Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Aklıma takıldı. Kimliğini kaybettin, doğum belgen de yok. Ailen ölmüş ya da bir şekilde ulaşamıyorsun. Yeni kimlik çıkartırken kendin olduğunu nasıl kanıtlarsın? Şimdi kimliğim kaybolsa kütükdür, şudur, budur, hi bir şey söyleyemem ben. Nasıl kanıtlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 GERGE said: Aklıma takıldı. Kimliğini kaybettin, doğum belgen de yok. Ailen ölmüş ya da bir şekilde ulaşamıyorsun. Yeni kimlik çıkartırken kendin olduğunu nasıl kanıtlarsın? Şimdi kimliğim kaybolsa kütükdür, şudur, budur, hi bir şey söyleyemem ben. Nasıl kanıtlarım? Amaç kanıtlamaya çalışmak mı? Yoksa kötü bi niyetle ortadan kaybolmaya çalışmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b.t.t.f Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Gecen ay kaybettim 62 TL cezası var haberin olsunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Daha once pasaport aldiysan parmak izin var, discilerde dis kaydin var. resmi oluyor mu bilmiyorum okullarda fotografli sicilin olmasi lzm sonra. aklima ilk gelenler bunlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Nüfusta fotoğrafın filan vardır heralde o olmadıysa parmakiziyle tespit ederler heralde ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Son dönemde parmak izi zaten bayağı bir alınmaya başlandı. Ehliyet, pasaport vs vs derken mutlaka ellerine geçmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ver TC kimlik numaranı. Muhtarlık seninle ilgili bi ton kayıt çıkartır. Hatta artık direk nüfus idaresine de gidebiliyosun sanırım tc kimlik no ile... Eskiden şöyle bi olay vardı. Kimlik kaybediyosun, nüfus idaresinden yenisini istiyosun, onlar senin kütüğünün olduğu yere fax çekiyo. Tabi gelen faxda resim falan belli olmuyo. Onlarda sana yeni kimliğini veriyo. Hatta bu şekilde 2 kere dolandırılmıştık. 2. de yakaladık elemanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 facebookdan bulurlar lan merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 3 adet kimligin war nufus cuzdani ehliyet ve pasaport bunun disidna dogum belgelerin ve bu belger alirken verdigin parmak izlerin war hepsini gectim 2 sahitle adam asilir 2 sahitle yas kucultulur 2 sahit bulursan kendin oldugunuda kanitlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Benim cüzdan çalınmıştı geçenlerde kimlik de gitti tabi içinden. Nüfus müdürlüğüne gittiğinde zaten senin sen olduğunu anlamak için kimliği vermeden önce bi ton soru soruyorlar. Annenin kızlık soyadı, amcan var mı, varsa isimleri ne, dayın var mı, varsa isimleri ne, çocukları var mı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 TC kimlik no ezberle bence, ben ezberledim artık polis kimliği sorunca direk sölüyorum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Allah göstermesin ama bi deprem falan olsa, tüm resmi evraklar vs göçük altında kalsa benim ben olduğumu ispatlamak kastıracak resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 BonePART said: 3 adet kimligin war nufus cuzdani ehliyet ve pasaport evlilik cuzdani yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ben de toptan kaybetmiştim ailendeki insanları yanıltıcı sorularla sana soruyorlar yengenin kardeşinin çocuğu var mı falan kaç yaşında vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 GERGE said: Aklıma takıldı. Kimliğini kaybettin, doğum belgen de yok. Ailen ölmüş ya da bir şekilde ulaşamıyorsun. Yeni kimlik çıkartırken kendin olduğunu nasıl kanıtlarsın? Şimdi kimliğim kaybolsa kütükdür, şudur, budur, hi bir şey söyleyemem ben. Nasıl kanıtlarım? Kimliğin var ve kaybetmişsen zaten kütükde bilgilerin vardır yani hukuken var olduğuna dair kayıtlar, sonra kayıp ilanı verip kimlik yeniden çıkarılıyor eğer prosedür değişmediyse. Doğum belgen zaten doğduğun vakit hastaneden alınıp nüfus müdürlüğüne götürülüp ebeveynlerin tarafından ahada bu adam doğmuştur deyu gösterilip kimlik çıkarılır. Sonra doğum belgesinin bir işlevi kalmıyor. Edit. Kütük felan bilmiyorum demişsin onu nedense okumamışım ehliyetin vardır, okulda kayıtlarında vardır kimlik bilgilerin. Herhalde öyle bulunur, askerlik yaptıysan ordan bulursun dosyandan bilgilerini. Ama nihayetinde anne babanın adını biliyorsundur herhalde, ordan yine muhtarlıkda ismini ve anne adını vererek bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 aynı durumu ben yaşamıştım. Karakoldaki abilerim oturduğum muhite gelip civarda yaşayan komşulara bu adam bu adammıdır burda mı oturuor die sorular soruor. Adına ne deniodu bu işlemin unuttum. Ben bu şekilde onaylattım belgelerimi daha sonra nüfus müdürlüğünden çıkarttırdım yenisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Hiç bi yere kaybolamazsın GERGE B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar