Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp'den nağmeler : sizi en çok etkileyen özlü söz?

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Zak'ın bi sözü vardı, onu ard arda kaç defa okuduğumu hatırlamıyorum. Lafı da toparlayamadım şimdi kitabı açıp yazmak lazım.

Bir de o ortama uyup beni en çok etkileyen "Est solarus oth mithas" olmuştur. -Vinas Solamnus-[signature][hline]:.Dynun Dreamcast®:.
I'll be your biggest |FeaR|
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız yazdıgın sey baya zor:) milletin kitaptaki özlü sözlere dikkat ettiğini sanmıyorum... bende gormusumdur drizztin fln 373385218152 tane lafını ama kasamicamşimdi aramaya :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Heffercım cok taktır ettım senı Theldaun u bılen bıle cok azdır su frp alemlerınde varsa yoksa elm neymıs efendım mystranın chosenıymıs gercek buyuculer gereklı saygıyı gormuyor su dıyarlarda..(tabı bu soz bır buyucu yaratmak kıtabında gecıyordu yanlıs hatırlamıyorsam)
benım hosuma gıdenlerden bı tanesııı...
(ılgınctır baldurs gateden)
Jon Irenicus:It is time for more...experiments!!!
o zaman bayagı etkılenmıstım :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

BG diyince ehe aklıma bir iki laf geldi:

Minsc: Fool me once, shame on you. Fool me twice, watch it! I'm huge!

Minsc: There is safety in numbers. And I'm two or three at least.

Shadow Thief: No! I don't want to die!
Jon Irenicus: Silence, dog. Your only purpose is to die by my hand.

Minsc: Minsc will be free! These bonds will not hold my wrath! Butts will be liberally kicked in good measure![signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

"Bugün uzayan yeşil çayırların dibinde kılıcımıza sarılarak yatma günüdür.." [hangi oyunda geçtiğini hatırlıyamadım,sanırım Myth mydı?][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

bi iki tane de benim kahramanımdan :)

" 'Don't meddle in the affairs of wizards for they are subtle and quick to anger.' A fellow sorcerer said that. Good at his job, knew a lot about jewelry. Not bad at fireworks, either. Wasn't the snappy dresser Merlin was, though. Let's see what was his name? Raist--no that was the irritating young chap, kept hacking and spitting up blood all the time. Disgusting. The other's name was Gand-something or other... "
- Zifnab

"That got 'em! Wonderful spell, Fireball"
- Fizban

"That's the way fireball bounces"
- Fizban

"Xar: Who are you? What are you?
Zifnab: Bond, James Bond."

Ehe.. kitabın da en ciddiyete bürünmüş yerinde nerdeyse..[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Sosyal ağlarda paylaş

Bg deki tüm sözler iyi de bir yerde Edwin in neden kara elflerin altta yaşadığına dair bir sözü vardı yani okuyan 20 dk kendine gelemiyordu gülmekten onu bulan birisi olur ise gerçekten beni mutlu eder...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

İnleyen nağmeler ruhumu sardı
Bir ruuya ki orda hep şarkılar vardı.....[signature][hline]Irony is to be walked over by the earth instead of the other way around(Magic Living Terrain kartı)
Ana sayfadaki andır kons kaldırılsın! 4 senelik inşaat mı olur, mis gibi siteyiz neyimiz kons??
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

I tell you, there was so many arrows flying about you couldn't hardly see the sun. So I says to young Angus, "Well, at least now we're fighting in the shade!"[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Sosyal ağlarda paylaş

Cernd:Imoen nasıl thief oldun?Herhalde elini birgün başkasının çantasının içinde bulmadın?
Imoen:Ya sen sen nasıl druid oldun?Sende kendini birgün bir ağacı öperken bulmamışsındır?
Danilonun şarkılar&kılıçlar serilerinde bomba lafları vardır.Mesela
:Elaith in yanında çıldırmış bir elf dans etmektedir.Danilo mekana gelir:
Danlio:Arkadaşın mı?
HA birde gözlerinizi biraz aşşaya kaydırıverin.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonutopia, 12 Mayıs 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
Jon Irenicus:It is time for more...experiments!!!
o zaman bayagı etkılenmıstım :)

ben de:)
sözünü yazdığım o büyücüyü pek tanıdığım söylenemez nerde geçiyo başka? sevdim adamı:) elminster: bir büyücü yaratmak çok kötü olmasına rağmen (çeviri kötüydü veya) bölüm başlarında hep özlü sözler(!) vardı o yazdığımı ilk okuduğumda baya gülmüştüm:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
Sosyal ağlarda paylaş

Xuahaha o adam onu daa baldur's gate 2'nin oyun içi başlangıç demosunda demiyo muydu? Özlü söz hatta ööle etkilenilecek bi laf da deilki.. "Daa fazla deney yapma zamanı"
Sadece adam "experiments" lafını deişik ve karizmatik bi şekilde söölüodu, o kadar.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

"My honor is my life" Sturm Brightblade
DragonLance okuyanlar nerde ve nasıl bir ortamda soyledigini hatırlar umarım...[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ...| ....| ...|
./ ./ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..