pronoit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bu etrafdaki ölülerden health aldığın bir büyü var. arcane warrior açip denemek istiyorum nasil çaliştiğini güzel olmasa da görsel ve konsept olarak hoş bir çalişma olacağa benziyor. eğer health recieve itemlari da çalişirsa o büyüde cidden hoş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 o büyü pek bir işe yaramıyordu, çünkü daha öncede söylediğim gibi oyun düşmanların öldüğünde değil loot açıldığında aktive ediyor o büyüyü, lootun açılana kadarda combat bitmiş oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 o loot acilma epic fail zaten 1 gun suruyo bazen sikilip gidiyorum loot dusmesini beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 http://www.dragonagenexus.com/ oyun için free modlar var dlc leri ücretsiz ekleyebiliyorsunuz :) baya kaliteli çalısmalar var ilerleyen zamanlarda daha gzl modlar çıkabilir yeni dungeon etc. daha yeni yeni yapılmaya baslandıgı için kimse tam kullanamıyo yeni companion eklemis adam ama oyunun ortasında kayboluyo falan bi süre sonra piskopat insanlar mod yapmaya baslayınca baya güzel bi site olcak gibi bi kaç resim paralı dlc nin bedavası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 18+ iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Daha dandik bir renk bulamamışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 arcane warrior talent ı nerden öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Elf mage açtım, doğuştan geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Brezilya ormanlarında werewolf lairın içinde undead bölgesinde bi pylactery bulucaksın, içindeki elf arcane warrior olmayı öğretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 tamam hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 urn of sacret ashes gittim mage towerı bitirdim, win ablayı aldım partye sonra dragona gidip azını burnunu dağıttım :p cidden büyük fark yarattı wynn. o gazla gidip bi de flemethe daldım. 4-5 wipedan sonra bıraktım. geç olmuştu zaten eheh taktikler için teşekkürler :)-D bir sorum daha var bu arada. duelist öğrendim barda bi hatundan, sonra leliana da sana bard olmayı öğretirim training falan filan dedi. eyvallah canım dedim ama hala daha açılmış değil skill dağıttığım yerde. açıklama vardı gerçi bu skiller level 7 ve 14 de açılır falan diye. yanlış hatırlıyorda olabilirim tabi. bu konuda bi yardım eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 specilizationlarda kapalılar işte koyu renkli oluyor. açılınca renkleniyor şenleniyor. spec puanını da 7 ve 14 te alıyosun evet. aldıklarının da kenarında köşesinde küçük çerçevemsi bişi cıkıyo. en kolayı sen lelilananın levelup ına bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 300 sayfa taratmayın bana lütfen böyle kodummu oturtan bi karakter istiyorum morriganı götürmek istiyorum aoe si de olsun istiyorum neyi seçiyim bi de tavsiye ediceginiz bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 male elf mage aç sonra blood mage sonrasında arcane mage talentlerını öğren bir ton koruma büyüsü cartı curtuyla plate giyip millete 2 handed swordla dal(evet abarttım arcane warriorlar için bi kılıç vardı onu al bida drakescale yaptırıosun bi yerde o zırhı giy). arada aoe inferno büyünü falan at öbür tarafa aoe stun+dmg koyan blood mage spellini at ölsün hepsi çok şükella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yunusemre said: Elf mage açtım, doğuştan geldi bana bana doğuştan gelmedi ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi diyalogu kaçirmişsin ondan sana öyle geliyordur bildiğin binlerce sene öncesinin unutulmuş olayı arcane warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Daha önce oyunu bitirdiğin karakterle açtığın professionlar sonraki ana karakterlerinde açık geliyor sanırım. Ayrıca kimse "gün olur zevran döner" dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hmm olabilir, önceki karakterle açmış olabilirim. Mage 2. karakterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 leilanayı ranger yaptim bakalim eksik dpsini yanına getirdiği tiplerle kapatabilecek mi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yeni aldım oyunu. ilk kez bir rpg oyununu şöle rahatça "en imba grup ve adamı yapıjaaaam" demeden, seneryo nasıl giderse o an canım ne isterse yaparak oynuyorum. Statları bile keyfi veriyorum :D bi warrior açtım willpower a verdim bi kaç puan ona verdim buna verdim tipine bakarak. str abanmıyorum sadece en çok o işe yarar diye. rpg nasıl oynanması gerekiyorsa. ileride inş takılıp kalmam karkterler dandik olduğu için... takılır mıyım? :D normalde oynuyorum şu an ilk oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Redeagle said: Ayrıca kimse "gün olur zevran döner" dememiş. Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gruba mage alıp, gerekli bir iki büyüyü aldıktan sonra oyun mekaniklerini öğrenince çok rahat bitirirsin normalde bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 elf mage acmaya gerek yok mage acmak en karlisi abi benim anamadigim bisi war 80 magicle 80 dmgvuran buyu 30 magicle 65 vuruyo ne ise yariyo abi magic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 aynısını bende denemiştim, arcane warrior değilsen hiçbirşeye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar