Daesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 birde matrixin babası filmlerden biri olmasına ragmen 2. filmde bazı şeyleri matrixten kopyalaması ironik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 2001 : e sipeys odisiiy'deki zamanın dışına çıkan arkadaşın yaşlı halini gördüğü sahneye benzer bi ev yapması flynn amcanın... ilginç detay tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 hahahah evet ya doğru ehehe:)(tu) Mr_Hand said: 2001 : e sipeys odisiiy'deki zamanın dışına çıkan arkadaşın yaşlı halini gördüğü sahneye benzer bi ev yapması flynn amcanın... ilginç detay tabii. 3. film için 10 dakikalık bir video hazırlamış disney,böyle eski görüntüleri toplayıp 3. için bir özet gibi...umarım biran önce gelir üçüncü film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Şimdi bitti film, güzeldi ama sonundaki deux ex machina çok kötüydų be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Daesu said: birde matrixin babası filmlerden biri olmasına ragmen 2. filmde bazı şeyleri matrixten kopyalaması ironik olmuş Aslında Matrix'in babası dark city kabul edilir ama ne tron filmlerinde ne de dark city'de matrix'e yaklaşabilecek ölçüde alt metin yok. Tabi Matrix 1 den bahsediyorum. Filmi müzikleri dışında beğenmedim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 imaxde izledim 3d hariç çok dandikti, tron bu değildi lan disnep amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Matrix sakat abi. O Neo olayı, choosen one filan Turing computable değil, bir makinede olamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 müthiş bir film bu ya. soundtracki her dinleyişimde filmi izlemiş gibi oluyorum. filmi her izleyişimde o müziklerle birleşince orgazm oluyorum. 80'lerin cyberpunk havasını feci derece vermişler. bu arada: http://thatguywiththeglasses.com/bt/benzaie/top-5/33393-top-5-best-a-worst-from-tron-legacy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 geçen hafta izledik, bayağı hayalkırıklığı oldu. bir de bilim-kurgu diye izlettim bizimkilere meh. başrol çocuğa laflar hazırladım: gittin babanı harcadın, kızını aldın, şirketini aldın hepsinin üstüne kondun. bir de the dude'den bahsediyoruz burada. pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Dün gece ilk kez 3D blu-ray'den izledim. İlk Tron filmini izlememiştim ama soundtrack'ini aylardır dinliyordum. Parçaların sırası aynıymış. Soundtrack'ler sağolsun bir müzik orgasmı yaşattı. 3D çok iyi. Konu mükemmel olmayabilir ama gayet eğlendirici. Olivia Wilde ise güzelliğin tanımı olmuş. Filme 10 üzerinden Ohş veriyorum. Kiralık blu-ray'i geri vercem. Satılık fiyatı 30 euro falan olmasa kesin alırdım. Neyse bir süre sonra ucuzlayınca yine alırım ya da tekrar kiralarım artık. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Kopya blueraylar var şimdi 15 tl mi ne fiyatı onlar da güzel görüntü açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 kopya dedin ve böylece birazdan GERGE gelecek... tüh mesajı atalı çok olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar