Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Zegna said:

abi,

simdi aziz yıldırım klupler birliginden istifa etti tamam.

madem bundan rahatsız oluyor taraftarlar, baskanlar, secmezler bu adami bi daha?

ya da aday ol gine diye yalakalık yapmazlar, bunu soylemeye calisiyorum ben.

belkı gene kafası atacak istifa edecek? vermezsin oyunu olur biter.

oy veren kendiniz, ondan sonra konusan gene kendiniz.
tamam zegna da kaçırdığın nokta şu, aziz'in kulüpler birliği bnaşkanı olması herhangi bir taraftarı veya kulübü rahatsız etmiyordu ki?
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

zhirkov ismi geçiyor
olağanüstü bir transfer olur gelirse var ya, of of

Fena kolpa;

Birincisi, Chelsea tüm kulvarlarda yoluna devam ediyor, Zhirkov da kullandığı bir oyuncu yarım dönemde de kalemi kırılacak kadar kötü oynamadı.

İkincisi, Fenerbahçe bu kadar sol kanat oyuncusunu ne yapacak? Sağa adam bulsun.
Sosyal ağlarda paylaş

işin en komik tarafı da Aziz Yıldırım "bırakıyorum bak" dediği anda totosu tutuşuyordu herkesin. "Aman abi gitme bırakma" diye bir ayağını öpmedikleri kaldı.

Ben Aziz Yıldırım'ın yerinde olsam sırf ego tatmini için 3 ayda bir "gidiyorum hacı ben" derim.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'da yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının bitiminde kulüp başkanları ayrılırken açıklamayı Kulüpler Birliği Vakfı Başkanvekili Göksel Gümüşdağ yaptı.

Göksel Gümüşdağ, Kulüpler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun 29 Ocak 2010 tarihinde yapılacak olağan genel kurula kadar görevinin başında kalmasına oy birliği ile karar aldıklarını söyledi. Yaklaşık 3 saat süren toplantının bitiminde konuşan Gümüşdağ, 29 Ocak 2010 tarihinde yapılacak olağan genel kurulu kadar Başkan Aziz Yılıdırım ve yönetim kurulu görevlerini sürdüreceklerini kaydetti.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.stargundem.com/spor/88453-aziz-yildirim-kulupler-birligini-birakiyor-haberi.html

burada kayseri ve ibb başkanlarının ısrarı yazıyor.

daha sonra da adam sadece genel kurula kadar kalıcam dediği halde tekrar başkan seçiliyor. daha ne olsun ;)

http://www.ntvmsnbc.com/id/25044753/
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir yetkisi olmayan bir kurum klüpler birliği başkanı kim olsa ne değişir yani. Bence gereksiz de bir kurum yani. Özhan Canaydın başkankende gereksizdi Aziz Yıldırım başkankende gereksiz.
Ama hani Aziz Yıldırım'ın ağlaya ağlaya bırakıyorum diyip sonra geri gelip seçime girdiği başka kurumlar da mevcut Türkiyede.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam hepinizin de dikkatini çekmeyi başardığına göre yaptığı işte başarılı. Gündeme oturuyor gerektiği zamanlarda, bunun nesi kötü? En azından biz yıllarca zombi başkanla yönetilmedik. Adnan'ın da o koltuğa gelirken hangi yollardan geçtiği biliniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Kulülper birliğinin ne kadar yaptırım gücü olduğunu son ihalede gördük.

Adam çıktı Türk futbolunun değeri 400mio dedi, 400mio oldu.
Normal şartlarda 150mio eder etmez

Tabi canım Aziz Yıldırım 400M dedi diye 400'e gitti zaten dimi. Yoksa Türk Telekom'un ihaleye çok güçlü girip Digiturk'u sonuna kadar sıkıştırması falan hep Aziz Yıldırım'ın olayı bunlar.

Hakikaten bu mu düşüncen yoksa Trollemek için mi yazdın bilmiyorum. Umarım kötü bi trollemektir çünkü bunu ciddi ciddi düşünüyorsan ciddi problemlerin var demektir hayatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırımın avukatı değilim.
Ekmeğimi Aziz Yıldırım vermiyor.

Ancak "Fenerbahçe Başkanının" Türk futbolu üzerindeki yaptırım gücünün ne olduğunu tarihe de bakarak anlayabiliriz.

Türkiyenin en çok rating yapan kurumunun başkanı eğer elindeki bu gücün farkındaysa ve kullanacak kapasitesi de varsa bir çok şeyi yapmaya muktedirdir.

diyorum ben. Katılıp katılmamakta herkes özgür, saygı duyuyuotum herkesin fikirine.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmişte Ali Şen de bu duruşu gösterdi, havuz sistemi kurulurken ben Fenerbahçe'nin hakkını yedirmem diyerek üç kuruşluk yayın haklarının yükselmesini sağlayan isim asıl Ali Şen'dir. O zamanlar Cavcav ve diğer 3 kuruşa tamah edenler Ali Şen'e işi uzatıyor diye nasıl kızıyordu bilen bilir.

Bugün de Aziz Yıldırım hem kulübü hem tüm futbol dünyamız için olumlu işler yapıyor, ihale de buna bir örnektir.
Mesela ihalenin 3 başlığa bölünmesi ve diğer 2 taneye müşteri çıkmazsa 1.yi alan hepsini ödeyecek gibi sert kurallar hep kulüpler birliği ve başkanının istekleridir.

Ha çok firavun gibi havalarda ve futbolun teknik yönünden hiç anlamıyor ama naapalım idare edecez işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Transfer yapılmaması büyük hataydı. Lider konumdasın, en büyük rakibin ciddi transferler yapmış, senin bir sürü eksiğin var, şampiyonluğu güçlendirmek için bişey yapmıyorsun.

Yinede yukarıdakilere rağmen Aziz Başkan'da hata yapabilir, şampiyonluk riske edilsede. Adam artık çok tecrübeli oldu. Ne kadar iyi niyetli samimi ve dürüst olduğunuda biliyoruz. Giderse yerine kimler geçecek bilmiyoruz. Nitekim oda ilk defa başkan olan biri olacak ve bir sürü tecrübesizlik vs sil baştan. Gerek yok Aziz Yıldırım'da hata yapabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Kulülper birliğinin ne kadar yaptırım gücü olduğunu son ihalede gördük.

Adam çıktı Türk futbolunun değeri 400mio dedi, 400mio oldu.
Normal şartlarda 150mio eder etmez

abi kedi gibi mio mio demen, yazdıklarının tüm ciddiyetini aldı götürdü
okuyamıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...