Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragon Age

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

bende rouge alistar mage kopek gittim alistar la shield bash ve gene diger bi shieldle vurup stun etme war ona calis...benim rouge dada stun wardi rahat gectim..stunsiz zorluyor biraz.. bide hangi zorlukta oynuyosun bilmiorum ama ben hardda oynuyorum benim yanima gelen magede paralysis vardi 2 pot kullandim keserken sadece :D
Sosyal ağlarda paylaş

loghainin 2-h kullanip tankima en az 100 dmg vuran yardimcisini kesmeye calismak 15 dakka
normal yolla kesemeyecegini anlayip bildigin wow gibi taktik yapmak odaya cekmek aoe atmak disari kapiyi kapamak tank deistirerek sunder sirasinda az dmg yemeye calismak her try 10 dakika
usttekini en az 7 8 kere denemek 1.5 saat

teslim oluyorum deyip kaleden persuade ile kacmak 30 saniye

allah belani versin drago age
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:

rose

Bhelen'i kral secmek icin ugrasirken orada bir quest veriyor sana

hmm lol

ben bhelen kağıt üstünde oynama yapıp harrowbilmemneyi ekarte etmeye çalıştı diye bhelen'ciyken döndüm harrowcu oldum o yüzden o quest yattı, neyse sorun değil şimdi de harrowcunun questini yapmaya çalışıyorum zaten, orda bişeyi atlıyo muyum diye şüphelendiydim de

Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

...allah belani versin drago age

...demek paha biçilmez :p

hocam sana fake oyun satmışlar drago age ne :p

yalnız bi arkadaştan aldığım tüyoyu paylaşiyim herkesle, leylaya tactics'ten bi slota enemy-any-steal diyosun hem çatur çutur girişiyo hem tutturabildiğinden bişeler araklıyo lol

ally-any-steal denedim ama combat dışında çaldıramadım :D
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Popeye said:

rose

Bhelen'i kral secmek icin ugrasirken orada bir quest veriyor sana

hmm lol

ben bhelen kağıt üstünde oynama yapıp harrowbilmemneyi ekarte etmeye çalıştı diye bhelen'ciyken döndüm harrowcu oldum o yüzden o quest yattı, neyse sorun değil şimdi de harrowcunun questini yapmaya çalışıyorum zaten, orda bişeyi atlıyo muyum diye şüphelendiydim de

abi audican mezarinin olayi dwarf nobleken gidiyosun ora iste
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

bhelen'le bitiren biri var mi ? sonunda ne oldugu soyleniyor ?

Meclisi kapatıp tiran şeklinde yönetiyor ülkeyi ama oyalanacak meclis olmayınca daha çok gelişiyorlar sanırım.

edit:
BonePART said:

yok ben oldurmedim gecmedi
ama zaten arada
arl iyilesince diyo
abicim oyun su an bitti
son kombattan bi bok anamadim abi
high enchanter irving bildigin sololadi abi dragonu
yane dragon ulasilamayacak bi yerde duruyodu
o staffla vurdu paso ahauheauhea

Sağdan soldan çıkan darkspawnları kesersen dragon yanına geliyor. Ben oynarken irvingi healladığımı bilirim sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...