axedice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Law segovax seni bunalıma sokmuyorsa senin yüzünden ben bunalıma giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 segowaxınki montaj bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bi tane de shemale vardı gerçek miydi o acep bi karar veremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 o sahneye emin olmak için dönüp bakan olmamıştır zaten :P hep bi muamma olarak kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hayal gucu aşmıştı o sahne yuzunden millette biri penise zirh takilmis falan demisti hatta nasil bir fanteziyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bu arkadaşta efekt vardı sağlam ama rome da hediye gönderilen muazzam abi de bir oynama filan yoktu. yani iyi ki yoktu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 rudyray said: Bence Son bolumdeki en guzel sahne Crixus egilip spartacuse kalkanini isaret etti ve isyan basladi! evet uçuş da mükemmel ama spo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Absolut said: Bencede kızın kanlı elini spatracusa gostermesiydi yani geri donus yok artık anlamında. evt baya stres yaptı bu sahne bende sadkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 evcilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hayvanlasma. baslikta spoiler uyarisi yok. 2. veya 3. sezon filan da degil. insanlar bu dizi nasıl diye bile giriyor bu basliga. herkes komik olmaya calismasin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 axedice said: Law segovax seni bunalıma sokmuyorsa senin yüzünden ben bunalıma giricem. Çaktırma gizli gizli ağlıyorum bazen :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Silphatos said: alman kardeşler almancı mı ahaha cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Benim favori adamım crixus, maço görüntüsü altında pırıl pırıl bir kalbi var. Favori hatunda naeviyedir benim için a dostlar. Spoiler Naeviye için ağladı koskoca koç adam içim parçalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 crixus zaten bro ayağına spartacusu de ölümden kurtardı falan delikanlı adam. ama favorim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 benim favorim direk ashur.ses tonu yeter ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ashurdan favori mi olur yaa ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 erkek oldugum için yakısıklılık aramıyorum :) kölelerden faovirom naevie direk.ona zenci diyenler olmustu üzüldüm ama direk ashur adamım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 naevienin bir göğüsü yukarda diğeri aşağıda ben de yakışıklılık aramıyorum zaten de garip geldi sadece adam ezik yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Naveiye iyi seçim Red. Takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 mira varken naevia'nın suratına bakmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 copry said: naevienin bir göğüsü yukarda diğeri aşağıda ben de yakışıklılık aramıyorum zaten de garip geldi sadece adam ezik yani :D nasıl ezik ? sahtekarlık bir sanattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ashur kral ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Silphatos said: ashur kral ulan Nerde puşt var, şerefsiz var kral yabdınız zaten aasdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 şşşşşşşşşş aşhur başkana laf mı ediyosun lan sen, adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ashur direk ezeldeki serdar cengiz seviyorum böyle karakterleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar