Apis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Çok başarılı bir reklam kampanyası. Takdir ettim düşüneni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Demek Manu orjinaliymiş.Tabi orjinali daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ahaha manuyu simdi izledim. kadin bi de gözlük takip poz veriyo, sayko bu kadinlar bilader! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_bloodstone_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Apis said: Çok başarılı bir reklam kampanyası. Takdir ettim düşüneni. ilk değil bu,,daha önce yurt dışında yapılmış bu reklam: manu ile laura'nın aşk hikayesi falan filan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bencede reklam bu olay.Bunları yapacak kadar sinirlenmişsin ve ağzından çıkan 2 tane kelime var kaşar ve gerizekalı.Öyle bir durum bizlerin başına gelse heralde 7 sülalesine değinmeden edemezdik.Birde fotoğraf makinasını gösterip bende unutmuşsun fln kısmı hiç inandırıcı değil.Hele ki futbol topunun o hatunun evinde ne işi var ne alaka yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 canıım fulyaya mert sonunda cevabını vermiştir :D h ttp://www.facebook.com/s.php?ref=search&init=quick&q=Egemen%20Ertun%C3%A7#/video/video.php?v=102211026148&ref=nf bende linki düzgün vermedim =P çünkü gözükmüo düzgün verince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 allam. HEPIMIZ MERTIZ. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 2. mert vakası. Bakalım kaç tane mal çıkıcak :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Horrible said: bende linki düzgün vermedim =P çünkü gözükmüo düzgün verince :) gözüküyodu valla, bosuna editlemissin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ben göremedim o yüzden çok korktum bi an =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Reklammış işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=127185516514&ref=nf biri daha çıktı lan :D begüm'ün eski sevgili onur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ercikten bi video bekliyorum ben mertim diye 4 gözle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 birincisi erkek adam böyle ince sigara içmez ahuahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ıspanyada Imzalı Ironmaiden dvdsi bizde top.... küfür gibi. Ebay'e dava acıcam, türkiye halkını aşağalamk ve kücük görmekten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 linkledimi bilmiyorum ama kolpa mert: ttp://www.facebook.com/video/video.php?v=123797236962&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 h ttp://www.facebook.com/video/video.php?v=108641706862&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Gerçek değil arkadaşlar, kurgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 -Dark_Angel- said: h ttp://www.facebook.com/video/video.php?v=108641706862&ref=nf asfiahf sittisitiyor.com dshfkj yastiksiz evemi cikilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aşıktım lan kıza ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Asriel said: Reklammış işte :) Ya ertesi gün "begümün eski sevgilisinden fulyaya cevap" gibi videolarıda gördükten sonra ikna oldum zaten :) yöntem olarak iyi akıl etmişler ama bıraktığı iz sanki pek iyimser değil gibi.herkes mertle fulyayı mal diye belledi ve kötü bir etiket bıraktı.He ama 1-2günde milyonlara bedavadan izlettiler reklamları o da başarı zaten (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 viral abi bunnar bundan once sey wardi gemi bacasina top atan oglan videodaki cocuk bizim takimdaydi yigit dedigine gore 70 saat televizyonda bedavaya donmus reklam dakikasi 200 dolar civarindan hesaplarsaniz 840000 dolarlik reklami bedavaaya yaptirmis hatta daha onemlisi size aaa ne gomik ekere kukere diye izletmis oluyorlar hala izlenmeyen odun gibi reklamlar yapan kendini bi bok sana turk reklam piyasasi orense bisiler bu adamlardan ne sukela olur http://www.youtube.com/watch?v=2ZbPXMDTxzs sunu ornek alsalar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 MERT'ten FULYA'ya Cevap: Kızım senin kapak zaten açıktı!!!! http://www.facebook.com/video/video.php?v=123797236962&ref=nf abi ya asdasgadfadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar