radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 of yine tokmaklamışlar çifte kupalı kartalı, puan alsalar bari yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 denizli yine 0 puan çekecek bi kulvar bulmuş kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Şekerspor'dan alınır 1 puan her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ya acaba bu futbolcular , mustafa denizli filan da yönetimi istemiyor olabilir mi? yani takım içinde ne biliyim kaptan ve çevresinde 5 6 futbolcu bu şekilde karar alıp davranabilir mi? bunun örneklerini gormustuk Hakan sukur ve beraberindekiler filan diye.. ahha huhaha gülmeyin aklıma geldi sordum.. sizinde görüşünüzü istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 kartal şekeri yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yoksa kupayı mı alacak fener yahu, neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 beşiktaş nasıl düzelir. bi uçak kazası olur ve ernst ferrari dışındaki topçular mustafa denizli ve büyük başkan mefta olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 hepsi ölür demirören e bişi olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fizban said: yoksa kupayı mı alacak fener yahu, neler oluyor. Bu kupa artık takımların üç beş para kazanması dışında herhangi bir nitelik taşımıyor, Fenerbahçe de yıllar sonra alırsa kupayı hiçbir pazar payı kalmayacak.Sponsor bile bulamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 koskoca türkiye kupasına hakaret etme bullet! (olm alma ihtimalimiz var diye mi küçümsüyosunuz lan :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 avrupada 8 gol yeyip, olsun siz sıfır çektiniz diyenlere kapak mı geliyor ne. şekerspor'a inanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Oh oh ne güzel ne güzel valla, bu seçimde bunca başarısızlıktan sonra hala demirören seçilirse ben beşiktaşlı felan değilim bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Fenerbahçem'in kapısı herkese açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Şeker gibi kura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Gs ve Fb'nin grubunda ikişer adet alt lig takımı varken, Beşiktaş'ın grubunda Şeker harici hep TSL takımları var, ben doğal karşılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Darksun said: Oh oh ne güzel ne güzel valla, bu seçimde bunca başarısızlıktan sonra hala demirören seçilirse ben beşiktaşlı felan değilim bundan sonra. Seçilecek zaten... Yapacak bşey yok. Rakip olarak yönetici değil, bir sermaye grubu çıkması lazım karşısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 BulletRide said: Gs ve Fb'nin grubunda ikişer adet alt lig takımı varken, Beşiktaş'ın grubunda Şeker harici hep TSL takımları var, ben doğal karşılıyorum. Gerçekten çok güzel bahane olmuş, tebrikler :) GS ve FB'de 2 tane TSL ligi takımı var, BJK'da 3 tane. Yani arada sadece 1 takım fark var. Üstelik GS'nin grubunda Trabzonspor var ki sıradan bir anadolu kulübü olmadığı ortada. Sadece birer takımlık farkı öbür yönden bakarak "gs fbde sadece 2şer tane var, bjkde 1 tane hariç hepsi tsl" diyerek arada aslında 1 fark olduğunu gizlemeye çalışmak maalesef durumu kurtarmıyor. Kaldı ki BJK'nın grubundaki takımların hepsi mi BJK'dan üstün, ondan daha iyi takımlar? Birini yenemiyorsan birini yen bari. Diğerleri hiçbir TSL takımını mı yenemedi ki BJK hiçbirini yenemesin? Kendinizi avutmayın. BJK tamamen kendi kifayetsizliğinden dolayı bu halde. Ne kurayla alakası var ne dış güçlerle. Yine kendinizi avutmayın, Demirören yine başta kalacak seçim meçim hikaye. Bahane üretmek yerine sorunu kabul etse takım en azından bir şeyleri çözmeyi başaracak. Ha, demirören yine gitmez de, en azından ufak tefek düzeltmeler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi bulletride türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 birde konya şekerspor un 2 maçta 3 puanı oldugu gerceğini hatırlatmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Rewendor said: BulletRide said: Gs ve Fb'nin grubunda ikişer adet alt lig takımı varken, Beşiktaş'ın grubunda Şeker harici hep TSL takımları var, ben doğal karşılıyorum. Gerçekten çok güzel bahane olmuş, tebrikler :) GS ve FB'de 2 tane TSL ligi takımı var, BJK'da 3 tane. Yani arada sadece 1 takım fark var. Üstelik GS'nin grubunda Trabzonspor var ki sıradan bir anadolu kulübü olmadığı ortada. Sadece birer takımlık farkı öbür yönden bakarak "gs fbde sadece 2şer tane var, bjkde 1 tane hariç hepsi tsl" diyerek arada aslında 1 fark olduğunu gizlemeye çalışmak maalesef durumu kurtarmıyor. Kaldı ki BJK'nın grubundaki takımların hepsi mi BJK'dan üstün, ondan daha iyi takımlar? Birini yenemiyorsan birini yen bari. Diğerleri hiçbir TSL takımını mı yenemedi ki BJK hiçbirini yenemesin? Kendinizi avutmayın. BJK tamamen kendi kifayetsizliğinden dolayı bu halde. Ne kurayla alakası var ne dış güçlerle. Yine kendinizi avutmayın, Demirören yine başta kalacak seçim meçim hikaye. Bahane üretmek yerine sorunu kabul etse takım en azından bir şeyleri çözmeyi başaracak. Ha, demirören yine gitmez de, en azından ufak tefek düzeltmeler olur. Uzun yazmışın baya bozmayayım dedim ama. Galatasaray'lıyım, dalga geçiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kupadan elenmek 0 puan cekmek degil de su fb lilerin diline dusmek en cok sinirimi bozan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Beşiktaş bu sezon geçen sezonun rehaveti ile başladı çok güzelde patladı Mustafa Denizli kendisini çok başarılı gördüğü için kimseyi dinlemiyor takım 25 maçtır doğru düzgün gol atamıyor adam inatla gol atamama sorunumuz yok diyor bunadı herhalde. Şurda en çok anlamadığım olayda türkiye kupasını hiç görmemiş arkadaşlar niye bu kadar yorum yapıyor. Şampiyonluk v.s olsa anlarım hani 6 senede bir şampiyon oluyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 rakibin başarısızlığına saldırdınız sizin başarısızlığınız ört bas oldu tamam. huzur içinde uykuya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kimse başarısızlığı ört pas etmek istemiyor zaten kabullenilmiş bir başarısızlık var ortada. Bunu düzeltmek için işin başındakiler hiçbirşey yapmıyorlar bizim yapabiliceğimiz birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar