Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 evet haldun bizi yavas yavas o noktaya doğru taşıyor :D yeni stad ve riva projesinden sonra umarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 robinho da değil artık abi abartmayın :) ha bunu fenerli olduğum için söylemiyorum, biz almaya çalışsak da hadi len çekerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 dos santos gelirse kewell'ın gideceğine yönelik haberler çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Holy said: robinho da değil artık abi abartmayın :) ha bunu fenerli olduğum için söylemiyorum, biz almaya çalışsak da hadi len çekerdim. Söz konusu Haldun'sa gerisi teferruattır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Ahahaha robinho yu da size verelim dmeiş adamlar yok artık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Arkalarını da dönmeyi teklif etmişler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Achtel said: Holy said: robinho da değil artık abi abartmayın :) ha bunu fenerli olduğum için söylemiyorum, biz almaya çalışsak da hadi len çekerdim. Söz konusu Haldun'sa gerisi teferruattır =)Nasıl popolar havalanıyor belli değil. Ayaklarınız yere bassın yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Yahu bende gülüp geçiyorum robinho haberine de Haldun Üstünel öyle şeyler yaptı ki acaba dedirtiyor yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 m.city tapuyu üstünüze yapalım demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Elano'nun böbreğinde taş çıkmış, totem mi yaptı millet yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sıkıntı değil ya taş iyi bir ürologun elinde 1 haftada top oynar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Tedaviyi klüp üstleniyormuş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 adnan mı tutup çıkarıomuş taşı adamdan? asdasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Haldun'u bekliyorlarmış.Abi bizim sağlık heyetine adam emanet edilir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Kulüp doktorlarımızdan birinin çalıştığı apartmanın yan apartmanında harika bir ürolog var. İkisini de tanıyorum. Elano'yu o ürologa mı yollatsam? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Yolla bevliyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nil yollat ona . çünkü böbrek taşının ağrısını kesmede kullandıgımız agrı kesiciler doping maddesi içeriyor olabilir .morfin türevi falan veriyoz yani bizim saglık ekibi doping basmasın adama durduk yere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 noyan seni bizim takımın doktoru yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ulan jo gelmiş elano gelmiş hala robinho gelmez diyorlar :) gelirse paralarımı store a gömücem söz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 anamm ne güzel olur da işte . adnan polat deseki git spor hekimliği ihtisası yap seni kulube alcam hiç durmam da spor hekimi olup da kasımpaşada çalışmakta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 transfer sezonu ne zaman biticek bu arada? kac gunleri kaldi yeni adam almak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 son 1 hafta olması lazım. 1 şubat deadline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 elano da bobrek tasi cikmis ulan yine dokuluyoruz bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ya robinho ayrılmak istiyorum diye acıklama yapmış . m.city kiralık vercekmiş . santos istiyorum demiş onlar cok para vermezler . derdi ilk 11 de oynıyıp dünya kupasına gitmekmiş . ee bizde elano ,jo gibi arkadasları var . özellikle elano . m.city başkanının kızını mı almıştır h.üstünel nedir anlamadım ama aramız iyi . ya bütün bunları yanyana koyunca olmıcak iş değil gibi hani böyle düşününce olurmuş gibi geliyor ama reel de sanki imkansız gibi gözüküyor ne bilim ya olsa ne güzel olur ama demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Elano-Jo-Robinho zaten City'de kankaymış, takımdakilerden ayrı Elano liderliğinde takılıyolarmış zamanında ve hoca uyuz olmuş üçüne de. Bu yüzden Robinho gayette kiralık gelebilir, en azından gönlü buradakilerledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar