Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

pascalnouman said:

caresmayi bedava verseler almam ben takimima

he burası da ayrı bir olay, eski quaresma değil ayrıca buraya gelse çok sorun çıkartır. Çok çok faydasız bir transfer olur, düşmüş, bitmiş bir yıldız çünkü

Gerçi geleceğine ben halen inanmıyorum ama ola ki geldi, kendini göstermek için kasar oynar belki asdfsa eski quaresma olsa keşke, gerçi onu TR'de hiçbir kulüp alamazdı da
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ahaha ntvspor'da söylediklerine göre Inter, menejerler Quaresma için 3.5 milyon euro istemiş, Beşiktaş'a fazla gelmiş kiralamak için kasıyorlarmış.

Eğer doğruysa üstte yazılan şey, Tabata'yı takasta kullanıp üstüne Santon'u falan, altyapılarından bir gençte alalım diyorum, nitekim 8M Euro'luk adam, 2 tane quaresma ediyor efsane tabata'mız ...

o 3,5 yıllık kiralama bedeli bonservis değil.
Sosyal ağlarda paylaş

quaresma lafı mesela fb için de geçmişti, ama ben istemem yahu cemad. adam çok dengesiz. bir günü bir gününü tutmuyor. yani çok teknik çok yetenekli falan bir adam da, bence kanatlarda güvenebileceğin, belli bir ortalamayı tutturan, mücadeleden yılmayan adamlar lazım.

gerçi bugün gazetede demiş ki kendisi "portekiz veya türkiye'de oynamam". booşuna tartışmış oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
kermit said:

öyle bi yazmışlarki. 20 milyon tlyi nası bulcak
bulunur o parada

sen ya dayak yemedin ya da saymayı bilmiyorsun. 20 milyon öyle hadi pamuk eller cebe deyip toplanacak bi para değil. toplansa bile 1 haftada toplanmaz. eğer toplarlarsa o zaman "vay bea" derim ^^

şu şekilde kim niye gelsin başkanlığa? bilmiyorum kulüplerde bu işler nasıl yürüyor; ama sanırım ciddi bir bütçe çalışması falan yok. yönetim kafasına göre borçlanıyor, işleri içinden çıkılmaz bi hale getiriyor.

halbuki genel kurulda bir bütçenin onaylanması ve ona göre hareket edilmesi lazım. hadi yönetime biraz esneklik sağlayalım dense; 1-3-5 yıllık bütçeler hazırlanır. bir sene harcanmayan sonrakine eklenir ya da sonraki senelerden öncekine para kullandırılır; ama 5 yıllık bütçe denk getirilir.

şu stat işi olmasa bizim işimiz de çok yaştı. kulüpler kendileri yapamıyorsa bile hükümetlerin el atması lazım bu işlere. sonuçta büyük paralar dönüyor ortada, 2 yıllık seçim kazandı diye kimseye bu tezgahı bozma imkanı verilmemeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Siyah-Beyazlılar’ın vergi borcunu ödemediği ve gelecek sezon Avrupa Ligi’ne katılamayacağı iddialarına, yanıt gecikmedi. Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu“Bu işlerde elma ile armut birbirine karıştırılıyor. Ne yazık ki Federasyon, hakemler konusundaki haklı tepkimize karşılık bir sindirme politikası içinde. Kulübün vergi borcunun olduğu, mali kongrede zaten biliniyordu. Biz de her takımın yaptığı gibi maliye ile görüşüp, belli taksitlerde vergimizi ödüyoruz” diye konuştu.

‘Yanlış bilgilendirme’
Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olduğunu vurgulayan Asbaşkan, “Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da borçlu olduğu dönemlerde, kendilerine kolaylık sağlanmıştı. Çıkan haberlerle insanlar, yanlış bilgilendirilmeye çalışılmaktadır. Transfer ya da Avrupa kupalarına, bu nedenden dolayı katılamamak söz konusu olamaz” dedi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...