roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 sg-1 said: MrMarvelous said: sg-1 said: mesele para harcatmak olunca teknolojinin en önde gideni de gelir, şekil 1.a Biz manual olanları hiç görmedik, direkman otomatikten başladık harcamaya. en eskisi de gelir, şekil 1.b "önce eskimiş 3G'li telefonları bi kakalayalım türklere, bkaç sene sonra 5G'ye geçerken bizim eskimiş 4G telefonlarını kakalarız." valla sen hatırlamıyor olabilirsin ama slip çekme makineleri vardı ilk kredi kartları döneminde. Ben çok net hatırlıyorum kartın konulup elle üstünden geçirilen faturaları valla hatırlamıyorum. biz çok fakirdik o dönemde kredi kartımız olmadı ben de çok net hatırlıyorum, bunlar 1995 gibi kesinlikle kullanıldı yüzde yüz eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bende boş mesela, hiç hatırlamıyorum o POS makinelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ben de hatırlıyorum ancak çok az kullanıldı kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 3g ile birlikte kablosuz şarj olayınıda getirselerdi belki çok daha güzel olurdu ama BİRADER O KADAR ÖZELLİK VAR, NASI ŞARJ DAYANCAK BUNLARA!!1 tepkiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bu 3g ne ya anlamadım bir türlü tek anladığım görüntülü konuşma ve tv izleyebilme bumudur yani 3g? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ya 3g dedigin sey pratikte telefonda 14mbit'e varan internet veri transferi. turkcell test yaparken sebekenin dibinde 7.2 mbit gordu sanirim. bu da demek ki son kullanicinin beklemesi gereken 1-2 mbit arasi hiz. hareket halinde hizlar zaten cok dusuk, 256 kbit civarinda.. sen bu hizla goruntulu konusma mi yaparsin, yoksa film mi indirirsin o senin bilecegin is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 şurda bi mesajla bütün hayallerimizi paramparça ettin mum, ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 radyoda bile bu reklamlar dönüyo. haberler arasında merakkk ne gözel şey merak diye giriyolar deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 fazla merak etmeyin yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: 3G nasıl olur bilmem ama 4G taş ve sopalarla olacak. hahahahahahhahahaaaaaa :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 noldugunu bilmeyen halk'a sanki 'bi şey?' miş gibi pazarlama stratejisi(kapitalizme uyarlandırılmış dolandırıcılık) ile merak ettirip, en azından bi kere geçirmeyi hedefliyorlar. atıyorum 50 ytl lik bir para ödese herkez. 70 milyon(daha fazla telefon var gerçi) kişi bi kere kullansa sırf ne oldugunu merak ettiği için> 50 x 70 milyon = 3.5 milyar lira para yapar. bu herkez sadece 1 kere denemesiyle ödenecek para düzenli kullananları hiç saymıyorum dahi. Ohannes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ginaly said: 3G nasıl olur bilmem ama 4G taş ve sopalarla olacak.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 simdi gelmis 3g (turkcell) baktim 575/125 diyo hiza, bu mudur 3g :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Joker said: noldugunu bilmeyen halk'a sanki 'bi şey?' miş gibi pazarlama stratejisi(kapitalizme uyarlandırılmış dolandırıcılık) ile merak ettirip, en azından bi kere geçirmeyi hedefliyorlar. atıyorum 50 ytl lik bir para ödese herkez. 70 milyon(daha fazla telefon var gerçi) kişi bi kere kullansa sırf ne oldugunu merak ettiği için> 50 x 70 milyon = 3.5 milyar lira para yapar. bu herkez sadece 1 kere denemesiyle ödenecek para düzenli kullananları hiç saymıyorum dahi. Ohannes. ahah klasik türk hesabı. bunu kim yapacak diye merak ediyordum. -Hmm bu dolmuş 15 kişi alsa, her bir kişiden 2 tl alıyorlar, günde 10 sefer yapsan gidiş dönüş. Oha ayda 18 milyar. Dolmuş işletelim abii niye okuyoruz!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 For the record. Ortalama üstü bir hatta dolmuşun sahibine net getirisi yaklaşık 4000-6000 lira arasında değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hala hidonun sözleriyle 3g arasında bi bağlantı kuramadım:P kacırdığım bişeyler mi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Her sene ihale oldu olmadı ayağına bir dönem 3g reklam furyası başlıyordu. İyi bitti bu işte, şu son reklam yağmurundan sonra kurtuluyoruz umarım. Bu arada hidayetli reklamda oynayan herkesi boğmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 5 saattir televizyonda 3g ile ilgili haber veriyorlar ulan televizyon icat edildiğinde bu kadar haberini yapmamışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 GwindonSurion said: 5 saattir televizyonda 3g ile ilgili haber veriyorlar ulan televizyon icat edildiğinde bu kadar haberini yapmamışlardı az önce gözüm takıldı o programlardan birine,, anlatan trkcell yetkilisi "geçen gün yeğenlerimle yolculuk ediyoduk bana hiç görmediğim internet sitelerini gösterdiler" faln dedi,, 3gyle internet sitelerinin ne alakası varsa internetin hızından değil siteden bahsetti:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Biraz önce Şişli'de, üzerine boydan boya Turkcell 3G reklamı yapılmış, gri bir Ferrari vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Law said: Reklamları gerçekden çok kötü, yani üründen soğutuyorlar. Onun yerine adam gibi 1 dakikalık sürede işte şuna şuna kavuşacaksınız deseler olayı hikayeleştirmeden doğrudan anlatsalar daha mantıklı. Ben halen reklamlardan ürünün tam olarak ne işe yaradığını anlayamadım, muhabbet sırasında arkadaş anlatmıştı 3G'nin ne olduğunu. Reklamlar başarısız bence. Zaten ürün satacak allayıp pullamaya gerek var mı ? Alternatifinizde yok Türkiye'de o halde ne gerek var saçma sapan sözler, arkada irrite eden bir melodi eşliğinde (hidolu reklam), insanın kanal değiştirmeye iten bir reklam yapmaya. sanki dünyayı kurtarıyorlar. normalde bilgisayarda yaptığın şeyi 3g ile bilgisayarda yapma olayını bile kendileri bize lütfedip getiriyorlarmış gibi tanıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sg-1 said: mesele para harcatmak olunca teknolojinin en önde gideni de gelir, şekil 1.a Biz manual olanları hiç görmedik, direkman otomatikten başladık harcamaya. en eskisi de gelir, şekil 1.b "önce eskimiş 3G'li telefonları bi kakalayalım türklere, bkaç sene sonra 5G'ye geçerken bizim eskimiş 4G telefonlarını kakalarız." nasıl görmedik? ben baya çok gördüm valla bu manuellerden. ayrıca 3g ye geçen 121. ülkeymişiz. nijerya ile aynı anda geçiyorz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abi o değilde iphone 3g 99$ yurtdışında . Biz niye böyle kazığı köküne kadar sokmaya meraklı bi milletiz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hattıyla ve aylık belli bir kullanım ücreti ile o fiyattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 oha, yurtdisinda 99 dolar olsa o telefon, turkiyede turkcell satabilir mi acaba? o 99 dolar pesin verilen para. ustune iki yillik sozlesme yapman gerekiyor, amerikada en ucuz paket aylik 75 dolar sanirim. ayrica, o reklamlar cok anlamsiz evet, fakat olmasalardi ilk gunden bu kadar cok kisi 3g'ye gecmezdi. arkadasimin annesi bile "neymis ya" diyerek gecmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar