Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 niye batiatus türk mü ki dönemine göre inceleyip alttan alalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Almanlar yenilince batiatus da yenilmiş sayıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Saçlarını niye kesti acaba esmer güzelinin. Bir anlamı var herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Aşşağılamak amaçlı herhalde, yani erkek görünümüne soktu kadını. Veya güzelliğini bozmak maksadı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi o vucutla öle bi ortamda tutupda kimse kızın saçına bakmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Şimdi izledim muhtesem bölümdü. ilthyanın kölesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 13 un trailer inda doctore nin bir bakisi var allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 saydım crixus 17 kırbaç yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben de saydım acaba belirli bir sayısı mı var diye. Kafasına göre durdurdu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 17 kırbaç felaket bir şey sanırım, 3-5 kırbaç ceza kesiliyordu filmlerde felan hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 mani said: John Hannah kesinlikle emmy almalı batiatus rolüyle. ya da alamasın ödülü, aday gösterilsin, ödül başkasına verilince sahneye çıkıp bassın küfürü. btüm salona jupiter's cock tan başlayarak bi sıralasın hehe "so close to that FUCKING award and yet the gods spread cheeck and ram cock in ass!" dizinin quotelari cidden epic otesi, batiatus karsimda durup BUTUN gun kufur edebilir, yeminlen siir dinler gibi dinlerim. saatlerce. - do you have the balls to see this through? + two of them. very large. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Tenekeadam said: 17 kırbaç felaket bir şey sanırım, 3-5 kırbaç ceza kesiliyordu filmlerde felan hep. Eski şampiyon olm adam..alelade insan değil :D Gerçi Crixus'da acıların çocuğu oldu. Şampiyonken allahın dağlısı geldi ünvanı aldı bu da yarılmış halde kaç hafta tedavi gördü. Tam sahalara geri dönüş yapıp çıkış yakaladı sevdiği kızı başkasına verdiler, üzerine kırbaçladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Tenekeadam said: 17 kırbaç felaket bir şey sanırım, 3-5 kırbaç ceza kesiliyordu filmlerde felan hep. Açılan yaralara bakarsak öyle, 40-50 kırbaç sonrası iç kanama başlarmış. Çok yazık oldu adama yahu, dağ gibi adam nasılda ağladı :), ayırdılar sevenleri :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 layn üçüncü lider hala gelmedi bunlar kill them all olayına girdi. doctore mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Naevi'yaya yapıldan sonra ben olabilirim üçüncü. Bir tamam desinler komple ağda yaptırıp, belliği bağlayıp yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 said: RAM COCK IN ASS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 13. bölüm sezon finali oluyormuş? Ne kadar sürecek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu kadar işte. hem sezon finali hemde kısmen dizinin finali. çünkü devamının gelmeme olasılığı çok yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Aha bu başrol oyuncusu kanser vs olayları o yüzden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 yes. facebookta bir grup var 'get well andy whitfield' diye. orda iyileşiyor tedaviye iyi cevap veriyor falan gibi şeyler yazılmış. abi dizi devam etmesinde herif iyileşsin lütfen. bir röp seyrettim adam şey diyor 'hayatım boyunca böle bir rol için bekledim hayal dünyasında yaşıyor gibiyim' falan derken üzerine kanser nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben bu batiatusu nerden hatırlıyorum diye düşünüp duruyodum sonunda buldum zühe http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTc0ODI4Mzg0OV5BMl5BanBnXkFtZTYwMTQ5NjM3._V1._SX475_SY326_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Yazık ya, umarım iyileşir. O değil de Michael Hall'un durumu ne acaba, o da kanserdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 o atlattı. baya baya atlattığını okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Oh iyi bari, bu da atlatır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 cooook erken tehsis edilmis. bu asamada bu tur lemfomaya yakalananlarin cogu kisa surede iyilesmis hep, okudum bir yerlerde de bi kac unlu sporcu da ayni hastaliga yakalanip 6 ay sonra katilabilmis tekrar kamplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar