sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ahaha acayip güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bir fb'li olarak gs'nin bu sene büyük dayak atacağından korkuyorum. hele guti falan da gelirse artık iyice havaya girer uefa'da falan bile yardırabilirler gibime geliyor. avrupa'da şans vermiyorum. eşşek kadar parası olan bir takım olarak bir tane defans bulamıyoruz luganonun yerine. fakirize takım reykard getiriyor biz hala daumu alıyoruz falan. anlamıyorum zihniyeti. artık aziz'de vaktini doldurdu sanırım. yeni hırslı, aklı başında bir yönetim gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yeni yonetici gelse de bizim takimin mantilitesi degismez. Bizim olayimiz bu, alismak lazim. GS cok iyi gelistirdi kendisini ve cok iyi durumda, bizim takim da iyi ama. cok yagli guzel bir sezon olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 gerçi dün gs defansında emre aşık ismini okuyunca tekrardan bi rahatlama oldu bende röahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 lugano :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 lugano ile anlaşılmış ama lugano yine son bi şovumu yapayım demiş gazetelerde vardı ama göremedim şimdi ekleyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Luganoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12287196.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Sarı-lacivertlilerin ısrarcı tavrının kendisini gururlandırdığını belirten Lugano, "Bu ısrarı bana ve emeğime duydukları saygının karşılığı olarak görüyorum" diye konuştu. Lugano, taraftarın kendisine gösterdiği ilginin yanı sıra Fenerbahçe'nin büyüklüğü ve ailesinin Türkiye'de mutlu olmasının karar aşamasındaki önemli faktörler olduğunu söyledi. türkçe meali; avrupaya gitmek için yırtındım ama ya onlar az para verdi ya da ben çok istedim noolduysa olamadı, ulan az daha lazio olacaktı beh. neyse fb de baya iyi para veriyor emekliliği düşünmek lazım, balık ekmekle hayat mı geçer. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 iyi oldu bu defans geçen seneye göre daha iyi ve tecrübeli en azından yedeklerden can arat, yasin gibi adamların ellerine bakmaya gerek kalmıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Gs-FB maçında lugano-bilica 2lisinden 2 kırmızı kart bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 can arat çokta kötü değildi yasin topçu değil tabi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 axedice said: Fenerden yedikleri koca dayağı yüzünden MOR ÇATI 6ALATASARAYI KORUMA ALTINA ALMIŞ ZUAAAAAA Haggaten ne o forma öyle Galatasaraylıyım ama buna gülmekten kendimi alıkoyamadım dfdgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 aente said: bir fb'li olarak gs'nin bu sene büyük dayak atacağından korkuyorum. hele guti falan da gelirse artık iyice havaya girer ... dostum güldürdün beni. gs, kaleye allahı alsa yine oyarız. sen rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Cons'u transfer edicek Galatasaray kaleye. Dikkat edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 valla geçen sezon da yenemedik adamları.lincoln o golu atınca dedim allahım noluyor yoksa yenicekmiyiz.ztn 1-1 olduktan sora her gs li gibi bende umudumu kesmiştim bu sene de yine acaba mı ? yenermiyiz lan diye düşünüyorum ama bilemicem :) mehmet topuzun orta sahadan cristian kafayla dos santos vole gol atacaktır kesin :) 4-3 yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Fistan said: aente said: bir fb'li olarak gs'nin bu sene büyük dayak atacağından korkuyorum. hele guti falan da gelirse artık iyice havaya girer ... dostum güldürdün beni. gs, kaleye allahı alsa yine oyarız. sen rahat ol. Allah'ı dürtmek üzeresin. Bir sonraki girişinde kendisine bununla ilgili bilgi verilecek. Dürt *click* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bir gs li olarak bence fener süper takım kıskanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 fb 3. bitiricek ligi haziranda bakarsınız bu postuma gençler ok bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 dos santosun sıvas macındakı golunu görünce emın oldum artık,gs macında gercek fenerlı olur bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bitirmezse gelip seni bulurum bi 50 liranı alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 catlikethiief said: bir gs li olarak bence fener süper takım kıskanıyorum bence de sizin takiminiz cok cok iyi. ben de sizi kiskaniyorum. (ama az, biz de bayagi iyiyiz bu sene) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Fenerbahçe top çeviriyor, bu özellik çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Yine ofsayttan beleş gol, klasik oldu eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar