Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 2. sezon son bölüm için de behlülus ile anlaşıldığı konuşuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 şu kötü şakayı uzatmanıza inanamıyorum. tıtıtıtı diye gülüyonuz mu lan bi de ezikuslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 saka güzel sen anlamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 behlolüs mü varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sakjdhal offf inci helele ama anlamadığım şey imdb dışardan editlenebiliyor mu wiki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 fatmagülus varmış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ayrı başlık açmışlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 http://www.habervaktim.com/haber/143490/ahlaksiz_dizi_simdi_de_turkiyede.html said: Ekranlara yansıyan tecavüz sahnesiyle kamuoyunda tepki toplayan “Fatmagül'ün suçu ne?” dizisi ile eşcinsel ilişkiyi meşru gösteren “Kılıç Günü” dizisinin ardından yabancı dizilerdeki ahlaksızlıklar da, Türk televizyonlarında gösterilmeye başlandı. Romalılar tarafından köleleştirilen Trakyalı birisinin hayatının anlatıldığı Amerikan yapımı Spartacus dizisi, yayınlanmaya başladığı günden itibaren kendi ülkesi dahil dünyanın her tarafında, yayınlanan ahlaksız sahnelerden dolayı sert tepki gördü. Dizide, oyuncuların sürekli birbirleriyle sevişmeleri, toplu sevişme ayinleri düzenlemeleri, gladyatörlerden senatörlere, köylülerden memurlara sürekli bir seks ayini, seks ritüeli gibi ahlaksız ve çirkin sahneler yer alıyor. Gösterilen sahnelere gelen yoğun tepkiler karşısında Amerika, Hollanda ve İngiltere gibi ülkelerde bile dizinin bazı bölümleri yasaklandı. Sinema eleştirmeni Ali Murat Güven, Spartacus dizisinin orijinal başyapıt olan Spartacus filminin iyice sulandırılmış ve içine bolca erotizm katılmış çağdaş bir versiyonu olduğunu söyledi. Bu tür ahlaksız dizileri Türkiye'de sadece ancak Doğuş Grubu'nun yayınlayacağını ifade eden Güven, bunun sebebini de cinsellik, çıplaklık ve ahlakçılığın bu grubu rahatsız etmemesi olarak gösterdi. Eleştirmen Güven; “Doğuş grubunun kanalları, RTÜK'ün ve yasaların elverdiği son noktaya kadar, filmleri ‘sansür ayıp bir şeydir' kisvesi altında bütün erotik, şiddet sahneleriyle birlikte yayınlıyorlar. Ne zaman toplumsal feryat ya da RTÜK tepkisi kaçınılmaz hale gelirse ancak o tür sahneleri kesiyorlar veya mozaikliyorlar” dedi. Vakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ne sansürü ya! vakit ne diyor ya! NE DİYOR BUNLAR YA! SANSÜR YOK OLM BU ÜLKEDE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Cystein said: blabla [video]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1423936771163&ref=mf?feature=oembed" width="459"> aklıma hep bu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 mani said: http://www.habervaktim.com/haber/143490/ahlaksiz_dizi_simdi_de_turkiyede.html said: Ekranlara yansıyan tecavüz sahnesiyle kamuoyunda tepki toplayan “Fatmagül'ün suçu ne?” dizisi ile eşcinsel ilişkiyi meşru gösteren “Kılıç Günü” dizisinin ardından yabancı dizilerdeki ahlaksızlıklar da, Türk televizyonlarında gösterilmeye başlandı. Romalılar tarafından köleleştirilen Trakyalı birisinin hayatının anlatıldığı Amerikan yapımı Spartacus dizisi, yayınlanmaya başladığı günden itibaren kendi ülkesi dahil dünyanın her tarafında, yayınlanan ahlaksız sahnelerden dolayı sert tepki gördü. Dizide, oyuncuların sürekli birbirleriyle sevişmeleri, toplu sevişme ayinleri düzenlemeleri, gladyatörlerden senatörlere, köylülerden memurlara sürekli bir seks ayini, seks ritüeli gibi ahlaksız ve çirkin sahneler yer alıyor. Gösterilen sahnelere gelen yoğun tepkiler karşısında Amerika, Hollanda ve İngiltere gibi ülkelerde bile dizinin bazı bölümleri yasaklandı. Sinema eleştirmeni Ali Murat Güven, Spartacus dizisinin orijinal başyapıt olan Spartacus filminin iyice sulandırılmış ve içine bolca erotizm katılmış çağdaş bir versiyonu olduğunu söyledi. Bu tür ahlaksız dizileri Türkiye'de sadece ancak Doğuş Grubu'nun yayınlayacağını ifade eden Güven, bunun sebebini de cinsellik, çıplaklık ve ahlakçılığın bu grubu rahatsız etmemesi olarak gösterdi. Eleştirmen Güven; “Doğuş grubunun kanalları, RTÜK'ün ve yasaların elverdiği son noktaya kadar, filmleri ‘sansür ayıp bir şeydir' kisvesi altında bütün erotik, şiddet sahneleriyle birlikte yayınlıyorlar. Ne zaman toplumsal feryat ya da RTÜK tepkisi kaçınılmaz hale gelirse ancak o tür sahneleri kesiyorlar veya mozaikliyorlar” dedi. Vakit beyler Vakit Doğuş'u hedef göstermiş. Nuclear launch detected. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 vakit :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 mardox said: ezelus mu noluyooo laaa 2. sezonda mı geliyo? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 yedik valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 baylar bayanlar!!!! soundtrack bildiğim kadarıyla bugün çıkıyor. saldırıııın. aha gelmiş bile. başladım indirmeye, inşallah istediğim şarkı vardır yoksa yakarım starz'ın binasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Oh en sonunda. Bayadir bekliyordum soundtrackini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 iyi değil pek. basmışlar tek cdye 50 şarkıyı. aynı filmdeki şekliyle dinliyoruz. tatmin edici olmaktan uzak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Facebookta bir linkte Starz'ın Andy Whitfield ile devam etmeyeceklerini, yerine birisini bulacaklarını okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Evet yeni aktör arayışındalar. Yeni sezonda Andy 2 bölüm daha oynayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 antremanlara basladim, 3 aya baslicaz cekimlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 3 gecede 4er bölümden bitirdim diziyi, niye bukadar efsane olduğunu da görmüş oldum. 300 ile Rome dizisinin karışımı olmuş ve çok beğendim. yeni bölümler nezaman başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aket-Atum said: mani said: http://www.habervaktim.com/haber/143490/ahlaksiz_dizi_simdi_de_turkiyede.html said: Ekranlara yansıyan tecavüz sahnesiyle kamuoyunda tepki toplayan “Fatmagül'ün suçu ne?” dizisi ile eşcinsel ilişkiyi meşru gösteren “Kılıç Günü” dizisinin ardından yabancı dizilerdeki ahlaksızlıklar da, Türk televizyonlarında gösterilmeye başlandı. Romalılar tarafından köleleştirilen Trakyalı birisinin hayatının anlatıldığı Amerikan yapımı Spartacus dizisi, yayınlanmaya başladığı günden itibaren kendi ülkesi dahil dünyanın her tarafında, yayınlanan ahlaksız sahnelerden dolayı sert tepki gördü. Dizide, oyuncuların sürekli birbirleriyle sevişmeleri, toplu sevişme ayinleri düzenlemeleri, gladyatörlerden senatörlere, köylülerden memurlara sürekli bir seks ayini, seks ritüeli gibi ahlaksız ve çirkin sahneler yer alıyor. Gösterilen sahnelere gelen yoğun tepkiler karşısında Amerika, Hollanda ve İngiltere gibi ülkelerde bile dizinin bazı bölümleri yasaklandı. Sinema eleştirmeni Ali Murat Güven, Spartacus dizisinin orijinal başyapıt olan Spartacus filminin iyice sulandırılmış ve içine bolca erotizm katılmış çağdaş bir versiyonu olduğunu söyledi. Bu tür ahlaksız dizileri Türkiye'de sadece ancak Doğuş Grubu'nun yayınlayacağını ifade eden Güven, bunun sebebini de cinsellik, çıplaklık ve ahlakçılığın bu grubu rahatsız etmemesi olarak gösterdi. Eleştirmen Güven; “Doğuş grubunun kanalları, RTÜK'ün ve yasaların elverdiği son noktaya kadar, filmleri ‘sansür ayıp bir şeydir' kisvesi altında bütün erotik, şiddet sahneleriyle birlikte yayınlıyorlar. Ne zaman toplumsal feryat ya da RTÜK tepkisi kaçınılmaz hale gelirse ancak o tür sahneleri kesiyorlar veya mozaikliyorlar” dedi. Vakit beyler Vakit Doğuş'u hedef göstermiş. Nuclear launch detected. Vakit'ini doldurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 http://www.starz.com/SiteCollectionImages/Spartacus2009/downloads/Doctore_whip1920x1200.jpg FUCK YEAH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 doktore reyis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 şincik bunlar 6-7bölümlük bi seri yapacaklar değil mi? 2.sezon değil de daha öncesini içeren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar