EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yau yiğidi öldür hakkını yeme şimdi nobreyle delgado gayet faydalı oldular. hele nobre çok faydalı bi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ediz bahtiyaroğlu güzel bir transfer olurdu aslında stopere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Nobre yararlı olmuş olabilirde aldığı para çok fazla, yıldız futbolcu alınca ne vereceğiz peki =P Delgado geldiğinden beri neredeyse hiç yararı olmadı, üstüne ülker kar ederek bize sattı, daha ne diyeyim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Olur mu ya Delgado şampiyonlukta çok önemli rol oynadı. Son haftalarda sakatlandı da şampiyon olabildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 abi delgado nası yararlı olmadı ya sezonun son bi kaç ayına bakma yani geldiğinden beri değerlendir herifin götümüzü kurtardığı dönemler var + adam 2 hareket yapıyo 2 klas şut çekiyo coşuyosun yani lazım öle adamlar ama bonservisine çok domaldık ona eyvallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bu arada reklamlar siyah beyaz olmuş bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 EagleEye said: abi delgado nası yararlı olmadı ya sezonun son bi kaç ayına bakma yani geldiğinden beri değerlendir herifin götümüzü kurtardığı dönemler var + adam 2 hareket yapıyo 2 klas şut çekiyo coşuyosun yani lazım öle adamlar ama bonservisine çok domaldık ona eyvallah :P abi yapma delgado bir fiyaskodur. adam harbi yetenekli fakat maalesef 4 maç yatıp 5. maç 2 hareket yapmakla 10 numara olunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 adamın istikrarı yakaladığı zamanlarda oldu özellikle sezon başı. sakatlanana kadar iyi gidiyodu bence. bende mükemmel demiyorum ama o kadarda fiyasko falan dencek bi adam diil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Burax said: Olur mu ya Delgado şampiyonlukta çok önemli rol oynadı. Son haftalarda sakatlandı da şampiyon olabildik. ehehe bu guzel olmus ve dogru:) gercekten delgado bana gore 10 numaralardan cidden en yeteneklisidir belki.Ama bi gercek var en yararsizi da olmustur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 at finke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Attığı fizik kurallarına aykırı goller yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Reklamlarin siyah-beyaz olmasi güzel...Hani reklam alınmasi berbat ama en azından zuçıp bide sıvamadi yönetim.. --- Takım gercekten gecen senekinden cok iyi durumda..Porto macinda göründki Nihat tam kapasite oynadıgnda İ.Toroman savunmaya katıldıgnda..Delgado yerine ofansif orta saha alındıgnda cok kaliteli bi takım olucaz... --- Gecen sene acabalarla basladık sezona ama güzel bitirmeyi bildik..Bu sezon gercekten ümitle bakabiliorm takıma... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 applev0dka said: Reklamlarin siyah-beyaz olmasi güzel...Hani reklam alınmasi berbat ama en azından zuçıp bide sıvamadi yönetim.. --- Takım gercekten gecen senekinden cok iyi durumda..Porto macinda göründki Nihat tam kapasite oynadıgnda İ.Toroman savunmaya katıldıgnda..Delgado yerine ofansif orta saha alındıgnda cok kaliteli bi takım olucaz... --- Gecen sene acabalarla basladık sezona ama güzel bitirmeyi bildik..Bu sezon gercekten ümitle bakabiliorm takıma... ;) Delgado gene orta üçlüde oynarsa nice 8li günlere gebeyiz.Abi parası neyse verip göndersinler ya bu kadar kolpa 10 numara görmedim ya.Adam geldiğinden beri 70 maç oynandıysa max 2 maç işe yaramıştır çevirdiği maç sayısı 0.Lan milletin gitsin diye mumlar yaktığı lincoln bile estirdiği dönemler var bizim delgado çeyizlik kız gibi otur anasını satayım.Hemen gitsin birader olmuyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ya bizde golu kim atıcak bobo nun kanatta nobrenin göbekten top surmesinin derdi nedir anlayamadım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 bir maca bakıp konusmak istemiyorum ama nihat hayal kırıklıgı :( ferrari cok yavas,ismail ve erhanı begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bobo nun yerine bi forvet , artı olarakta iyi bi 10numara alınırsa taş gibi bi beşiktaş olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 lincoln falan denilio.demirören onu alırsa komik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 okadarına da cesaret edemez heralde ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Toplu intihar ederiz adam gelirse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 besiktasa su anda 3 transfer lazim bence. 2 de olur. 1 tane defansa gobege, bir yusufun yerine oynayabilcek adam, bir de bobo giderse iste oraya bir forvet ama tabi ondan asagi kalmayacak derecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bence defans ii toroman oynayınca hepsine ayarı verir.bobo satılmasın bence illa satılacaksa da karlı bi satıs olsun bari,bobo giderse yerine etiketli bi isim alalım bence.lincoln mü yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 bobo adam gibi asılcaksa maçlara dünkü gibi, kalması lazım. geçen sezonki gibi olcaksa yollasınlar karlı bi fiyata. ama adam oynamak istediğinde oynuyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Abi Nihat,Yusuf,Holosko,Bobo,Nobre,Tello 6lısı ileri üçlüyü oluşturacaksa; ........Bobo....Nihat....... ............Yusuf........... veya ....Nihat...Nobre...Holosko. Şeklinde olması lazım.Son maçta ..Bobo...Nobre..Yusuf...... dizilişi resmen zorlama oynamaya çalışıyor bobo harcanıyor,yusuf ise sürekli kendini atarak faul almaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Sayın başkan; Ya ben Beşiktaşı beğeniyorum.Dün oynadığımız oyunla anadolu takımlarından çok az gol yeriz.Erhan güven vermiyor oraya zaten toraman girecek. Gol atma sıkıntısını çözmek lazım.Önce korner çalışılması lazım.8-9 korner atılıyor tehlike bile olmuyor.Gerçi mustafa hoca görüyordur bunu,önlemini alacaktır.Sen bir söyle genede. Delgado'nun ameliyatı büyük talihsizlik.Yararlı olurdu bu sezon. illa transfer yapacaksan gerçekten fark yaratacak bir adam lazım,deco mesela.Ver parayı getir.Kimlere vermedin para,diattalarla gordonlarla üzdün bizi yıldırım.Al getir şu adamı. Bu yazdıklarımı kendisine telefonla bildirecektim,ancak telesekretere yönlendirmiş.Aynen mesaj bıraktım,ayrıca mesaj olarakta attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 eğer hedef ligse; bu takımın şu haliyle gs,fb ve tsye karşı bütün maçları kaybedip, kalan bütün maçları kazanıp 84 puan alma potansiyeli var. takımın özelliği bu. büyük maçlarda zayıflığımız ortada, ama küçük maçlarda rakiplerimize oranla çok daha avantajlı bir takımımız var. ha bu 6 maçın hepsini kaybetmeyiz, anadolu takımlarına karşı da birçok puan kaybederiz muhakkak. ama her şekilde 75 puan rahat alırız diye düşünüyorum. şampiyonluğa yeter mi? gs'nin performansına bağlı bana göre. çok sağlam takım kurdular ama çok da maç seçecekler. bunun yanında cl'de 3.lüğe oynarız bu kadroyla. ancak adam gibi bir 10/10,5 numara alsalar herşey cillop olur mu? olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar