nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Anelka dünyadaki en overrated ikinci fürvettir. İlki de berbatov. Man Utd taraftarı olarak Fergie'den utandım onu aldığında. Premier Lig de izliyorum, futbol da biliyorum. Ruud da net bi şekilde daha teknik Anelka'dan. Anelka zenci. O var yani. Zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 @kermit: Oyna abi gayet güzel oyun. Dalga geçme amacım falan yoktu orada zaten. Neyse Anelka teknik ama ruud daha teknik onu söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 tamam nilep senide ekledim ben listeye futbolda yazdıkları ciddiye alınmayacaklar listesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Hacı ben de seni ekledim kendi listeme np =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 şöyle bişi var sen futboldan hiç bi şekilde anlamıyosun futbolu fmden takip ediyosun bide ingiltere liginde M.utd maçından başka maç izlemiyosun. neyse hayırlı geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Anelka farklı tip bir forvet, Ruud gibi tam forvet değil, zaten futbola da forvet değil sağ kanat olarak başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ruud'a göre daha kıvrak ve daha driplingçi koşucu forvet tipi. O yüzden daha teknik gözüküyor. Ama topla yapabildikleri Ruud'a göre sınırlı. Ruud kadar teknik vuramıyor, pasları o kadar yaratıcı değil, çevresindeki adamları o kadar rahat pozisyona sokamıyor vs vs. Tenkikten anladığınız topu alıp allah ne verdiyse koşmak ve 2 çalım atmaksa Youla en teknik adam zaten :) Topla daha çok koşuyor, daha hareketli vs, topla daha çok oynadığı için de adam geçtiği çalım attığı daha sık gözüküyor bundan dolayı tekniği daha iyi görülebilir. Ama teknik dediğim bu değil benim için. Top hakimiyeti, milimetrik paslar, doğru yerde doğru plase doğru zamanda doğru yere şut, topu istediğin yere yollayabilmektir çalım atmanın yanısıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermit haklı bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Takip ediyorum. Championship maçı bile yakalarsam affetmem izlerim. Futboldan da anlıyorum. Sadece aynı şeyi anlamıyoruz. İnsan gibi yorum yapmayıi karşındakine saygılı davranmayı öğren. Bir de görüş farklılıklarının olabileceğini, senin mutlak doğruları bilmediğini. Ama sana bunları öğretmek köpeklere tuvalet eğitimi vermekten zor kermit. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi sınavdan çıktım geldim okuyamıcam herşeyi şurda tek tek tartışma var ruud falan filan diye. Gs bugün birini transfer etti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Etmedi, ama GB'ye Serkan Çalık'ı verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Teşekkürler iyi tartışmalar by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ahah abi galatasaray.org'a girip baksaydın ya buraya soracağına =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 O da zor geldi ya 20.45te sınava girdim 23de evdeydim hala yorgunum.Beynimden arzlar talepler geçiyo. Herşeye bi grafik çizmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bu arada bahsettiğim hareketi bulamadım da aynısını Fransa maçında da yapmış Euro08'de. Golle sonuçlanıyor atak da... http://www.youtube.com/watch?v=YxliFuzw4Fk Çok uzun video gerçi 3.45'te Ruud'un bahsettiğim hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 off hiç teknik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bir marseille roulette ruud van nistelrooy u teknik yapıyorsa ben cok cok cok daha tekniğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 adam 15 senedir futbol oynuyor. Dünyanın en prestijli kulübü Real Madrid'in kadrosunda. Heralde bir iki hareketten fazlası vardır tekniğini gösterecek :) Ayrıca o hareketi sokakta yapmak değil önemli olan, bir avrupa kupası milli maçında tam doğru zamanda doğru şekilde yaparak takımına gol kazandırmak bir miktar farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ruud a laf etmek saçmalık yahu.suan formsuz olabilir.ama manu da efsane olmus adam realde oynamıs.hala madridde.bize gerekli transfer değil ama hemen adamın kalitesi sorgulanmıs ahaha gol atamayan gol kralı olanlar nihat gibi ceset forvetleri olanlar gelmiş gs nin henuz almadıgı belkide almıcagı dunyanın tanınmıs topcularından nistel roy a laf etmişler gelirse en az 20 golu var.ama bize forvet lzmdeğil.baros gelince nonda yedek ztn.ruud u mu yedek oturtcaz. defans o haldeyken mallık olur.genç bi forvet alsak yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermit said: nileppezdel said: Fener bastonlu Carlos'u alırken biz daha 30 yaşındaki Kewell ve 28 yaşındaki Elano'yu alıyorken Fener gibi olmamayı tercih ederim ya :) carlosu almak biraz kafa kullanmak forma satışı şu bu. örnek olarak guizayı getirdiler. ispanya gol kralı diye. ilk sene sıçtıda bana göre güzel transfer oldu. fener üzerinden prim yapmak değil olay. ben beşiktaşın ne olduğunu bildiğim için beşiktaşın bi yıldız peşinde şu durumda koşamayacağını biliyorum. ama siz günde dünyada yaşı geçmiş 100 tane yıldızın ismini anıp bi tanesi gelince yada gelecek gibi olunca heyecan yapmanıza hastayım. yıldız arıyacağınıza alt liglerde biraz bakınsanız neler çıkar haberiniz yok. ama gs yönetimide işini biliyo. taraftarı çoluk çocuk heyecanlanmak istiyo. bi isim atıyo ortaya tamamdır. oyalansınlar 1 hafta.cool story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Carlos formalı bir tane adam görmedim, hep Berk hep Sinem.Forma falan sattırmıyor inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 gs çok tırt takım nistelroy bizim eski kapıcıya benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yetersiz troll sıradaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermit said: nileppezdel said: Fener bastonlu Carlos'u alırken biz daha 30 yaşındaki Kewell ve 28 yaşındaki Elano'yu alıyorken Fener gibi olmamayı tercih ederim ya :) carlosu almak biraz kafa kullanmak forma satışı şu bu. örnek olarak guizayı getirdiler. ispanya gol kralı diye. ilk sene sıçtıda bana göre güzel transfer oldu. fener üzerinden prim yapmak değil olay. ben beşiktaşın ne olduğunu bildiğim için beşiktaşın bi yıldız peşinde şu durumda koşamayacağını biliyorum. ama siz günde dünyada yaşı geçmiş 100 tane yıldızın ismini anıp bi tanesi gelince yada gelecek gibi olunca heyecan yapmanıza hastayım. yıldız arıyacağınıza alt liglerde biraz bakınsanız neler çıkar haberiniz yok. ama gs yönetimide işini biliyo. taraftarı çoluk çocuk heyecanlanmak istiyo. bi isim atıyo ortaya tamamdır. oyalansınlar 1 hafta. Bu Kurbaanın yorumları seviyorum valla, yine katılıyorum. Ayrıca Anelka'ya laf edenler taş olur. Adam teknik hususunda dünyanın sayılı üst düzey futbolcularından biridir, bu şimdi veya son 2 sene değil hep böyleydi. Nilep genel anlamda söylüyorum pek yazma be güzel kardeşim, elini yorduğuna yazık valla, çok sayıda ve inatla saçmalıyorsun yahu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi iki haraket yapıp adam geçmek teknik olmak değil ki sadece. Teknik o değil yani tamamen. Şut tekniği, pas tekniği de var ki ruud bunlarda Anelka'yı katlar. Ben daha önce de dedim farklı düşünüyorsunuz ya da yetemiyorsunuz ama saçmalamıyorum ben. Sadece anlamıyorsunuz ya da kabul etmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar