poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ne yazdım ki abi her sene aynı şey inanılmaz gaz başlayıp patlıyosunuz bişey demiyorum ki.. söylenen şeyler bunlar bu forumda yalan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 gökhan ünal söz vermiş 65 gol atacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 pavluçenko avrupa için şart. jo sene sonunda gönderilir gerekirse sorun değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 escape said: Lancelion said: sonsuza kadar gsde mi kalsın ? Kalsın abi ne olcak. Kendi takımı, orda yetişmiş orda tercübe kazanmış. Tabi bu adam kendinide düşüncek ama ne biliyim ben duygularımla hareket ediyorum yine. Onu bilemem. Bülent Korkmaz şimdiki aklı olsa kalmazdı sanırım kariyeri boyunca GS'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Her şey kariyer mi abi? Ben Avrupa'da kariyer yapmak yerine Galatasaray için ter döküp, başarılar kazanmasına yardım edip efsane kaptanı olmayı tercih ederim kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 arda daha gitmemeli bence . sanki misyonunu tamamlamadı gs'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 nileppezdel said: Her şey kariyer mi abi? Ben Avrupa'da kariyer yapmak yerine Galatasaray için ter döküp, başarılar kazanmasına yardım edip efsane kaptanı olmayı tercih ederim kesinlikle Yanlış düşünce. GS her sene Avrupa arenasında boy gösteriyor olsa (boy göstermekten kastım üst basamaklara çıkmak, CL'de yarı finale falan gelmek her sene), Türkiye Ligi bir İtalya ligi bir Alman ligi ayarında falan olsa düşünülebilir belki. Ama şu anda ı-ıh. Tamam GS Türk futbolunun yüz akı, Avrupa'da en bilinen, en göze batan kulüp ama şu anki yeri yine de yeterli değil Avrupa ve dünya arenasında. Yeteneği olan adamın çıkı dünya çapında kulüplerde gezmesi, hem kendisini ve yeteneğini hem de marka değerini dünyaya açması çok daha doğru bir durum. Kişisel olarak elbette bir GS'li olarak Arda kalsın isterim. Ama doğru olan (kendisi açısından) gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Roma da o klasta bir takım değil ama Totti sonuna kadar gitti yani. Ki hani Totti diyorum Arda değil lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Sizin onun açısından en iyisinin bu olduğunu düşünmeniz doğal.Fakat Arda'nın burada evlenmeyi düşündüğü biri var.Kızın da burada bir hayatı var onu peşinden sürükleyemez.Hem burada seviliyor,sayılıyor,odak noktası.Neden dışarı gidip kendini kassın..İstediği her şey var burada.Kendini riske atar giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Wishmaster said: Sizin onun açısından en iyisinin bu olduğunu düşünmeniz doğal.Fakat Arda'nın burada evlenmeyi düşündüğü biri var.Kızın da burada bir hayatı var onu peşinden sürükleyemez.Hem burada seviliyor,sayılıyor,odak noktası.Neden dışarı gidip kendini kassın..İstediği her şey var burada.Kendini riske atar giderse. bu zihniyetle cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Rewendor said: nileppezdel said: Her şey kariyer mi abi? Ben Avrupa'da kariyer yapmak yerine Galatasaray için ter döküp, başarılar kazanmasına yardım edip efsane kaptanı olmayı tercih ederim kesinlikle Yanlış düşünce. GS her sene Avrupa arenasında boy gösteriyor olsa (boy göstermekten kastım üst basamaklara çıkmak, CL'de yarı finale falan gelmek her sene), Türkiye Ligi bir İtalya ligi bir Alman ligi ayarında falan olsa düşünülebilir belki. Ama şu anda ı-ıh. Tamam GS Türk futbolunun yüz akı, Avrupa'da en bilinen, en göze batan kulüp ama şu anki yeri yine de yeterli değil Avrupa ve dünya arenasında. Yeteneği olan adamın çıkı dünya çapında kulüplerde gezmesi, hem kendisini ve yeteneğini hem de marka değerini dünyaya açması çok daha doğru bir durum. Kişisel olarak elbette bir GS'li olarak Arda kalsın isterim. Ama doğru olan (kendisi açısından) gitmesi. İyi de bu maddiyatçı düşünce. Gidip Avrupa'da kalburüstü bir oyuncu olmak yerine burada efsane olurum. Tuttuğum takımın kaptanlığını yıllarca yaparım, sadık kalırım, milyonarca Galatasaray'lının sevgilisi olurum. E burada süper lüks bir hayat yaşayacak kadar param da olur. Daha ne isteyebilir ki bir insan? Her şey para ya da avrupada oynamış olmak değil ki. En azından ben futbolu hala duygularla alakalı buluyorum. ARjantin'li bakışı belki de. Orada futbol din sonuçta. Paraya değil takımlarına taparlar. Ben de Arda kadar yetenekli bir futbolcu olsam ve GS kaptanı olsam hayatta transfer olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sinem kobal için bakkala gitmem arkadaş arda onun için kalmamalı :) ha bende hem gitsin hem kalsın istiyorum.hani merak ediyorum liverpool falan gibi takımda nasıl oynicagını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 liverpoola gidicekse gitsin ama bolton'a gitmesin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi o şey gibi oluyor, "sınıfın en akıllısıyım, niye münazaraya çıkıp benden akıllı olması muhtemel insanlarla yarışayım" Arda Türkiye'de çok popüler olabilir, onun ayarında topçu olmayabilir ama burada kaldığı sürece eğer şanslıysa taraftarın hatırladığı belki de tüm ülkenin hatırladığı Metin Oktay gibi bir isim falan olabilir. Ama hepimizin sevip saydığı, tesislere ismini verdiğimiz Metin Oktay'ı kaç kişi tanıyor yurtdışında? Arda'nın eğer götüne güveniyorsa biraz da yarışmacı kişiliği varsa yurtdışına çıkması çok önemli. Mesela Hakan Şükür her ne kadar "torinolu şaban" falan dense de zamanında o ilk adımı attığı için yurt dışında Türkiye'nin en tanınan topçularından birisi oldu. Ben de Galatasaraylıyım ama dünya çapında ismi duyulabilecek topçularımızın kendi takımlarımızın aç gözlülüğü yüzünden ülkeye yapışıp kalmasına sonra da medyanın şımartması sonucu yokolup gitmesine kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Razu said: liverpoola gidicekse gitsin ama bolton'a gitmesin mesela. Şu anki haliyle Arda liverpoolda kadrolu yedek olur en fazla. Bence boltonda GS'de geliştirdiğinden çok daha iyi geliştirir kendini, oradan liverpool'a giderse zaten hem Türkiye'dekinden çok daha zorlu bir lige alışmış olacak hem de yeteneklerini katlamış olacak. Bence Arda'nın ilk aşamada Liverpool'a falan gitmesindense orta sıraları zorlayan bir ada takımına gitmesi falan çok daha iyi olur ilk 11'e çıkma şansı çok daha fazla olacağından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 liverpoolda gerard ve torres harici arda dan 10 kat iyi diyebilceğimiz kim var? arda bence oynar.man u da naniyle birlikte sol da oynayabilir ha oynar dediğimiz hemen ucaktan iner inmez sahaya cıkmaz bence bi alışma süreci geçirir.sora ilk 11 adamı bile olabilir.sonuçta adamın yeteneği var. premier ligi çok hızlı süper arda yetişemez gibi şeyler de çok saçma.nasıl yurtdışından gelen adamlar hemen alışamıyorsa burda gidende alısamaz bence arda kısa bi yedeklik sürecinden sora ilk 11 de başlar cogu takımda.önünde messi yoksa cunku genelde arda ile ilgili yapılan yorumlar ordan burdan duyma.oturup gs nin bütün maçlarını izlemeden atıp tutuyor millet.arda defans yapmıyor mesela.fix laftır.adam götünü yırtıyor.çokta ggüzel top kapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bana göre arda maxi rodriguez'den iyi bir futbolcu. takımı kurtarmak için maxi'yi transfer ettiyse liverpool arda'da iş yapar o takımda. zaten spesifik olarak liverpool dedim yoksa bir mancherstar'da çok fazla süre alıcağını düşünmüyorum bende arda'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi yapmayın Arda Liverpool'daki kanat oyuncularından birer gömlek üstün bir oyuncu. Giderse daha da gelişir. Benim dediğim şu ki, Metin Oktay'ı tüm dünya tanımasın sorun mu? Onu Galatasaray'lılar tanıyor hala hatırlayıp sevgiyle anıyor. Hala adına marşlar söyleniyor stadlarda. Ben eminim ki eğer bir yerden izliyorsa yurtdışına falan gitmediğine ve GS'de kaldığına şükrediyordur Metin Oktay. Karakter meselesi o. Adamın tek aşkı Galatasaray'dı =) gözlerim doldu yazarken şunları. Ben başka bir çocuğun 60 yıl sonra benden büyük cimbomlu diye bahsederken gözlerini dolmasını sağlama şansım olsa hayatta gitmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 TAÇSIZ KRAL METİNOKTAY TEK AŞKIYDI GALATASARAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Metin Oktay Palermo'da oynadı yalnız:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Her neyse (:P) Ben Bülent'i de aynı ölçüde seviyorum hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi Arda yetenekli o konuda hiç bir şey söylemiyorum ama benden çok takip ediyorsunuz ada maçlarını, Arda oradaki maçların temposuna ne kadar dayanabilir? Burada haftada bir bilemedin iki maç ediyor futbolcular, ona rağmen Arda her maç dur kalkla oynuyor. Sadece yeteneğine bakarak ilk 11 oynayacaksın demiyor tdler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Sotto said: Metin Oktay Palermo'da oynadı yalnız:)..of nil of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Tamam fail oldum ne var? İlk ben vermedim ki Metin Oktay örneğini. Ha şu var. Hakan gitti de ne oldu? Emre gitti de ne oldu? Emre gitti bi de üstüne neler yaptı kime gitti bizim forvetimizi nasıl sakatladı falan filan.. Gidip de Avrupa'nın en büyük takımlarında ilk 11'de çıkmayacaksa Arda gitmesin abi. Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 metin oktayın palermo macerası hakanınki gibi bir fiyaskoydu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar