Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 titreşime alalım kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Deacon said: 6. bolumu meraktan tekrar izledim de, banyo sahnesindeki olay nedir hala cozemedim. 15 yaşındaki velet senden dahamı zeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Deacon said: 6. bolumu meraktan tekrar izledim de, banyo sahnesindeki olay nedir hala cozemedim. Tiz vurun kellesini :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Quel-Thul said: elesso said: I would exchange words gümbür gümbürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 cumming esprisi yapıldı mı bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Defalarca. Defalarca olmasa da 5-6 posta yapılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Deacon said: 6. bolumu meraktan tekrar izledim de, banyo sahnesindeki olay nedir hala cozemedim. yok artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Spartacus'u fink oynasın yeni sezonda eleman kanserken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fena değilmiş valla kaptırdık izledik 9 bölüm peşpeşe, bu akşama biter herhalde başlardaki slow-mo ve kan efektleri baydı feci. spartacus çok zayıf bir karakter olmuş, birde cast çok ufak kalmış. onun dışında azmo saolsun beklentilerimi düşürdüğü için feci zevk aldık bazı bölümlerden. özellikle 9 enfesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 lan bu arada aklıma geldi Medicus a ne oldu acaba isyan sırasında. öldü mü kaldı mı bilmiyoruz. bizimkilerin arasına karışsın oda. yaralarını sarsın, tuz bassın, biri yaraya parmak sokunca eline şaplatıp "dokunma lan" desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 güzel dizi baya sevdim. umarım dvam ederde izleriz daha çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Kaede said: fena değilmiş valla kaptırdık izledik 9 bölüm peşpeşe, bu akşama biter herhalde başlardaki slow-mo ve kan efektleri baydı feci. spartacus çok zayıf bir karakter olmuş, birde cast çok ufak kalmış. onun dışında azmo saolsun beklentilerimi düşürdüğü için feci zevk aldık bazı bölümlerden. özellikle 9 enfesti 10da ağlayackasınız zaten. basta efektler baya kötüde sonra baya düzeliyo iyi tat katıyo. bu arada spartacusun karakterinn zayıf olmasından cok, karakter napıcağını bilmiyo, kendini akışa bırakıyo ole, olayı zaten o napıcağını bilemez hallerde olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Bence, efektler başta daha güzeldi, daha grafikseldi. özellikle spartacus'un ilk arenaya çıktığı sahnede, balta sapıyla kafasına darbe aldığında mütiş bir kan yoğunlu ve hareketin durdurulması, kendini kılışe sahnelerden hemen ayırmıtı veya doctore'nin kanların içindeki yürüdüğü sahne. Keşte aynı şekilde devam etseydi. Yani diyorum ki! ben olsaydım daha iyi çekerdim :):P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 axedice said: Defalarca. Defalarca olmasa da 5-6 posta yapılmıştır. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 mani said: lan bu arada aklıma geldi Medicus a ne oldu acaba isyan sırasında. öldü mü kaldı mı bilmiyoruz. bizimkilerin arasına karışsın oda. yaralarını sarsın, tuz bassın, biri yaraya parmak sokunca eline şaplatıp "dokunma lan" desin. i lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 oha medicus fanı ne olm, bırakın ölmüştür o isyanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Ölmemiştir medicus sonuçta adam da köleydi. Daha doğrusu saklanmayıp guardlara daldıysa ölmüştür öbür türlü ııh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 medicus buff, heal falan bastı arkada sürekli, gladyatörler kazanamazdı yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 O tiple meducustan anca warlock fln olur abi ahahfsahd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 undead priest işte adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Cuce said: bu arada spartacusun karakterinn zayıf olmasından cok, karakter napıcağını bilmiyo, kendini akışa bırakıyo ole, olayı zaten o napıcağını bilemez hallerde olması. hah tam olarak bu işte. adam dizinin en başında generalin adamlarına girdiğinden beri her olaya ıslak gözlerle BAWWWW diye bakıyor. hani hala birçok virtue var içinde de robot izler gibi izliyorsun o yüzden baydı karakter olarak beni. büyük ihtimal son birkaç bölümde açılır veya ikinci sezona saklıyorlardır (son 2 bölümü izlemedim, 10 da temiz bawww çektik bizde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 arkedeş ne isyanı ya... :( spoiler tagi diye bişi var. 9. bölüm efsaneydi senaristin ellerinden öperim. gerçi bu dizinin senaristine eli verince başka yeri kaptırmam da olası gibi ya :D ilk bölümlerdeki masalsı, abartı efektler geri dönsün bence de. Hatta o suradan ayrılıp savaşa giderken ki stüdyada çekildiği bariz olsa da ordaki arkaplanı sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 2. sezon ne zmn başlıycak tarih var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 2. sezonun varlıgı bile kesin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 crixus'un tipe gel asdhfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar