürmek için.asdfkljasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Zayıf takımlara karşı Topal/Linderoth - Kewell - Elano olur orta üçlü, ilerisi de Arda - Keita - Baros. Güçlü takımlara karşı da Linderoth - Topal/Ayhan - Elano çıkar orta üçlü, Kewell dönüşümlü oynar artık. Zaten geçen sene açıkça gördük, Kewell'ın 70 Arda'nın 60dk'lık kondisyonu oluyor genelde. Bu sene birden patlama yapmazlarsa kolay kolay 90dk çıkaramıyorlar sıkı bir maçta. Değişimli falan oynarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 bu sene patlama yaparlar muhtemelen. işini bilen kondüsyonerler geldi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Rewendor said: Zayıf takımlara karşı Topal/Linderoth - Kewell - Elano olur orta üçlü, ilerisi de Arda - Keita - Baros. Güçlü takımlara karşı da Linderoth - Topal/Ayhan - Elano çıkar orta üçlü, Kewell dönüşümlü oynar artık. Zaten geçen sene açıkça gördük, Kewell'ın 70 Arda'nın 60dk'lık kondisyonu oluyor genelde. Bu sene birden patlama yapmazlarsa kolay kolay 90dk çıkaramıyorlar sıkı bir maçta. Değişimli falan oynarlar. yapma gözünü seviyim, o kadar neeskens geldi kondisyon pompaladı diye heryerde yazdı. bu sene çıkarmasını bekliyorum ben ardadan. kewell sakatlanıyor falan o garibim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Rewendor said: Zayıf takımlara karşı Topal/Linderoth - Kewell - Elano olur orta üçlü, ilerisi de Arda - Keita - Baros. Güçlü takımlara karşı da Linderoth - Topal/Ayhan - Elano çıkar orta üçlü, Kewell dönüşümlü oynar artık. Zaten geçen sene açıkça gördük, Kewell'ın 70 Arda'nın 60dk'lık kondisyonu oluyor genelde. Bu sene birden patlama yapmazlarsa kolay kolay 90dk çıkaramıyorlar sıkı bir maçta. Değişimli falan oynarlar. Kewell göbekte oynamaz. Hele o bölgede bir sürü alternatif varken, kanat oyuncusunu orada harcamak yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Ergün penbe ne adamdı abi ya. 1-90 arası aynı kondisyon. Sakat olmadığı sürece her maçta aynı tempo. Ceza diye birşey yok 10 tane sarı kart görmemiştir kariyeri boyunca zaten. İstikrar abidesiydi lan herif.. Ne zaman "arda bu maçta dinlendirilecek/cezalı", "kewell ancak ikinci yarı girer" , "volkan yamanın fazla kiloları 90 dakika çıkarmasını engelliyor" tarzı şeyler duysam aklıma ergün geliyor. Mentor falan yapmalıydılar adamı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 elano istanbula geldi hadi iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 O değil de kewell yedek kalırsa çok üzülürüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Hakkaten yahu, kewell ı izlemek ayrı bir zevk :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Abi Arda baya geliştirdi yalnız. Kaç defa gördüm 11'de çıktığı maçın son dakkasında hala depar attığını. Hakkını yemeyin. Kondisyon olarak Arda Kewell'dan baya daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gs 92milyon TL zararla kapamış 2008 i. 2009 u da 46milyon tl zararla kapamayı hedefliyorlarmış. uefa ne zaman el atacak gs'i ne zaman kümede göreceğiz merak ediyorum eueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Fistan said: gs 92milyon TL zararla kapamış 2008 i. 2009 u da 46milyon tl zararla kapamayı hedefliyorlarmış. uefa ne zaman el atacak gs'i ne zaman kümede göreceğiz merak ediyorum eueh fenerin zararı daha çok diye biliyorum ben ama yanlış söylemiş olmayım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Önemli olan ekonomiyi çevirebilmek diye biliyorum ben. Ona bakarsanız en borçlu kulüp Real Madrid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 "Max Damage" said: Önemli olan ekonomiyi çevirebilmek diye biliyorum ben. Ona bakarsanız en borçlu kulüp Real Madrid. Yalnız senin örneğin biraz abes kaçmış şey gibi mesela dünyanın en borçlu ülkesi amerika'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Borcu kapatacak kadar gelir teminatın varsa problem değil bu. Real Madrid bir ara borç batağındaydı,antrenman arazisini Madird belediyesine satıp aynı araziyi 50 yıllığına komik bir yıllıkla kiraladılar,borç falan kalmadı.O dönemde bile Suker,Anelka,Mijatovic efsane kadro kurulmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fener onun yarısı zarar etse her tarafa manşet olur zaten aynı şekilde fenerin borcu her kongrede 20-30 milyon euro oynasa finansal denetim kurulu üyeleri 2şer 3üer istifa etse alllaah,nasıl eğlenirsiniz hayal bile edemiyorum galatasarayın finansal denetimi eylül'de bitiyor o zamanlar biraz daha çıkar ortaya olaylar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8096 ağbiiiiiiiiii elanonun koluna giren kim yazık adama o nasil tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 soldaki elano olsa ya :D sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Masticore said: "Max Damage" said: Önemli olan ekonomiyi çevirebilmek diye biliyorum ben. Ona bakarsanız en borçlu kulüp Real Madrid. Yalnız senin örneğin biraz abes kaçmış şey gibi mesela dünyanın en borçlu ülkesi amerika'dır. Tamam da hocam Galatasaray'ın borcuda kendisine göre bir borç yani. Elindeki kaynaklar bakımından altından kalkılamayacak bir borç değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 theCio said: http://www.sporx.com/fotogaleri/?frm_id=8096 ağbiiiiiiiiii elanonun koluna giren kim yazık adama o nasil tip o adam trabzonspor lu olmali !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 gel birader bisey anlaticam diye cekiyo adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 fener zararla kapamıyor yıllık bütçeleri, borcu daha fazla ama zaten büyük bütçelerde öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Yakışıklı adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Eralp said: Şu kkkthxbb olaylarına da uyuz oluyorum, söylemeden edemiycem. Çok mu kuul duruyo yani anlayamadım ki. Biri ne ne demek olduğunu açıklasa keşke. çok cahil hissettim kendimi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ok thanks bye bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar