Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

Anelka farklı tip bir forvet, Ruud gibi tam forvet değil, zaten futbola da forvet değil sağ kanat olarak başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Ruud'a göre daha kıvrak ve daha driplingçi koşucu forvet tipi. O yüzden daha teknik gözüküyor. Ama topla yapabildikleri Ruud'a göre sınırlı. Ruud kadar teknik vuramıyor, pasları o kadar yaratıcı değil, çevresindeki adamları o kadar rahat pozisyona sokamıyor vs vs. Tenkikten anladığınız topu alıp allah ne verdiyse koşmak ve 2 çalım atmaksa Youla en teknik adam zaten :)

Topla daha çok koşuyor, daha hareketli vs, topla daha çok oynadığı için de adam geçtiği çalım attığı daha sık gözüküyor bundan dolayı tekniği daha iyi görülebilir. Ama teknik dediğim bu değil benim için. Top hakimiyeti, milimetrik paslar, doğru yerde doğru plase doğru zamanda doğru yere şut, topu istediğin yere yollayabilmektir çalım atmanın yanısıra.
Sosyal ağlarda paylaş

Takip ediyorum. Championship maçı bile yakalarsam affetmem izlerim. Futboldan da anlıyorum. Sadece aynı şeyi anlamıyoruz. İnsan gibi yorum yapmayıi karşındakine saygılı davranmayı öğren. Bir de görüş farklılıklarının olabileceğini, senin mutlak doğruları bilmediğini. Ama sana bunları öğretmek köpeklere tuvalet eğitimi vermekten zor kermit. Evet.
Sosyal ağlarda paylaş

adam 15 senedir futbol oynuyor. Dünyanın en prestijli kulübü Real Madrid'in kadrosunda. Heralde bir iki hareketten fazlası vardır tekniğini gösterecek :)

Ayrıca o hareketi sokakta yapmak değil önemli olan, bir avrupa kupası milli maçında tam doğru zamanda doğru şekilde yaparak takımına gol kazandırmak bir miktar farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

ruud a laf etmek saçmalık yahu.suan formsuz olabilir.ama manu da efsane olmus adam realde oynamıs.hala madridde.bize gerekli transfer değil ama hemen adamın kalitesi sorgulanmıs ahaha

gol atamayan gol kralı olanlar nihat gibi ceset forvetleri olanlar gelmiş gs nin henuz almadıgı belkide almıcagı dunyanın tanınmıs topcularından nistel roy a laf etmişler

gelirse en az 20 golu var.ama bize forvet lzmdeğil.baros gelince nonda yedek ztn.ruud u mu yedek oturtcaz.

defans o haldeyken mallık olur.genç bi forvet alsak yeter
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

nileppezdel said:

Fener bastonlu Carlos'u alırken biz daha 30 yaşındaki Kewell ve 28 yaşındaki Elano'yu alıyorken Fener gibi olmamayı tercih ederim ya :)

carlosu almak biraz kafa kullanmak
forma satışı şu bu.
örnek olarak guizayı getirdiler. ispanya gol kralı diye. ilk sene sıçtıda bana göre güzel transfer oldu.
fener üzerinden prim yapmak değil olay.
ben beşiktaşın ne olduğunu bildiğim için beşiktaşın bi yıldız peşinde şu durumda koşamayacağını biliyorum.
ama siz günde dünyada yaşı geçmiş 100 tane yıldızın ismini anıp bi tanesi gelince yada gelecek gibi olunca heyecan yapmanıza hastayım.
yıldız arıyacağınıza alt liglerde biraz bakınsanız neler çıkar haberiniz yok.
ama gs yönetimide işini biliyo. taraftarı çoluk çocuk heyecanlanmak istiyo. bi isim atıyo ortaya tamamdır. oyalansınlar 1 hafta.
cool story.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

nileppezdel said:

Fener bastonlu Carlos'u alırken biz daha 30 yaşındaki Kewell ve 28 yaşındaki Elano'yu alıyorken Fener gibi olmamayı tercih ederim ya :)

carlosu almak biraz kafa kullanmak
forma satışı şu bu.
örnek olarak guizayı getirdiler. ispanya gol kralı diye. ilk sene sıçtıda bana göre güzel transfer oldu.
fener üzerinden prim yapmak değil olay.
ben beşiktaşın ne olduğunu bildiğim için beşiktaşın bi yıldız peşinde şu durumda koşamayacağını biliyorum.
ama siz günde dünyada yaşı geçmiş 100 tane yıldızın ismini anıp bi tanesi gelince yada gelecek gibi olunca heyecan yapmanıza hastayım.
yıldız arıyacağınıza alt liglerde biraz bakınsanız neler çıkar haberiniz yok.
ama gs yönetimide işini biliyo. taraftarı çoluk çocuk heyecanlanmak istiyo. bi isim atıyo ortaya tamamdır. oyalansınlar 1 hafta.

Bu Kurbaanın yorumları seviyorum valla, yine katılıyorum.
Ayrıca Anelka'ya laf edenler taş olur. Adam teknik hususunda dünyanın sayılı üst düzey futbolcularından biridir, bu şimdi veya son 2 sene değil hep böyleydi.

Nilep genel anlamda söylüyorum pek yazma be güzel kardeşim, elini yorduğuna yazık valla, çok sayıda ve inatla saçmalıyorsun yahu:(
Sosyal ağlarda paylaş

Abi iki haraket yapıp adam geçmek teknik olmak değil ki sadece. Teknik o değil yani tamamen. Şut tekniği, pas tekniği de var ki ruud bunlarda Anelka'yı katlar. Ben daha önce de dedim farklı düşünüyorsunuz ya da yetemiyorsunuz ama saçmalamıyorum ben. Sadece anlamıyorsunuz ya da kabul etmiyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...