Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Extreme futbol terimleri oluyor bunlar ,bu bölüme takılacaksan alışacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Peki şimdi ilk maçlar oynandı mı? Ben fenerliyim fener bu sene ne yapar? Ben şampiyon olmak istiyorum kendi adıma konuşursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 diğer fenerliler ilk 10 a girmeyi zor buluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ilk maça bakılırsa fener bu yıl küme düşecek gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Hadi ya? Kimle oynadık maç kaç kaç Bide transfer yapmadık biz dimi bu sene? Böyle kaka ronaldinyo falan sağlam bi adam transfer etsek duyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Brezilyadan 2 adam getirttiniz ama kolpa çıktı onlar da. İlk maç kasımpaşa' ya 2-0 yenildiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 axedice spam yapma herşey yazıyor forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Eralp said: Brezilyadan 2 adam getirttiniz ama kolpa çıktı onlar da. İlk maç kasımpaşa' ya 2-0 yenildiniz. hehe,kolpa çıkan adamlardan biri brezilya sol beki.İşin güzel kısmı cristian bence santostan daha yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Ciddiye alıp cevap yazdığın mesajın tamamını okudun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Olsun galatasaraya bi 6 daha atarız. Bi 6 da alisamiyende atarız etti mi 12? 6alatasaray LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ehehe ilkokul günlerim geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Benim de üniversite günlerim geldi aklıma. Keza 6 attığımız zaman birinci sınıftaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ehaha o olduğunda kaçtaydım hatırlamıyorum da o kadar da muhabbeti geçmemişti hani :D ben senin mesajın tarzına laf sokmuştum ehara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Eralp stop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 peki tamam :D boş yere milletin takımının topiğini trollemeyelim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 sexdice gtfo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 axedice said: Benim de üniversite günlerim geldi aklıma. Keza 6 attığımız zaman birinci sınıftaydım. CRİT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 yeni stoper geliyor 3'ünden biri Lugano Grygera Boumsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 axedice said: Benim de üniversite günlerim geldi aklıma. Keza 6 attığımız zaman birinci sınıftaydım. mucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Boumsong/Grygera = Bilica Umarım o gelir de sene içinde nice güleriz Fb defans hattının yaptığı efsane olaylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 boumsong nedir abi imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 önder ve bekiri tercih ederim cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 boumsong gelsin ya.İyidir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Eralp said: ehaha o olduğunda kaçtaydım hatırlamıyorum da o kadar da muhabbeti geçmemişti hani :D Pişkinliğin böylesi. Ultraslan merkez kahvesinde geçmemiştir anca lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar