Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

EagleEye said:

abi delgado nası yararlı olmadı ya sezonun son bi kaç ayına bakma yani geldiğinden beri değerlendir herifin götümüzü kurtardığı dönemler var
+ adam 2 hareket yapıyo 2 klas şut çekiyo coşuyosun yani lazım öle adamlar
ama bonservisine çok domaldık ona eyvallah :P

abi yapma delgado bir fiyaskodur. adam harbi yetenekli fakat maalesef 4 maç yatıp 5. maç 2 hareket yapmakla 10 numara olunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Reklamlarin siyah-beyaz olmasi güzel...Hani reklam alınmasi berbat ama en azından zuçıp bide sıvamadi yönetim..
---
Takım gercekten gecen senekinden cok iyi durumda..Porto macinda göründki Nihat tam kapasite oynadıgnda İ.Toroman savunmaya katıldıgnda..Delgado yerine ofansif orta saha alındıgnda cok kaliteli bi takım olucaz...
---
Gecen sene acabalarla basladık sezona ama güzel bitirmeyi bildik..Bu sezon gercekten ümitle bakabiliorm takıma... ;)
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Reklamlarin siyah-beyaz olmasi güzel...Hani reklam alınmasi berbat ama en azından zuçıp bide sıvamadi yönetim..
---
Takım gercekten gecen senekinden cok iyi durumda..Porto macinda göründki Nihat tam kapasite oynadıgnda İ.Toroman savunmaya katıldıgnda..Delgado yerine ofansif orta saha alındıgnda cok kaliteli bi takım olucaz...
---
Gecen sene acabalarla basladık sezona ama güzel bitirmeyi bildik..Bu sezon gercekten ümitle bakabiliorm takıma... ;)

Delgado gene orta üçlüde oynarsa nice 8li günlere gebeyiz.Abi parası neyse verip göndersinler ya bu kadar kolpa 10 numara görmedim ya.Adam geldiğinden beri 70 maç oynandıysa max 2 maç işe yaramıştır çevirdiği maç sayısı 0.Lan milletin gitsin diye mumlar yaktığı lincoln bile estirdiği dönemler var bizim delgado çeyizlik kız gibi otur anasını satayım.Hemen gitsin birader olmuyor böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Nihat,Yusuf,Holosko,Bobo,Nobre,Tello 6lısı ileri üçlüyü oluşturacaksa;
........Bobo....Nihat.......
............Yusuf...........
veya

....Nihat...Nobre...Holosko.

Şeklinde olması lazım.Son maçta
..Bobo...Nobre..Yusuf......
dizilişi resmen zorlama oynamaya çalışıyor bobo harcanıyor,yusuf ise sürekli kendini atarak faul almaya çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın başkan;
Ya ben Beşiktaşı beğeniyorum.Dün oynadığımız oyunla anadolu takımlarından çok az gol yeriz.Erhan güven vermiyor oraya zaten toraman girecek.
Gol atma sıkıntısını çözmek lazım.Önce korner çalışılması lazım.8-9 korner atılıyor tehlike bile olmuyor.Gerçi mustafa hoca görüyordur bunu,önlemini alacaktır.Sen bir söyle genede.

Delgado'nun ameliyatı büyük talihsizlik.Yararlı olurdu bu sezon.
illa transfer yapacaksan gerçekten fark yaratacak bir adam lazım,deco mesela.Ver parayı getir.Kimlere vermedin para,diattalarla gordonlarla üzdün bizi yıldırım.Al getir şu adamı.

Bu yazdıklarımı kendisine telefonla bildirecektim,ancak telesekretere yönlendirmiş.Aynen mesaj bıraktım,ayrıca mesaj olarakta attım.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer hedef ligse;

bu takımın şu haliyle gs,fb ve tsye karşı bütün maçları kaybedip, kalan bütün maçları kazanıp 84 puan alma potansiyeli var.

takımın özelliği bu. büyük maçlarda zayıflığımız ortada, ama küçük maçlarda rakiplerimize oranla çok daha avantajlı bir takımımız var. ha bu 6 maçın hepsini kaybetmeyiz, anadolu takımlarına karşı da birçok puan kaybederiz muhakkak. ama her şekilde 75 puan rahat alırız diye düşünüyorum. şampiyonluğa yeter mi? gs'nin performansına bağlı bana göre. çok sağlam takım kurdular ama çok da maç seçecekler.

bunun yanında cl'de 3.lüğe oynarız bu kadroyla.

ancak adam gibi bir 10/10,5 numara alsalar herşey cillop olur mu? olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...