sartherien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bende rouge alistar mage kopek gittim alistar la shield bash ve gene diger bi shieldle vurup stun etme war ona calis...benim rouge dada stun wardi rahat gectim..stunsiz zorluyor biraz.. bide hangi zorlukta oynuyosun bilmiorum ama ben hardda oynuyorum benim yanima gelen magede paralysis vardi 2 pot kullandim keserken sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Hardda oynuyorum ben de, paralysis i 5 defa denedim hepsinde resist etti. Neyse sonunda kestim 2 karakter öldü ama savaş sonunda geri kalktı bunun bi penaltısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 injury alır o kadar. kit, bazı heal büyüleri veya kampa giderek geçirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Aeducan Thaig yaw deep roads'taki bu bölgeyi sırf xp için mi yapmışlar? bi de sanırım şu ceset questi başlıyo burda (gerçi toplanacak parçalar burda yok da) onun dışında sadece gezdim temizledim, hatta çıkmaz sokak ne tarafa gitsem, doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 rose Bhelen'i kral secmek icin ugrasirken orada bir quest veriyor sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 loghainin 2-h kullanip tankima en az 100 dmg vuran yardimcisini kesmeye calismak 15 dakka normal yolla kesemeyecegini anlayip bildigin wow gibi taktik yapmak odaya cekmek aoe atmak disari kapiyi kapamak tank deistirerek sunder sirasinda az dmg yemeye calismak her try 10 dakika usttekini en az 7 8 kere denemek 1.5 saat teslim oluyorum deyip kaleden persuade ile kacmak 30 saniye allah belani versin drago age Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Popeye said: rose Bhelen'i kral secmek icin ugrasirken orada bir quest veriyor sana hmm lol ben bhelen kağıt üstünde oynama yapıp harrowbilmemneyi ekarte etmeye çalıştı diye bhelen'ciyken döndüm harrowcu oldum o yüzden o quest yattı, neyse sorun değil şimdi de harrowcunun questini yapmaya çalışıyorum zaten, orda bişeyi atlıyo muyum diye şüphelendiydim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 BonePART said: ...allah belani versin drago age ...demek paha biçilmez :p hocam sana fake oyun satmışlar drago age ne :p yalnız bi arkadaştan aldığım tüyoyu paylaşiyim herkesle, leylaya tactics'ten bi slota enemy-any-steal diyosun hem çatur çutur girişiyo hem tutturabildiğinden bişeler araklıyo lol ally-any-steal denedim ama combat dışında çaldıramadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bi de dwarf noble başalrsan orada quest yapıyorsun prologue'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bhelen'le bitiren biri var mi ? sonunda ne oldugu soyleniyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Cüceler dağılıyo kaos oluyo demişlerdi arka sayfalarda sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 onu harrowmond icin soyluyor ya. bu sefer bheleni secicem de acaba daha da mi kotu olacak durum merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Belki her türlü aynıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ya bu morigından ayrıldımda pişmanım, geri dönebilme imkanımız oluyo mu? dsfkgj taktım morigına yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yuh hatun spider'dan 75 silver çaldı lol para sıkıntısı çekenlere duyurulur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 BlackRose said: Popeye said: rose Bhelen'i kral secmek icin ugrasirken orada bir quest veriyor sana hmm lol ben bhelen kağıt üstünde oynama yapıp harrowbilmemneyi ekarte etmeye çalıştı diye bhelen'ciyken döndüm harrowcu oldum o yüzden o quest yattı, neyse sorun değil şimdi de harrowcunun questini yapmaya çalışıyorum zaten, orda bişeyi atlıyo muyum diye şüphelendiydim de abi audican mezarinin olayi dwarf nobleken gidiyosun ora iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 dorudur ben dwarf backgroundunu oynamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 jowan'i oldurmeyince oyun sonunda adi geciyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yok ben oldurmedim gecmedi ama zaten arada arl iyilesince diyo abicim oyun su an bitti son kombattan bi bok anamadim abi high enchanter irving bildigin sololadi abi dragonu yane dragon ulasilamayacak bi yerde duruyodu o staffla vurdu paso ahauheauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Sereglin said: bhelen'le bitiren biri var mi ? sonunda ne oldugu soyleniyor ? Meclisi kapatıp tiran şeklinde yönetiyor ülkeyi ama oyalanacak meclis olmayınca daha çok gelişiyorlar sanırım. edit: BonePART said: yok ben oldurmedim gecmedi ama zaten arada arl iyilesince diyo abicim oyun su an bitti son kombattan bi bok anamadim abi high enchanter irving bildigin sololadi abi dragonu yane dragon ulasilamayacak bi yerde duruyodu o staffla vurdu paso ahauheauhea Sağdan soldan çıkan darkspawnları kesersen dragon yanına geliyor. Ben oynarken irvingi healladığımı bilirim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 balistayla vurabiliyorsunuz dragon ordayken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 onna vurdum baya iste ama dmg vurdu mu ou ble goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bioware oyun sonu bosslarını kolay yapıyor zate bu ara, mass effect tede son dövüş flan kekti yani hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 100 falan critliyo, ama eşşek gibi spamlayınca yada ejder breath atınca kırılıyo rog lazım tamir için vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 cok kotu bir bug kesfettim simdi atiyorum sutunuzde warden armor var, armori cikarmadan DLC yi disable ederseniz armor uctugu halde statlari ustunuze yapisiyor modlarla hasir nesir olanalr dikkat etsin, bir itemi disable etmeden itemi ustunzuden cikarip save alin once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar