axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ashur zaten suriyeli falan değil direk türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 dizi romaya yaklaşabiliyormu ondan haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kayde, dizi cok cok cok eglenceli, ama ROME sezon 1 asla olamaz. Hic bir dizi olamaz. Su anda televizyonda izlenebilecek en eglenceli programlardan biri bence, yani luks bir restoran degil belki, belki esini cocugunu yemege cikarabilecegin, is konusacagin bir yer degil, veya bir kizi etkileyecegin bir yer degil, ama yiyebilecegin en guzel hamburger ve cipsin oldugu lokanta olabilir. oyle dusun sdfgg. Rome direkt 5 yildizli otel restorani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 rome pahalıya kacar. bu aile lokantası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ama gene de ole aile ile izleme 10 yasında cocuk olmasın yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bi havuz sahnesinde çok über bi köle vardı bi daha göstermediler gözüm hep onu aradı benim favorim o dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 barbu said: ama gene de ole aile ile izleme 10 yasında cocuk olmasın yanında 10 mu 18 bile olmasın direk 21 yaş altı izlemesin diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Silphatos said: şşşşşşşşşş aşhur başkana laf mı ediyosun lan sen, adres ver Vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 barbu said: rome pahalıya kacar. bu aile lokantasıaileye de uygun değil. azmonun dediği gibi çok kral fastfood lokantası bu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 capua'dan paket yollaycaz sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 rome u çok övdünüz indiriyorum bakalım 2 sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 rome harika bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Rome sezon 1 hayatimda izledigim en kaliteli serilerden biri olabilir. 2 de iyi olsa da 4 senelik malzemeyi tek sezona sokusturduklari icin biraz aceleci oluyor, ama yine de cok kral tabi. Ama hafizami sildirip rome sezon 1'i ilk defa izlemeyi cok isterdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Flassh said: bi havuz sahnesinde çok über bi köle vardı bi daha göstermediler gözüm hep onu aradı benim favorim o dur Dizi tarihinin en güzel yan karakteri. Ki ben kendisiylen evlenmeyi planlıyorum o yüzden kışt. Hadiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 merak ettim. resim koysanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 resim koyamayiz. sdfahdgf. instaban gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Azmodai said: Rome sezon 1 hayatimda izledigim en kaliteli serilerden biri olabilir. 2 de iyi olsa da 4 senelik malzemeyi tek sezona sokusturduklari icin biraz aceleci oluyor, ama yine de cok kral tabi. Ama hafizami sildirip rome sezon 1'i ilk defa izlemeyi cok isterdim herhalde. bende izliorm su anda rome. 5. bolumdeyimde spartacustan mıdır bilmiorm cok bayık geldi şimdilik. daha sora mı iyice hikaye guzelleşio nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 rome dialog ağırlıklı meme oranı spartaküsün yanında zayıf kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 su spartacusun uctugu bir video var mi birine gösterecektim bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ultrAslan said: su spartacusun uctugu bir video var mi birine gösterecektim bulamadim uçuş http://diziport.com/spartacus_1_sezon-izle/13_bolum_sezon_finali/3 bilmiorum yasak mı fln öyleyse silebilirim linki afad tam başlangıçta uçuo olması lasım bakıversin edik başlangıçta deilde başa çok yakınmış afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 barbu said: merak ettim. resim koysanıza http://thetorchonline.com/wp-content/uploads/2010/03/4-kirk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tskler ise yaradi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ultrAslan said: su spartacusun uctugu bir video var mi birine gösterecektim bulamadim http://i42.tinypic.com/21mhj01.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hah ya bunu görmüstüm önce ki sayfalarda bulamamistim tekrar tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 En iyi en iyi en iyi sezon finali falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar