cado Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya bu sercan ı neden inatla almaya çalışıyorlar anlamıyorum.bursa yöneticileri resmen dalga geçiyor utanmasalar tüm takımı istiycekler.ki bence o kadar para etcek bir oyuncuda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bizim sercan için basında çıktığı kadar kastığımızı sanmıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben de bi numarasını göremiyorum Sercan'ın..Sandıkları kadar iyi bir forvet olduğunu iddia eden var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Ben. Bizim takımda gayet iyi oynar bence. Baros'un genç ve Türk hali. Yarınları var. Bence mantklı bir yatırım olur ama alamayız tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sercanda teknik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 onu aslında bizde bir işlerler ki, ikinci arda olur adam ama bursa başkanın nikahını istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 gattuso denince aklıma bu video geliyor http://www.youtube.com/watch?v=EEQiNdBFrmY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ertuğrul sağlam açıklama yaptı sercan kalıcak diye ntvmsnbc'nin yalancısıyım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ama ertuğrul dün yaptı o açıklamayı hemen ardından da bugün gs "bursanın teklifini kabul edioruz" diyo... Ha şahsen çok inanmış değilim geleceğine de bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sercan gelse çok katkı yapar galatasaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bu adamdan bir cacık olmaz inş. almaz gs. o yaşta ehliyetsiz lamborghini ile 260'la radar'a yakalanan adamdan hayır gelmez. Bunun yanında bir forvet daha var bursada (adı aklıma gelmiyor simdi) o cocuk bundan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 umarım almazlar sercanı.muhtemelen saçma sapan rakamlar istiyor bursa yönetimi ki haklı adamlar aziz yıldırım mehmet topuza bile dünyanın parasını verdikten sonra. büyük meblağlar ödeneceğine bu adama, kaliteli bir stoper veya orta saha alınsın daha iyi benim gözümde. baroş iyileştiğinde sezon sonuna kadar nonda ile ikisi idare eder forvette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 http://www.futbolistan.net/nistelrooy-galatasaray.htm buyrun burdan yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Resimde fena halde Arda'ya benziyor adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 asıl nistelrooy'u almayız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 nistelrooy'un intikamı lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 haketmiş ama herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 sonuna kadar haketmiş herif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben tam tersi oluyo diye biliyorum ama yanılıyoolabirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ya sezon baslasada maça gitsek soyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 birde ben franconun da gitmesi lazım bence :/ tabi bu benim dusuncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Leo Franco'dan iyi kaleci gelebilir mi Galatasaray'a şu bütçeyle? Kumar oynayıp bi kere tutturduk o da Mondi işte. Bi daha öyle şans olacağını sanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ufuk Ceylan. OKBYTHX yan toptan gol yemeden maç izlemek istiyorum. LÜTFEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ya gören de tüm gollerde Leo hatalı sanacak hakan sen de.. Defans yan toplarda işe yarıyo mu da adam kurtaramıyo? Sen her yan topta ofsayt taktiği yapmak için ileri koşar adamları boş bırakırsan kalecin de yer. Leave leo franco alone! ='(( Ayrıca ufuk çok tecrübesiz. Ordu maçında topu hep fazla tuttu ayağında. Agüero karşısında bunları yapsa noolur diye düşündüm bi an. Oynamasın yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar