Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Bu kadro ile normal şartlarda ligi 10 puan farkla lider tamamlamsı gerekiyordu. Ayrıca diğer rakiplerininde kötü kadroları göz önünde bulundurulursa. Bir Fenerbahçe'li olarak Lig başında kadrolar tamamlandıktan sonra GS şampiyon olur demiştim. Hala öyle düşünüyorum. Çünkü devre arası transfer dönemi bayağı pasif geçti.

İyi de dengeli bakmak lazım kadrolara, bizimkilerin bol alternatifli hücum opsiyonları geniş bir kadrosu var ama defans-ofans arasında bıçakla kesilmiş gibi bir ayrım var, şimdi Neill transferiyle biraz yakışıklı durdu o tarafta bakalım, Fenerbahçe'nin kanatları saymazsak tüm bölgeleri gayet dengeli.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin esas sorunu defansında da değil. Defanstan öte orta sahanın göbeğinde. Orta saha o kadar hantal kalıyor ki, sürekli açık geliyor, dirençli bir takıma karşı düşüyor anında. Haliyle defans da sürekli pozisyonla boğuşunca sağdan soldan elbet bir yerden patlıyor.

Ha, eldeki defans çok mu iyi? Değil. Neill'e çok güvenmesem de defans göbeğine bir transfer lazımdı bana göre. Servet'in yanında aynı ayar bir oyuncu lazımdı. Ancak daha önemli olan orta sahaya fiziksel gücü yüksek, oyundan çabuk düşmeyecek ve sürekli pres yapacak bir adam lazım eski GS'deki Suat Kaya ya da FB'li Aurelio misali.

Ha bu arada Aurelio ne oldu bilen var mı? Aylardır ses seda çıkmıyor medyamızdan. Sakatlıktan yeni dönüyordu döndü mü? İyi mi? Eski halini yakaladı mı? Betis'te mi hala onu bile bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor'a katılıyorum. ben de daha önceden söylemiştim, defans ve bir orta saha şart diye. Tamam forvet önemli ama şu an için ilk tercih iyi yapıldı bir defans oyuncu alındı. Neill kötü bir oyuncu değil, galatasaray'da iş yapacaktır. Orta sahaya ise hiçbir elemanın adı geçmiyor. Galatasaray ciddi ciddi transfer düşünmüyor olabilir ama kesinlikle iyi bir orta saha oyuncusu şart. Fakat bu oyuncunun dinamik ve genç olması da şart...
Sosyal ağlarda paylaş

Hala inanmıyorum ya, gerçek olmak için fazla güzel, Ruud en sevdiğim forvetler arasında şu an aktif oynayanlar arasında :P

Ha, benimki kişisel bir heyecan, ağır sakatlık sonrası ne kadar etkili olur orasını bilemiyorum, risk çok fazla. Ama tutarsa güzel. Şimdiye kadar riskli transferlerimiz hep tuttu gibi gözüküyor. Yıllardır ortada olmayan Kewell şu an takımın en iyisi, yedeklikten kurtulamayan Keita sağ tarafta döktürüyor. Bi sorunlu Lincoln vardı o tutmadı işte. Bi de risksiz transfer olarak Linderoth patladı.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ruud gelirse iki ayrı takım çıkaracak kadar kadro genişliğimiz oluyor. peste falan düşünemiyorum yahu kimi oynatıcan yani.

baros - ruud - keita
kewell - elano - arda
mehmet topal
balta(caner) - neill (gökhan/emre) - servet - sabri (neill)

hehe. yok olmaz bu transfer ya. zaten bu kadroyla her maç 4-6 gol atar 2-3 gol yeriz ortalama.
Sosyal ağlarda paylaş

mirror ve sky sports da verdi haberi. kalbim sıkıştı çok kötüyüm. sky sports lucas neill is considering ... şeklinde vermişti haberi ve o gece bitmişti transfer hatırlatmak isterim. ulan böyle bir forvet hattının bir türk takımında olması doğru düzgün konser olmayan ülkeme bir anda metallica sabbath slayer rammstein'in gelmesi gibi birşey. fenalık geçircem. lan lan van nistelrooy lan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...