DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bi tane anelka getirdiniz, o da "sizi şeyime bile takmıyorum bakma nerden düştük buraya ben de anlamadım oynuyoruz işte" formatında bir süre geçirdi takımınızda. bi de ortega getirdiniz o da şeyine bile takmadı "gider mahallemin takımında oynarım daha iyi" diyip kaçtı takımdan. şimdi gelmiş dünyaca ünlü adamların galatasaray'da canını dişine takıp oynuyor olmasını, golleri dizmesini kıskanıyorsun tabii. eh normaldir bir fenerli için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHA Anelka babalar gibi oynadı, Ortega size 6-0'ı yaşatıp gitti o da yeter. Hoydonk da baya bi acı yaşattı tabi size. Daha saysam mı? Kezman falan da var da onlar küçük kalıyo bunların yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 o kadar paranizla 2000'den beri gs nin uzun suren karanlik donemine 1 kere ceyrek final le geldiniz, gerisi yine bos. azicik parayla gs'ye her gelen unlu yabanciya dikkat ettiniz mi neler dediler, bir de fenere gelen son 2 ispanyol ne demisti , rededilmeyecek para verildigi icin geldik.. fazla kasmayiniz, kurcalamayiniz , sizin zarariniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 anlık heyecanlar için yaşayan fanatiklerden biri daha işte, yazık halinize :( ortega bi maçta oynamış onda da takımı büyük bir takıma fark atmış, sırf anelka adını takımıyla aynı cümlede görebilmiş diye heyecandan dişini kıran adamların bulunduğu topluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Çocukmusun hala 6-0 falan diyosun? Biri de gelicek 7-0 diyecek ondan sonra aptalca tartışıcaksınız yok Hagi büyük yok Alex büyük. Çıkın şu konudan git fenerbahçe'nin getirdiği futbolcuları Fenerbahçe konusunda konuş. Ben görüyorum gelen giden futbolcuları 2 takımda da,Fenerbahçe'nin son dönemde ciddi bir üstünlüğü vardı transfer konusunda ama Adnan Polat geldiğinden beri Galatasaray çok daha akılcı ve iyi transfer yapıyor bana göre. Linderoth'ta şanssızlık yaşamasa takım, bugün çok daha büyük meyveler toplamıştı Galatasaray. Ben takımımın transferlerinden memnunum ha kıskanıyorsan yaz buraya delikanlı gibi kıskanıyorum diye. Yoksa burda Ortega'nın iyi bir transfer olduğunu falan söyleme yani,Lincoln nasıl bir hataydıysa Ortega da öyle bir hataydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 dos santos açıklandı resmi sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Hayatımda böyle bi devre arası transferi görmedim şampiyonluğu gerçekten çok istiyor olmalı Adnan Polat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Rakibimizin Özer, Mehmet Topuz ve son sözü koyan transferi Gökhan Ünal gibi adamlarına karşılık vermemiz lazımdı.İyi takviye yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/6013.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 uefada oynayabilecek mi şimdi gio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 zaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 BulletRide said: Rakibimizin Özer, Mehmet Topuz ve son sözü koyan transferi Gökhan Ünal gibi adamlarına karşılık vermemiz lazımdı.İyi takviye yaptık. aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 oo koyduk cocugu yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 OLUM NAPOYOR BUNLAR!? oha 2 sene önce gio gsye gelcek deselerdi, fm'de bile zor derdim. ehueh. sezon sonunda 7 lira satış opsiyonu varsa beklemeyelim şimdiden parayı verip satın alalım. sezon sonuna doğru coşar falaan kalmak istemez snra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Gelmiyodu zaten FM'de :D:D Gio snubs your deal oluyordu hep :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 iyide adam ingiltere 2.liginin sonuncusunda oynuyor şu an. kariyeri dibe battı 2 yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 DoruK said: OLUM NAPOYOR BUNLAR!? oha 2 sene önce gio gsye gelcek deselerdi, fm'de bile zor derdim. ehueh. sezon sonunda 7 lira satış opsiyonu varsa beklemeyelim şimdiden parayı verip satın alalım. sezon sonuna doğru coşar falaan kalmak istemez snra.. 7 den azdır satis opsiyonu bence adam zaten 5.4m e ya gitti tottenham a orda td kullanmadı ilk 11 de ipswich e kiralandı falan.. 5 m e civari bisey olur heralde opsiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Holy said: AHAHAHAHAHAHAHAHA Anelka babalar gibi oynadı, Ortega size 6-0'ı yaşatıp gitti o da yeter. Hoydonk da baya bi acı yaşattı tabi size. Daha saysam mı? Kezman falan da var da onlar küçük kalıyo bunların yanında Holy said: HERKESİ DÖVDÜ diye kemerleri varmış evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Kimin gittiğini açıklamamışlar hala =/ Ayrıca Fenerbahçe taraftarındaki kibir destekli at gözlükleri dünyanın başka hiçbir yerinde yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Aman dünyada başka bir yerde olmasın :) Fenerlilerdede olmaya devam etsin. Bizim duraklama dönemimizde üzerimizde bir başarı elde edemediler. Biz şimdi tekrar yükseliyoruz. Bakalım bu sefer ne kadar tesadüf diyecekler :D Böyle emin adımlarla yapılan gelişme hareketlerini seviyorum. Seneye tam bomba gibi olacak takım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 burada sevgili haldun üstünele sesleniyorum, öncelikle seni bu transferlerden dolayı kutluyorum fakat eskiden bu işleri gizli kapaklı yapardın, resmi siteden açıklanmadan önce kimse kimi getireceğini bilmezdi, şimdi biraz durumlar değişti, son 2-3 transferi birileri bütün medyaya servis etti, ekibinin ve yanındaki yamacındakilerin kulaklarını iyice çek tekrar tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 arkadaşım gelen gelmiş zamanında hagi de barcelonada kaldığı 2 sene içinde 21 maça çıkabilmiş muhtemelende "kariyeri bitti" tadında bir zamanda ve hatırladığım kadarıyla uygun bir fiyata geldi galatasaraya ama canavar gibi oynadı 5 sene boyunca hani geldiği ilk günden gittiği güne kadar performansı hep yüksekdi ve muhtemelen bir yarım sezon daha oynasa yine bir ço kgenç oyuncuya taş çıkarırdı ortega bu ülkeye ve feberbahçenin oyun sistemine alışamadığı için yeterli verim alınamamıştır PvH da fenerbahçede akriyerini bitirdi ama daha oynardı da anelka daha kalsaydı belik onun sonu da ortega gibi olaiblirdi gitme zamanlaması iyiydi şimdi "önceki takımında kötüymüş oynatılmamış" dememk gerekiyor bir oyuncu için oyuncu takımına uyum sağladığı sürece iyidir bence gökhan ünal kayseride kalsaydı daha iyi olurdu onun hatası kayseriyi bırakmak oldu hani her ne kadar film de olsa "goal" filmini izleyin bir oyuncunun iç durumu orada daha iyi görülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Bu sefer Dos Santos kendi açıklamış radyo programında,zaten muhtemelen önceden gizliyken de açıklayabilirlerdi ama kimin gönderileceği konusu sanırım hala kesin değil... Mustafa Pektemek'i de alsınlar,Nonda şutlansın,Kewell kalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 bence mehmet batdalı alsalardı nondayı şutlayıp, on numara hareket olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar