Norak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oyunun müzklerini yapan grup 3 tane ödül almış dün Music and Media Awards ta. ödül alan tek oyunmuş hatta. bide yeni addon geliyormuş: http://dragonage.bioware.com/addon/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 müzikler kesinlikle harika , çok karakteristik çok akılda kalan bi soundtracke sahip baya, ağzımda mırıldanırken buldum oyundan sonra vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 •A second chance to add Dog to your party Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oha bi dakka bu DLC ler orjinal alanların , ek olarak netten bedava çekebildiği bişey değil mi yanlarında 10 dolar 5 dolar 15 dolar falan yazio? oyunu orjinal alıp bi de bu ek olayları satiolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Mortis said: oyunu orjinal alıp bi de bu ek olayları satiolar mı? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 OST deki hanımın söylediklerini yazan bi yer varmı lyric babında? link fln ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bisey soyluyo muki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Kampta şarkı söylüyordu o. Güzeldi bayağı. Sam said: süpermen random encounter'ı çok iyiymiş ahah Bunu yazcaktım bende sdf. Ordan çıkan starmetalden yapılan kılıcın 3 tane slotu vs.de var. Fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 he valla ben onu verdim alinin eline :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 [initiate your own ambush for a change] haha cok guluyorum her gordugumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 trivia okuyordumda ahua çok güzel şeyler varmış köpeğe boo ismini verince falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 adres ver pls. trivianin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 adres yok millet bulduklarını yazıyor /v/ de çoktan patlamış thread hatırladıklarımı söyliyim princess bride, monthy python, köpeğe boo ismi koymak, köpeğe dogmeat ismi koyup elven alienage a gitmek, warden sense tingling, wynne arka arkaya 4 şarap içirmek, superman, oghreni osurtmak, drizzt diye human rogue yapıp zevranla konuşmak falan vardı daha bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abooo easter eggler harikaymis. listesini bulmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 mesela codex entry olarak:not: image upload gote gelmis anlasilan... gorunmuyor Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bazı resimler net de buldum bu itemler gerçekden varmı oyunda? Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 abi SEYI SORCAM BU CLEANSING AURA NIYE DURUP DURURKEN KAPANIYO anamadim tacticsde felanda acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oyundaki büyülerle ilgili bi guide. özellikle respec yapıp denemeye üşendiğim büyüler hakkında ilginç şeyler öğrendim. küçük bi spoiler: comboları da anlatmış bir bölümde. o yüzden kendi keşfetmek isteyenler o kısma dikkat etsin. http://social.bioware.com/forum/1/topic/66/index/234008 BonePART said: abi SEYI SORCAM BU CLEANSING AURA NIYE DURUP DURURKEN KAPANIYO anamadim tacticsde felanda acik eğer spirit healer aurasından bahsediyorsan mana bitince kapanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 çünkü manan bitiyo :p onun kötü yanı da o, çok mana yiyo, her tıkta manan gidiyo ve bitince de doğal olarak iptal oluyo şey kötü olmuş ya bi de; şimdi mesela orzammar'da dust town'dasın ya da diamond quarter'dasın haritayı açıp yallah kampa ya da denerime diyemiyosun illa koşturacaksın frostback mountain passe kadar tamam arada encounter vs olabilir belki o amaçla atlanmasın diye bilerek yapılmamıştır ama ne bilim böyle de iyice gına geliyo altı üstü bir item değiştirecem diye dünya yolu koşturmak, hatta sırf bu yüzden salla gitsin denk gelirse denerim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 black ayni seyi dusunuyodum abi mesela east brackwille foresta gitcem illa dalish campa gidip ordan gidiyorum ulan random encounter yapmisin zaten warsa arada onemli bisi ciksin ole randim encounter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 şu haritada orzimmar altındaki random encounter merchant felaketti o yoldan her geçtiğimde çıkardı ya arkadaş yok işte almıycam bişey basgit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 fine weapon and crafts, DWARWEN MADEEE! dragonbone a doymusum adam hala iron satmak icin yolumu kesiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 respec nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ya bu specialization'u silmek mümkünmü? ilk edindiğim spec. shapeshifter oldu öylesine bastım aldım fakat sonra hiçbi büyüsünü almadım. illegal şekilde bile olsa spec. puanımı geri kazanmam mümkün müdür? edit: oha aynı şeyi sormuşuz löl görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Köpeğe dogmeat ismini verince ne oluyormuş ki? Benimki dogmeat ama yanımda gezdirmediğimden birşeyle karşılaşmadım. Mortis said: oha bi dakka bu DLC ler orjinal alanların , ek olarak netten bedava çekebildiği bişey değil mi yanlarında 10 dolar 5 dolar 15 dolar falan yazio? oyunu orjinal alıp bi de bu ek olayları satiolar mı? Blood Dragon Armor ve Golem için gereken kod oyunun içinden çıkıyor. Item bazlı olanlardan bazıları bedava. Collector's Edition isteyenler var. Warden's Keep parayla. Gelecek DLCler de muhtemelen parayla. Aluriel said: http://social.bioware.com/forum/Dragon-Age-Origins/Dragon-Age-Origins-Gameplay-Forum-SPOILERS/DPS-calculations-for-a-DW-rogue-223777-1.html rogue statları ve dps ile ilgili bir post var bioware forumlarında. http://social.bioware.com/forum/Dragon-Age-Origins/Dragon-Age-Origins-Gameplay-Forum-SPOILERS/Rogue-mechanics-explained-243304-1.html bu rogue mekanikleriyle ilgili başka bir post. yukardaki lockpick sorusunun cevabıda var burda. Demekki oyun rogue konusunda sanıldığı gibi çuvallamamış. Veya tamamen şans zira stamina hesaplarıyla bunları düşünenler aynı zihinler olamaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar