mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 viera man city e gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 seneye ordan bize gelir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bize zenci ortsaha gelmesin bi zahmet concecaio hala yazamıyorum ismini.saiodu falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 onlar hep ya bodur ya cılız adamlardı. alacan aygır gibi vieirayı bak ortasahadan geçebiliyo mu rakip takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 gattuso kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 pis bi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 luganoyu pataklasın diye gattusoyu almak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 of hakemlere filan ne atar yapar haha. lazım öle bi adam lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Berlusconi adam olaydı da yanına koruma diye işe yaramaz zibidileri gezdireceğine Gattuso'yu gezdirseydi kendi takımından, bak bakalım bırak yumruk atmayı 10 metre yakınına girebilen çıkıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bunun arabasına bişey yapıp kamera şakası yapmışlardı sdfsd. atarları çok iyidi orda ya. saldırıyodu deli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Red said: bize zenci ortsaha gelmesin bi zahmet concecaio hala yazamıyorum ismini.saiodu falan :)yok onların renkler tam tutmuyordu sorun olmuştu. #000000 lazım direk. Muhammed Adama Sarr kıvamında. Veya da ruhu zenci işte Gattuso gibi. Eğer o tarz bi adam gelmeyecekse de Servet 2. devre boyunca maskesini taksın. Korkutacak adam lazım savunmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 http://www.kickette.com/images/uploads/gattuso3.jpg (apış arasına sıkıştırdığı çorapları da es geçmeyin) http://www.youtube.com/watch?v=8BEEYtYx3Jw buyrun bu da kamera şakası. Ama Gattusonun şakası olmaz, şekilde de görüldüğü gibi döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Çok bufflamışsınız, Allah olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 oha lan adam italyadan washingtona gitmiş bisikletle. tam dinamo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Red said: luganoyu pataklasın diye gattusoyu almak lzm of of of of ne pis maç olur ikisi takışsa ha, Lugano altta kalmaz ama ahahahahaah edit: videoyu da izledim de İtalyan Lazı lan bu herif bi burnu eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 öyle bi şaka bana yapsalar ben de dellenirdim abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yahu transferin dedikodusu bile donmuyor artik bu ne be? sanirim firtina oncesi sessizlik. hadi bakalim... bu arada dedikodu bile yokmu yahu hakkaten? yani hic bi haber sitesinde gs zirtobelliyi aldi gibi haber gormuyorum artik da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ismi çıkan adamı transfer etmiyolar zaten. medyada vazgeçti sallamaktan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 reykart l,ncoln geri gelsin demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 gelsin gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Sercan Yıldırım haberi var bugün gazetede boy boy, anlaşılmış, Bursa'yla da anlaşma yapılmış yarısı peşin kalan yarısını 1 sene taksitli ödeyin demiş bursa bizimkiler tamam demiş de bursanın kabulü gerekiyomuş şimdi falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 CthuLhu said: reykart l,ncoln geri gelsin demiş fotomacın kasıtlı g.saray düşmalığına eminim nerdeyse artık dünde kazım g.sarayda diye haber verdiler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sene 2010 hala spor gazetelerine inanan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kimsenin inandığını sanmıyorum dedikodu var mı denmiş dedikodular söyleniyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hangi gaste oldugu da onemli biraz tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar