screamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Heralde hepimizin hatrı sayılır bir oyun bilgisi vardır peki bu oyunlar arasından kim olmak isterdiniz yanlız seçmek istediğiniz kişiyi veya şeyi doğru dürüst seçin.Sizin bilgisayarda oynadığınız karakterlerden seçin ve sizin oynadığınız halde seçin mesela ben Worm olmak istemem çünkü kazmayım kendi me fatality çekiyorum ben mesela Minsc olmak isterdim çünkü Aerie yi kaptı bunda benim ana karakterin half orc olmasıda etkili oldu ama olsun Minsc aşmış güçlü ve deli daha ne olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hmm...ben desann olmak isterdim.force ve saber kullanma konusunda essiz.kısacası guc,hosuma giden.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kristof olmak isterdim wampire: the masquerade'den ya da wilhem de olur:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Beyler dikkat edek biri de çıkıp Max Payne olmak isterdim yazabilir ama en önemli olan kendi oynadığı haldeki Max Payne olmak isteyecekmidir devamlı kevgir olan bir adam ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 peki caleb ve wolverine (ama x-men filmindeki değil asla)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 Haziran 2004 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Kesinlikle Fallout oyunlarındaki vault dweller olmak isterdim.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Aklıma geldi Zeratul olmak süper olurdu hem invis hem ölümcül üç vuruşta tank indiriyor daha ne olsun[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 uo daki karakterim olmak isterdim. necromarcher :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Aerie yi kendim kaparım Minsc olmaya ihtiyacım yok :P baldur's gate deki büyücü karakterim fena olmazdı.tabii evil olmazdım o zaman.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 nfs undergrounddaki arabaları kullanan $ofor olmak isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yani söylememe gerek yok aslında tanıyanlar tahmin eder :) Garrett[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Kesinlikle Garret, o ses bende olcak sıkıldıkça sesimi teybe kaydeder sonra dinler erirdim zevkden, hastalık benimkisi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Keen olmak isterdim Commander Keen ya da Andy olmak isterdim Heart of Darkness daki Andy (isim yanis olabilir :P) gibi siir yazmak isterdim...:P[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Larry olmak isterdim kız ayarlamada benden daha başarılı :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Garrett veya Guybrush =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ilginç bi soru ama bi kaç ytanıtım var tabi. bi kere kesinlikle guybrush,sam fisher,ding chavez olabilirdim.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ee Chavez Ding, ya da Domingo Chavez (typo) o ben de ordaki Weber olmak isterim alman hayvan hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! [Bu mesaj Volfied tarafından 08 Haziran 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yakında çıkacak olan Playboy oyunundaki kahraman olmak isterdim keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 manny calavera da olmak isteyebilirdim:d boy kısa biraz ama olsun:) çok tatlı adam yaa guybrusha hiç gelemicem ben guybrush olup aynaya bakacak olsam kopardım zaten adamın tipine (MI3 ü kastediyom) zaten gaz olup buldum bi yerden yükledim bi daha oynuyom:) (fandango okumuyo cdrom:()[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: screamer, 07 Haziran 2004 23:54 tarihinde demiş ki: ben mesela Minsc olmak isterdim çünkü Aerie yi kaptı bunda benim ana karakterin half orc olmasıda etkili oldu ama olsun Minsc aşmış güçlü ve deli daha ne olsun minsc aerie'yi mi kaptı? onlarca defa bitirdim bg2'yi görmedim öyle bir şey. hem de favori partimde aerie ve minsc bir aradaydı. gerçi ben götürüyodum hep aerie'yi de... minsc'in kapabildiğini hiç bilmiyodum. bir ara bir diyalog geçiyor minsc aerie'ye gel witch'im ol benim falan diyor. kabul ediyor aerie de, senle romance yaşasa da yaşamasa da oluyor bu ilerde. onu kastediyor olmayasın? hatta sonra aerie'nin health'i azalınca minsc delliniyo rage olup her tarafa saldırmaya başlıyor.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ben de onu kast etmiştim ayrıca ben de yüklü olan bir mod dan kaynaklanan exp quest ler var dı onun birinde olayı baya ilerletiyordu hatta Boo ya kıskanma falan demeye başlıyodu[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 myth 1 & 2'deki alric olmak isterdim ama cath bruig kralı olduktan sonraki halini tercih ederim, özellikle twice born bölümünde balmung'u kullanırken o halinde olsam daha güçlü hiçbir oyun karakteri görülmemiştir, bildiğiniz en güçlü karakteri bile tokatlayacak kadar über o bölümde.. :) ne gandalf ne de terminator haklayabilir o derece hatta :lol:[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Foxx, 08 Haziran 2004 03:50 tarihinde demiş ki: Kesinlikle Garret, o ses bende olcak sıkıldıkça sesimi teybe kaydeder sonra dinler erirdim zevkden, hastalık benimkisi canım. al sana benden kiyak :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 05 Haziran 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ustumu basimi yirta yirta sokaklarda kosturmaya basliycam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 heh buz hokeyinde steve yzerman olmak isterdim. peeeh peh[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Soulblighter da ki King Alric manyaktır.Ozellikle sondan 2 inci bolumde tek basına butun kurtadam ordusunu o ilginc kılıcıyla kesmesi harbiden karizma eseridir... Ben...Vice Admiral Stukov olmayı isterdim eheh... Baldurs tanda Jon İrenicus..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar