Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

yahu klasik hakem ağlayışları dediğin, gs den de fenerbahçe den de azdır bizim ağlayışımız. ama hakemler tarafından defalarca şampiyonluğu (gerek son maçlarda gerekse sezon içinde yapılan hatalarla) yenilen başka bir takım da yoktur.

Edit: typo
yok artık
Sosyal ağlarda paylaş

part1 said:

yahu klasik hakem ağlayışları dediğin, gs den de fenerbahçe den de azdır bizim ağlayışımız.

part2 said:

ama hakemler tarafından defalarca şampiyonluğu (gerek son maçlarda gerekse sezon içinde yapılan hatalarla) yenilen başka bir takım da yoktur.

şeklinde ayrı mesajlar atsaydın aynı mesaj içinde kendinle çelişmemiş olurdun.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

yahu klasik hakem ağlayışları dediğin, gs den de fenerbahçe den de azdır bizim ağlayışımız. ama hakemler tarafından defalarca şampiyonluğu (gerek son maçlarda gerekse sezon içinde yapılan hatalarla) yenilen başka bir takım da yoktur.

Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

sizin başkanınız değil miydi geçen sezon basın toplantılarında videolar hazırlatıp bakın nası ağlıyoruz diye kendini ortaya atan, ne saçmaydı o toplantılar da aehuahu
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

calimero said:

sizin başkanınız değil miydi geçen sezon basın toplantılarında videolar hazırlatıp bakın nası ağlıyoruz diye kendini ortaya atan, ne saçmaydı o toplantılar da aehuahu

Demirören son dönemler yaptı evet çeşitli rezaletler ama inşallah bu lale devride biticek kurtulucaz. Ama o kişiden önce asla bu tarz durumlar oluşmamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

bjk en aglak buyuk tabii ki.
bunu nasil inkar edebilirsiniz.
hayir aglamiyoruz derken bile aglama var mesajda.
Sosyal ağlarda paylaş

Gelen hiç olmazsa bunun kadar borç yapamaz, zaten ben Murat Aksunun gelmesini sadece ileriki dönemde seçim olduğunda daha demokratik olur diye istiyorum. Yoksa Demirörenin ömür boyu inmeye niyeti yok, ileride borcu iyice arttırıp klubü aile şirketlerinden biri yaparsa hiç şaşmam.
Sosyal ağlarda paylaş

demirörenin sırıtan yanı aşırı fanatikliği. o çok övündüğünüz taraftar ruhunu yönetime taşıması. haliyle sırıtıyor, basiretli bir iş adamı olamamış ki yönetici olsun. ama yakışıyor beşiktaşın başkanlık koltuğuna. uzun vadede beşiktaşın çapında bir Aziz Başkan olabilir bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların başkanları çıkıp kendi rezil futbollarına bakmayıp hakemler aklını başına alıcak diyo üstüne çokda umrumuzdaymış gibi klüpler birliğinin başkanlığını bırakıcam diyo medya da ki yorumcuları bile ahmet çakar dahil zırıl zırıl ağlıyo gelmişler beşiktaş en çok ağlayan takım diyo şaka gibi ahah
Sosyal ağlarda paylaş

demirören kanalturkte izledim gayet mantıklı konusuyor adam.

hani dogruda söylüyor bence.beşiktaşın başkana olan tavırlarının boku cıkmıs.ben a koyim özhan canaydın aziz yıldırım vs direk başkana onun anasına karısına edilen küfür duymadım gs ve fb de.

beşiktaşta her başkanın anası bacısı kalmıyor.hani demirörende diyoki.yönetim istifa dersin bişi dersin ama her başkana küfür var.şampiyon olsan küfür olmasan küfür

biz diyo yönetimle transferleri beraber yapıoruz.ben kafama göre yapmıorum bu işleri.

bize holosko yu al başkan diyolardı adam aldı.tribün tabata istedi adam onuda aldı.herif cacık cıkınca anan başkan :)

beşiktaşın taraftarnda iş yok.trabzon olmaya dogru gidiyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

hani dogruda söylüyor bence.beşiktaşın başkana olan tavırlarının boku cıkmıs.ben a koyim özhan canaydın aziz yıldırım vs direk başkana onun anasına karısına edilen küfür duymadım gs ve fb de.

beşiktaşta her başkanın anası bacısı kalmıyor.hani demirörende diyoki.yönetim istifa dersin bişi dersin ama her başkana küfür var.şampiyon olsan küfür olmasan küfür

biz diyo yönetimle transferleri beraber yapıoruz.ben kafama göre yapmıorum bu işleri.

bize holosko yu al başkan diyolardı adam aldı.tribün tabata istedi adam onuda aldı.herif cacık cıkınca anan başkan :)

abi kusura bakmasın da BJK'nin burada olmasının en büyük sebebi o, taraftarın bir kısmı gerçekten rezil fakat Fulya arazilerindeki yolsuzluktan Doğan'a verilen yayın haklarına kadar bir ton olay koysak önüne cevap veremez. Adam kulübün içine etti, yönetime soktuğu adamlarla gerçek Beşiktaş'lıları kulüpten uzaklaştırdı himayesini kurdu.

Herşeyi geç adam beni seçmezseniz ertesi gün 50 milyon dolarımı isterim diyebilecek kadar düşük bir insan ...
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum bir avuç çapulcu taraftar dediğin insanlar o anki yönetimden veya başkasından artık cukkasını kimden alıyorsa o yönde konuşan tezahürat yapanlar. Çarşı denilen grubun ne olduğunu kimse bilmiyor herkes atıp tutuyor; ben çarşıyım, çarşı alayına karşı vs vs... Şimdi siz de çarşı hakkında atıp tutuyorsunuz. Atıp tutuyorsunuz da hanginiz Beşiktaş Çarşısı'na gittiniz? İşte aslında çarşı denilen çarşı Beşiktaş Çarşıdı'dır. Çarşı adlı taraftar grubunu kuranlar da işte oradaki esnaflar ve doğma büyüme beşiktaş semtli olan insanlardır. Bu sebeple de gruba "Çarşı" ismini vermişlerdir. Fakat son yıllarda yukarıda da dediğim gibi önüne gelen adam ben çarşıyım deyip duruyor, (ben de ayrıntılarıyla çok fazla bilmiyorum ama) Beşiktaş taraftarı bile aslında çarşının ne olduğunu bilmiyor. Aklıma gelmişken yazayım kurucularından olan ve önde gelenlerinden birisi belki de en önde geleni optik başkan lakaplı rahmetli Mehmet Işıklar'dır.
Sosyal ağlarda paylaş

@Red:
ne zaman taraftar Tabata'yı istedi hiç hatırlamıyorum. Resmen insanlar kendini parçaladı alınmasın diye. Quaresma ile anlaşıldığı söylendi fakat Denizli'nin taktiğine uymadığı için alınmadı(!).
arkadaş quaresma senin taktiğine uymayacak zaten. takımda quaresman varsa ona göre taktik yaparsın
Tabata'yı da aldık oynatmıyoruz o da ayrı tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Red said:

abi kusura bakmasın da BJK'nin burada olmasının en büyük sebebi o, taraftarın bir kısmı gerçekten rezil fakat Fulya arazilerindeki yolsuzluktan Doğan'a verilen yayın haklarına kadar bir ton olay koysak önüne cevap veremez. Adam kulübün içine etti, yönetime soktuğu adamlarla gerçek Beşiktaş'lıları kulüpten uzaklaştırdı himayesini kurdu.

Herşeyi geç adam beni seçmezseniz ertesi gün 50 milyon dolarımı isterim diyebilecek kadar düşük bir insan ...

Demirören'in kendisi taraftarı yönetime küfür ettiren adam zaten Serdar Bilgili döneminde yaptırdı taraftara, demirören halen daha babasının kendisine uyguladığı ambargo ve beşiktaş oyuncağı ile meşgul ezik bir adam yani bunu görmek çok zor değil. GS'de FB'de küfür edilmez tabi başkana saçma sapan olaylar olmuyo adamlar en azından olabildiğince düzgün transfer yapmaya çalışıyor. Mehmet Topuz'u aldı Aziz çok para verdi ama taraftar sesini çıkarmadı niye hem bjk'ye kazığı çakmıştı hemde türk yıldız bir oyuncu almıştı kayserideki kadar parlamasa da şu anda. Güiza alıyor ispanya gol kralı, roberto carlos getiriyo diğer tarafta elano keita falan. Sen git Tabata'yı al bide tonla para ver ee her haltı hak edersin böyle yaparsan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...