Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Viktor said: valla alistar i koyup morrigan i cikartiyorum magelerin OP oldugu su oyunda 3 mage oyniyanlar utansin a.k.a. masum degiliz, hic birimiz yönetimden oyunu easy'de oynayanlar ve respec yapanlar için yaka fişi isteyeceğim, bu arkadaşlara özel getto bölümü açacağız forumda. hardcore oyuncu başlıklarına giremeyecekler. daha başka projeler tasarlıyoruz. yalnız tactics gayet iyi, hiç çekemem valla tek tek onu seç bunu seç. bana kalsa forza tek kişilik ordu ama muhabbet için gezdiriyorum milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bi ara sacmaliyolar diye ben de kapatmistim taktikleri de olmuyo hic, hepsini her hareketten sonra tekrar tekrar durdurup biseyler yaptirmak filan eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Aggressive ve Defensive (evet defensive de) aoe'den kaçmıyor. Tactics iyi de tactics kullanmak için puan harcayıp slot açmak kadar salak bir sistem olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 birkaç durum bildirimi dalish elfleri bitirdim, yani berezilya ormanlarını (evet berezilya deriz biz) temizledim, werewolfların inini de temizledim sonunda elflerin yanında yer aldım zortarian kendini feda edip curse ü kaldırdı... ve fakat ben level 11'ler civarı gurubumla bir tane ormanda (ikinci gravestone tepkimeye girmedi sadece birinden çıktı) iki tane de dancında revenant çıkardım ama kesemedim :( bi tanesi tekti onu bile kesemedim harcadı beni, halbuse circle of meycay'dakini kesebilmiştim mikro menıcmıntla easy'e de almadım valla gurur yapıp, sümüğümü çeke çeke sonra görüşecez modunda ayrıldım ordan survival yoktu, coercion gidiyodum ana karakterde, verdim gitti 1 puan survival'a sadece kamptaki Hala geyiğini tedavi edebilmek için ama yetmedi artık sonraya kaldı şimdi diyorum kalan dorf görevi ve urn görevi bi kenarda dursa da ben biraz yan görevlerle palazlanıp revenant dövsem? doğru yolda mıyımdır? gurubum da I, Mage-Ali-Leyla-Teyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 orzammar bheleni de yancisini da kestim adamin verdigi quest hala duruyo. bi de the dead caste diye bi questim var nereye napicam bunu anlamadim, shaperateda kimse ilgilenmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Dead Caste Dead Caste için özel bir oda var Trenches bölümünde, yaptın mı orayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 kacirmis olabilirim, bakicam simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Soru; arcane warrior q line - grand oak - hermit wtf Şimdi arcane warrior olucam ben de "nature of th beast" q bitirmek için girdim ormana, grand oak a "tmm acorn unu bulucam" dedim hermit adlı delide acorn ama ne öldürebiliorum adamı ne de o verio. help me plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ya stamina nerden geliyor yane anamadim 2 special yapiyorum bitiyo stam hangi stati arttirmak sart? bu arad ayeni char acicaklara uyari dual wield warrior acmayin hayattan sogutuyo 36 dexterity almak lazim misler gibi 2h gidip okuz gibi str abanmak warken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 willpower stamina icin, dw warrior da baya iyi, sen becerememissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hermit hermitin ordaki ağacı kurcalarsan saldırır, yada konuşup yanındaki incik boncuklarla trade yapıcan hermitteki 3 itemı, biri quest item işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Dworgian said: Soru; arcane warrior q line - grand oak - hermit wtf Şimdi arcane warrior olucam ben de "nature of th beast" q bitirmek için girdim ormana, grand oak a "tmm acorn unu bulucam" dedim hermit adlı delide acorn ama ne öldürebiliorum adamı ne de o verio. help me plx asd Şimdi orda bir delik var, orayı kurcaladığın zaman bıdı bıdı ediyor. Öyle kesebilirsin kesmek istersen. Onun dışında kuzeyden girersen bi tane werewolf ile karşılaşıyorsun. O sana atkı veriyor kocama götür diye. Onu hermit e verip accorn u alabiliyorsun. Bi de elf painting var alakasız bi yerden bulduğun. O varsa onuda verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sereglin said: Dworgian said: oyunda 2 dvd çıktı dvd 1 de install etti. 2. sini istemedi. oynuorun gayet. nedendir bilen? ne var 2. dvd de? benim bildigim 2. dvd sadece ekstra dilleri iceriyor oyun icin. thanx =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 aquila said: willpower stamina icin, dw warrior da baya iyi, sen becerememissin. abi bu baya iyi haliyse o zaman bi dahaki accagim chari mage aciyim ya yane ok dps iyi ama abi stun az stam cok yiyo ha yoksa momentum war mesela ilac ama 60 stam istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 rogue olarak dwyim, 2 battleaxe var, staminada daha yarıyı görmedim herhal hiç bitmedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Norak said: hermit hermitin ordaki ağacı kurcalarsan saldırır, yada konuşup yanındaki incik boncuklarla trade yapıcan hermitteki 3 itemı, biri quest item işte Norak said: hermit hermitin ordaki ağacı kurcalarsan saldırır, yada konuşup yanındaki incik boncuklarla trade yapıcan hermitteki 3 itemı, biri quest item işte tşkkrler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Lopeth said: Dworgian said: Soru; arcane warrior q line - grand oak - hermit wtf Şimdi arcane warrior olucam ben de "nature of th beast" q bitirmek için girdim ormana, grand oak a "tmm acorn unu bulucam" dedim hermit adlı delide acorn ama ne öldürebiliorum adamı ne de o verio. help me plx asd Şimdi orda bir delik var, orayı kurcaladığın zaman bıdı bıdı ediyor. Öyle kesebilirsin kesmek istersen. Onun dışında kuzeyden girersen bi tane werewolf ile karşılaşıyorsun. O sana atkı veriyor kocama götür diye. Onu hermit e verip accorn u alabiliyorsun. Bi de elf painting var alakasız bi yerden bulduğun. O varsa onuda verebilirsin. Atkıyı, Elf köyünde werewolf'un kocasına verirsen daha iyi :p Hermit'e de, Ancient Tombstone'un olduğu yerde çıkan yüzüğü verip, accorn'u alabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 =( ancient tombstone u dürtünce revenant dövüo ama bizi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 flurry ve punisher kullanmiyo musun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 punisher a gitmedim çünkü crit. yapamıyorsun, bacstab olmuyo, warrior oluyon bi anda rogue dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 party party ben - elven mage allistair - tank rogue kadın (genelde archer mode) bi de felementh in kızı (rejuv ve cc weaken vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Norak said: punisher a gitmedim çünkü crit. yapamıyorsun, bacstab olmuyo, warrior oluyon bi anda rogue dan abi iste back stab felan yapiyosun sen ben dangul dungul vuruyom whirlwind atiyom sweep yaiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Sam said: Viktor said: valla alistar i koyup morrigan i cikartiyorum magelerin OP oldugu su oyunda 3 mage oyniyanlar utansin a.k.a. masum degiliz, hic birimiz yönetimden oyunu easy'de oynayanlar ve respec yapanlar için yaka fişi isteyeceğim, bu arkadaşlara özel getto bölümü açacağız forumda. hardcore oyuncu başlıklarına giremeyecekler. daha başka projeler tasarlıyoruz. yalnız tactics gayet iyi, hiç çekemem valla tek tek onu seç bunu seç. bana kalsa forza tek kişilik ordu ama muhabbet için gezdiriyorum milleti. hiç pot kullanmadan, tank healer koymadan, combo kullanmadan oynamayan "hardcore oynuyorum" demesin pls. ayrıca "oyunu zorlaştırma" modları da kullanması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yaw abi ok eskiden baldurs gatete felan her adami tek tek yonetiyodukta warrior rogue felan vuruyodu sirf mage ve clerice buyu yaptirmak icin ozel emir veriyoduk simdi her birinin ayri taktigi war ama cok mal abi ai genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 o yuzden basic seyleri vericen taktikte, soyle olunce potion ic, adam varsa saldir, rangedlere dayak yiyosan stun cak falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar