Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

üst üste 3. mesaj oldu da, Fenerbahçe Galatasaray rekabeti dedelerimiz kadar hatta daha yaşlı bir olgu. sen çıkıp da bizi yenip şampiyonluktan çok seviniyorsunuz bik bik konuşursan olmaz. avrupadaki derbilerde de aynı sevinç aynı hırs vardır burdakilerde de. öyle olmasa zaten ali sami yen'de futbolcularımıza 2007'de yapılanlar olmazdı. iyi oyundan mücadeleden söz edilmiş ama bir türlü komplekslerden sıyrılınamamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Cairne said:

Holy said:

escape seni bir sonraki yıl kadıköydeki maça götürelim de bi öğren oradaki abilerden kadıköydeki gs maçlarını :)

bak burada bile insanlar sana anlatmaya çalışıyor ama sen anlamıyorsun. burası kadıköy, burdan çıkış yok :)

dayi ben geldim bu senede geldim gecen senede geldim

Aslinda taraftar olarak hicbirsey yapabildiginiz yok
tamam yeniyorsunuz ona bisi demiyoruz da
2 laf ediyoruz size gelip dovcem sizi diye atiliyorsunuz hemen hatta gel gel yaptik birkere fb taraftarindan biri asagiya dusuyordu yanindaki tuttu baya bi gulmustuk

Biz sizin macta yenilsek bile mac ortalarinda mactan inanin sizden daha cok zevk aliyoruz cunktu sahada mucadele veren tutkumuzu,sevgimizi goruyoruz.

Hele hele gol yersek yan tiribunden bir adam secip,ona laf edip,onu dellendirmek...

Dunyanin en guzel seylerinden biri ama bu sadece sizin taraftar uzerinde etkili oluyor

Belkide bizi bu kadar cekemeyip kiskanmasaniz yenildigimizde bu kadar onemsemezdiniz

kopek ulasamadigi kemige cop dermis. Ulasamiyorsunuzki 1 kere bizi yendikten sonra Sampiyon oldugunuzdan bile cok seviniyorsunuz.

Gerci normaldir sevinmeniz bir dunya devini yeniyorsunuz .
Abi neye ulaşamıyoruz 10 senedir yeniyoruz be?
Ayrıca yan tribünden adam seçip ona laf atmak tamamen sizin kendi şeref ve haysiyet oranınızla alakalı. Bunu da marifet gibi söylemen acı olmuş. Biz de her zaman eve GS'li atıyoruz maçlardan sonra ama ben söylüyor muyum? Hayır.
Sahada mücadele veremeyen bir avuç oyuncu görüyorum ben sarı kırmızı formalı, sen nasıl tutku falan görüyorsun bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulasamadiginiz seyler

1-onur
2-kupa

Bu ikisine ulas sonra bikbik konus

Evet bende begenmiyorum 4-5 sezondur taraftari :(

yanliz demissiniz su atma olaylari falan benim dedigim sadece fb taraftarina yapilan sey bu surekli bizi kasyin diye kiskirtmalar yapan taraftar

Simdi cikip tersini savunan olucak ama soyle diyim aziz yildirim cikip acikliyor hakemler boyle hakemler soyle

Ertesi hafta verilen gol ?

Paranin gucu diyorum sadece

Edit:mactan sonra eve gs li kiz attik fln demen olayi bence cocukluga girmis

hayirdir ilk defami oluyoki belirtmiyorum diye ustune dikkat cekmissin sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Cairne said:

Edit:mactan sonra eve gs li kiz attik fln demen olayi bence cocukluga girmis

hayirdir ilk defami oluyoki belirtmiyorum diye ustune dikkat cekmissin sdf
GS'li kız demedim ki?
GS'li atıyoruz biz. Komple GS'li. Böyle maçta rakip takım taraftarına sataşan GS'lileri atıyoruz eve.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu paylaşılan Galatasaray taraftarı videosunda övünülecek ne var anlamadım..Sahaya meşale atmak büyük taraftarlık mı oluyor? Geçin abi bu fanatizm geyiklerini. İnsan gibi oturun maçınızı seyredin,hayvanlar gibi tezahüratınızı yapın,sahadaki adamlarda o şekilde baskı oluşturun..Gerisi ruhunu besleyemeyen,kendini tanıyamamış insanlara yakışan hareketler.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Şu paylaşılan Galatasaray taraftarı videosunda övünülecek ne var anlamadım..Sahaya meşale atmak büyük taraftarlık mı oluyor? Geçin abi bu fanatizm geyiklerini. İnsan gibi oturun maçınızı seyredin,hayvanlar gibi tezahüratınızı yapın,sahadaki adamlarda o şekilde baskı oluşturun..Gerisi ruhunu besleyemeyen,kendini tanıyamamış insanlara yakışan hareketler.

O yapılanlar insanların deşarj olması içindir. İş hayatı, okul hayatı vs şeylerden artık gına gelen strest içinde olan insanlar orda dökerler içini. O bağıranların çoğu gerçek galatasaray sevgisi ile bağırdını mı veya meşaleleri attığını mı sanıyosun? Hayır onlar sadece bağıracak, çoşacak yer arayan insanların yaptığı hareketler.
He bide galatasaray mazisi, tescillenen alisamiyen cehennemi, avrupa başarıları insanı daha cok gaza getirip "galatasaray taraftarıyız olm yakmalıyız burayı" havası veriyor insana. Budur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...