Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 wryn teyze aşık falan oluyor mu? tüm yatırımı ona yaptım gift falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 çoraplarını yamar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 :(( lan nerdeyse fulledim approve şeysini onun. leylaya döneyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 amazon yine bi gun erken getirdi siparisimi. proje var... FFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ee bu ikilemin sonu zaten belli niye kasıyosun ki tabi ki dragon age ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 42 Str var hala intimidate'de başarılı olamıyorum napcaz bu işi war mı bi yolu yordamı bunun ya, Cunning de 24 mü ne persuade denemiyorum bile artık nasılsa olmuyor diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Coercion aldın mı ki? Intimidate checkleri de etkiliyo diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 skill VE stat bazlı o checkler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 hem skill hem stat (str) var bende kime höt desem tamam abi büyüğümsün diyor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ne diyorsun cunning'e tek att puan harcamadan ülkeyi teslim ettiler. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OdC7TEmFews&feature=PlayList&p=6108BE0EB296FB57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Rewendor said: Abilerim ablalarım, çulsuzum bi el atıverin. Yahu oyun başında ne güzel 12 golda kadar falan çıkmıştım. Şimdilerde 3-4 goldu bi araya getirirsem seviniyorum, dükkanlarda 27 golda 30 golda eşyalar var, ben 5 gold toplayamıyorum. İyi karakter olarak questlerde reward da sormuyorum falan ondan da vardır evet biraz, rogue a pickpocket ypatırmaya başladım son dönemde ama o da azıcık bi gelir. Nasıl para kazanıcaz yahu bu oyunda? leliyi gruba al taktiklerden Self Any Stealing yap para sorunun kalmaz, tabi Master Stealing unlock etmiş olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Spyro said: blood mageevet blood magic, fade'de demondan öğreniliyor.. phylacteryde öğrenilen spec arcane warriordı sanırım.. fade'deki demon dediğin bu oğlanın içine giren demonu oğlana zarar vermeden çıkarmak için kestiğimiz demon ise ben onunla konuşmadan kestim kafasını. var mıdır başka yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 fade'i bitirdim az önce. demon memon da görmedim :/ gitti mi bloodmage olma şansım şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Fallout 3'te tek oynanista yapilabilecek, nuka challenge adli gereksiz quest haric her seyi yaparak hakkiyla bitirdim sonunda bu gece. yarin aksam MW2 coop arkadasimin isi varmis, ya multi oynayacagim normal ya da dragon age'e baslayacagim, asiri isim oldugu goz onune alinirsa, basladigim anda hayatim kayiyor mu ona gore baslayayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kayabilir. çok sarıyor oyun. bu arada 2 hand warrior kadar zevk veren karakter görmedim. biçer döver gibi skiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abi ben de 2h warrior acicam ama yapma ya =( yarin kasip erken bitiririm belki islerimi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 2 hand petrify + mighty blow = orgazm direk. yanında bi mage dolandır o skili de aç mutlaka. elitlere falan tek gidiyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ayni mage fist ile kirabiliyorken neden waryor dolastiriyimki yanimda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 şu deep roadsa oghreni götürmesem olur mu? leyla gelemiyor kilit açamıyoruz canım sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zass Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ya muhtemelen cvp yazılmıştır ama konu çok uzun bulamadım aralarda şimdi pachim yapılı dil olarak us ayarlı windowssda add onları da sorunsuz kurabiliyorum fakat stone prison ve wardenkeep i download %100 olyor fakat kuramio faildiyip duruo bilgi verebilecek varmı. 2. bu elflerin ormanında mage traju.. die bi quest var mezarları kurcalayıp wardları bozuosun ben bi ilkgirdiğimiz ormanda 1 tane buldum görevaldığımız ağacın olduğu armanda. diger ormandada 2 tanebuldum bitane haritanun üstünde 1 tanede keep in girişinde 4. sünü söyliye bilecek varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 4. parça revenantlı bi mezarda değil, werewolfları bulmak için girdiğin ruinde kilitli bi kapı var sonlara doğru. Gerideki bi odadan bulduğun tablette yazan ayini tekrarlayarak kapıyı açıyosun, içerde bi iki ghost falan var son parçayı ordan alıp questi tamamlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 son parça en kolayıydı enteresandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar