Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Genel Tartışma

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

Ya acaba bu futbolcular , mustafa denizli filan da yönetimi istemiyor olabilir mi? yani takım içinde ne biliyim kaptan ve çevresinde 5 6 futbolcu bu şekilde karar alıp davranabilir mi? bunun örneklerini gormustuk Hakan sukur ve beraberindekiler filan diye.. ahha huhaha gülmeyin aklıma geldi sordum.. sizinde görüşünüzü istedim
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Gs ve Fb'nin grubunda ikişer adet alt lig takımı varken, Beşiktaş'ın grubunda Şeker harici hep TSL takımları var, ben doğal karşılıyorum.

Gerçekten çok güzel bahane olmuş, tebrikler :) GS ve FB'de 2 tane TSL ligi takımı var, BJK'da 3 tane. Yani arada sadece 1 takım fark var. Üstelik GS'nin grubunda Trabzonspor var ki sıradan bir anadolu kulübü olmadığı ortada. Sadece birer takımlık farkı öbür yönden bakarak "gs fbde sadece 2şer tane var, bjkde 1 tane hariç hepsi tsl" diyerek arada aslında 1 fark olduğunu gizlemeye çalışmak maalesef durumu kurtarmıyor.

Kaldı ki BJK'nın grubundaki takımların hepsi mi BJK'dan üstün, ondan daha iyi takımlar? Birini yenemiyorsan birini yen bari. Diğerleri hiçbir TSL takımını mı yenemedi ki BJK hiçbirini yenemesin?

Kendinizi avutmayın. BJK tamamen kendi kifayetsizliğinden dolayı bu halde. Ne kurayla alakası var ne dış güçlerle. Yine kendinizi avutmayın, Demirören yine başta kalacak seçim meçim hikaye. Bahane üretmek yerine sorunu kabul etse takım en azından bir şeyleri çözmeyi başaracak. Ha, demirören yine gitmez de, en azından ufak tefek düzeltmeler olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

BulletRide said:

Gs ve Fb'nin grubunda ikişer adet alt lig takımı varken, Beşiktaş'ın grubunda Şeker harici hep TSL takımları var, ben doğal karşılıyorum.

Gerçekten çok güzel bahane olmuş, tebrikler :) GS ve FB'de 2 tane TSL ligi takımı var, BJK'da 3 tane. Yani arada sadece 1 takım fark var. Üstelik GS'nin grubunda Trabzonspor var ki sıradan bir anadolu kulübü olmadığı ortada. Sadece birer takımlık farkı öbür yönden bakarak "gs fbde sadece 2şer tane var, bjkde 1 tane hariç hepsi tsl" diyerek arada aslında 1 fark olduğunu gizlemeye çalışmak maalesef durumu kurtarmıyor.

Kaldı ki BJK'nın grubundaki takımların hepsi mi BJK'dan üstün, ondan daha iyi takımlar? Birini yenemiyorsan birini yen bari. Diğerleri hiçbir TSL takımını mı yenemedi ki BJK hiçbirini yenemesin?

Kendinizi avutmayın. BJK tamamen kendi kifayetsizliğinden dolayı bu halde. Ne kurayla alakası var ne dış güçlerle. Yine kendinizi avutmayın, Demirören yine başta kalacak seçim meçim hikaye. Bahane üretmek yerine sorunu kabul etse takım en azından bir şeyleri çözmeyi başaracak. Ha, demirören yine gitmez de, en azından ufak tefek düzeltmeler olur.

Uzun yazmışın baya bozmayayım dedim ama.

Galatasaray'lıyım, dalga geçiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş bu sezon geçen sezonun rehaveti ile başladı çok güzelde patladı Mustafa Denizli kendisini çok başarılı gördüğü için kimseyi dinlemiyor takım 25 maçtır doğru düzgün gol atamıyor adam inatla gol atamama sorunumuz yok diyor bunadı herhalde.

Şurda en çok anlamadığım olayda türkiye kupasını hiç görmemiş arkadaşlar niye bu kadar yorum yapıyor. Şampiyonluk v.s olsa anlarım hani 6 senede bir şampiyon oluyoruz diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...