Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

bir fb'li olarak gs'nin bu sene büyük dayak atacağından korkuyorum. hele guti falan da gelirse artık iyice havaya girer uefa'da falan bile yardırabilirler gibime geliyor.

avrupa'da şans vermiyorum. eşşek kadar parası olan bir takım olarak bir tane defans bulamıyoruz luganonun yerine. fakirize takım reykard getiriyor biz hala daumu alıyoruz falan. anlamıyorum zihniyeti. artık aziz'de vaktini doldurdu sanırım. yeni hırslı, aklı başında bir yönetim gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Sarı-lacivertlilerin ısrarcı tavrının kendisini gururlandırdığını belirten Lugano, "Bu ısrarı bana ve emeğime duydukları saygının karşılığı olarak görüyorum" diye konuştu. Lugano, taraftarın kendisine gösterdiği ilginin yanı sıra Fenerbahçe'nin büyüklüğü ve ailesinin Türkiye'de mutlu olmasının karar aşamasındaki önemli faktörler olduğunu söyledi.

türkçe meali; avrupaya gitmek için yırtındım ama ya onlar az para verdi ya da ben çok istedim noolduysa olamadı, ulan az daha lazio olacaktı beh. neyse fb de baya iyi para veriyor emekliliği düşünmek lazım, balık ekmekle hayat mı geçer. ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

valla geçen sezon da yenemedik adamları.lincoln o golu atınca dedim allahım noluyor yoksa yenicekmiyiz.ztn 1-1 olduktan sora her gs li gibi bende umudumu kesmiştim

bu sene de yine acaba mı ? yenermiyiz lan diye düşünüyorum ama bilemicem :)

mehmet topuzun orta sahadan cristian kafayla dos santos vole gol atacaktır kesin :) 4-3 yeneriz
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

aente said:

bir fb'li olarak gs'nin bu sene büyük dayak atacağından korkuyorum. hele guti falan da gelirse artık iyice havaya girer ...

dostum güldürdün beni.
gs, kaleye allahı alsa yine oyarız. sen rahat ol.

Allah'ı dürtmek üzeresin. Bir sonraki girişinde kendisine bununla ilgili bilgi verilecek.

Dürt

*click*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...