Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Pyro sen aç serverı, Bronx gelince ben de şimdi açtım dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 beceremez, o yuzden bronxu bekliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 SERVER KAPANMIS GM BEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 İnternetim yok açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 gm bey gm bey gm beyü Q Q Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 dory said: senelerce uo oynadiktan sonra her cikan oyun icin "UOdaki tat yok" diyip durdum, ve acikcasi simdi bunu cok merak ediyorum. hesap icin basvurdum, oyunu da indiriyim bu gece. + çok bide şu: Xenocide said: bide ben download linkinden indirdim bu mondains legacy'i tıklıyorum işlem yapıyo gibi yapıyo sonra yapmıyo. fake yapıyo yani. yaptı gene yapacağını vista. bide: eight said: sacma sapan oyunlari birakin da dota +2 CİNAYET SEBEBİ!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Benim 2 sorum var GM BEY , cevapla oğuz şunları cidden: 1) Housing var mı ve varsa istediğimiz yere evlerimizi dikebilio muyuz? 2) PVP her yerde yapılabilio mu yoksa belli alanlarda mı? Ayrıca full-loot mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Bunları merak ediyoruz, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Merak ettiğimiz diğer şeyler, server sadece pvp mi olacak. yani crafting var mı mesela? uo'daki skiller tamamen silindi ve yerine farklı bambaşka skiller mi kondu? magery var gördüğüm kadarıyla ss'lerde, spellbook da var peki recall nasıl yok? son olarak söylemek istediğim şey, bambaşka bir olay yapılıyor. destekliyorum tamam arkasındayız projenin ama gameplay hakkında hiç birşey anlatılmıyor ve herkesin girmesi ve görmesi bekleniyor. biraz saçma yani. adam gibi anlatılsa, olay böyle olacak. bunları bunları bu oyunları aldık en iyi özelliklerini aldık demek bir yana da, nelerini aldın naptın nereye koydun yani. yeni kampanya değil ki böyle açmadan teaser veresin merak uyandırasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 pvp bir bölgede olacakmış bildiğim kadarıyla 2 faction muhabbeti var işte birbirine düşman loot yok, büyüler skiller falan malesef bilemiyorum ama exp kasarak geliştiriliyor onlar bunu biliyorum skill kasma olayı yok yalnız ya PVM yaparak ya da pvp yaparak kasılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 şunların cevaplarını bi versin OĞUZ BEY de bilelim bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Black-ice said: pvp bir bölgede olacakmış bildiğim kadarıyla 2 faction muhabbeti var işte birbirine düşman loot yok, büyüler skiller falan malesef bilemiyorum ama exp kasarak geliştiriliyor onlar bunu biliyorum skill kasma olayı yok yalnız ya PVM yaparak ya da pvp yaparak kasılıyormuş loot yok ? ve pvp belli yerlerde yapılıo? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 loot yok derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Abi loot olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ulan ne anlamı kaldı ki. uo'da sayılı sembolik laflarındandır. LOOTLAMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi Bronxla ciddi ciddi konuşammıaz lazım madem oyunu o hazırlıo yani oyun madem 500 kişi kaldırıo. Hani anlıcam eğer cidden milyonları toplicak bi mmorpg yapsan tamam ok de yani 500 kişiilik bi mmo için feda edilen şeyler çok. Hemen kesin bi karara varmak istemiorum ama yani bu oyunu Wow oynamamış adamlara bari uo içersinde wow tarzı bi oyun gösterelim die mi yapmış bronx? 2 faction, belli alanlarda PVP, level sistemi, ve loot yok. yani ister büyüleri ister skillier her şeyi farklı olsun. Biz wowdan bu yüzden kaçtık abi bu yüzdnei nsanlar bayıp bırakio bi şekilde. lütfen şöle cillop gibi uo sistemi var madem üstüne yapılıo housing gibi , loot dur craftingdir bu tarz uo yu uo yapan şeyler çıkarılmasın ya. burda Elaidi bile gelmiş tekrardan yıllar sonra oynamayı düşünüo. Ne güzel toplancaz tekrardan, bari eskisi gibi olsun biraz da olsa. Tamam uo gibi deil bu oyun unutun uoyu demiş de bu da iyi değil yani bu kadar wow gibi olması. Wow derken wow ve piyasakdaki bir sürü carebear oyun türünden bahsediorum bizim sandbox oyununa ihtiyacımız var, değişen dengeler, ıvır zıvır yeri geldi mi bi grupla alliance kurma dierleriyle düşman olma ve poltikaların değişmesi vs tarzı. Uo da nasıldı herkes birbirine dalardı. bi de şehir iiçinde faction vardı, isteyen faciton savaşlarına katılır isteyen dışarda pk avı yapar. Yani bütün pvp yi 2 taraf haline bölmek de resmen oyunu kısıtlamak oluo cidden bronxla konuşalım söleyelim böle böle die =) kim hem fikir benle? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 pvp yaparak xp kasılması iyiymiş sevdim, warhammer'daki gibin meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Crafting olmamasını zor da olsa kabullenirim de Loot ve housing yoksa ben çok uzun süre baymadan durabileceğimi sanmıyorum. Bi de kısıtlı pvp olayı da can sıkıcı da, görmeden uzun vadeli yorumlarda bulunmak istemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 mortis doğru sölüyo. ayrıca wow oynamadım ve izlemek bile irite ediyordu. sevenlere de saygım var ama, eğer uo'dan çok sapıldıysa ne bileyim büyüler skiller değiştiyse. haritanın heryerini gezemiceksek. newbie'leri öldüremiceksek. aynı zamanda newbie'yken pk'lardan veya iyi oyunculardan kaçma heyecanını yaşayamicaksak biraz saçma ve tatsız olcak. burda başlicak insanlar wow'a benziyo diye başlamıyo. konsept uo olduğu için başlıyo. ben açıkçası uo olduğu için başlamak istiyorum ve bekliyorum. uo'dan ne kadar uzaklaşılırsa ben ve benim gibi insanlar da o kadar uzaklaşıcaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 BEYLER KOPRUYU PK BASTI, KOSUN! fitifitifiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 benim merak ettiğim de ses açabilicezmi acaba? fitifiti deyince geldi aklıma bu son zamanlardaki connectorler o kadar kasıntıydı ki oyunun sesini açınca mouse yavaş hareket ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 ahah neiloth ne diosun abi xP Forumda bi kaç topic gördüm hatta bronx'un mesajını pasteliim, okuyunca direk hayal kırıklığına uğradım çünkü Bronx said: - Oyuncu yağmalama şu an için Calion'da mümkün değil, öldüğünüzde tüm eşyalarınızın sizinle kalıyor, hayaletinizle cesedinizin üzerinde 5 dk beklerseniz de hayata dönebiliyorsunuz. - Çoğunuzun bu ilk maddedeki düzenlemelere şaşırdığıunı tahmin ediyorum, fakat bu sistem çok daha büyük bir sistem olan rütbe ve OkO sistemlerinin parçası, oyuncu olarak ölünce eşyalarınız yağmalanamıyor fakat ZP (zafer puanı) kaybediyorsunuz, zafer puanları OkO'da karşı tarafın rütbeli oyuncularını öldürdükçe kazanıyor ve her hafta yapılacak hesaplamalarda rütbenizi yükseltmeye ve tarafınıza ait özel eşya ve binekleri alabilmenize imkan tanıyor. - Öldükten sonra dirilen bir oyuncu 3 dakika geçiş periyodu yaşıyor, yetenek ve özellikleri 50% düşük olarak diriliyor ve bunlar yavaş yavaş eski seviyesine dönüyor. Kısacası, Wowdaki Honor Point sistemi ile karşı karşıyayız, Tek farkı ölünce honor point kaybediosun. Adam kestikçe artio sonra item aliosun. Item bazlı oyun. Herkesin AOS Da küfür ettği item geldi mertlik bozuldu muhabbetine bi de lootu kaldırılması vs derken öf içim sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 baydı sanki ya. ultima sanane'den saptıkça bence kötüleşti. yani, item olunca aos'da şov dönüyodu skill'ler pek farketmiyodu artık. halbuki eskiden öyle değildi. olaylar tamamen anlatılmadıkça insanlar soğicaktır. 1 haftalık deneme de yeterli değil bence eğer böyle herşey havada başlicaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 abi aos yani güzeldi bana göre ilk zamanları hani ne biliim nerdeydi hatırlamiom da silahlara gelen değişik skiller en azından fakrlılık yaratiodu . Fakat daha o zmaan artifactler yok işte insurancedır yok işte championlardan imba silharl yoktu. Yine normal uo gibiydi fakat biraz daha abiltiy eklenmiş haliydi ki güzeldi. Sonra baktığım arkadaşların oynadıı serverlarda, Böle hayvan gibi artifact ıvır zıvır kasma muhabbeti bşalmaış wowdaki item kasma gibi millet bütün resistleri 70 yapmış damage almio vs. İmba silahlar bi dei nsurance sistemi item gitmio kio rda da para giodu şimdi o bile yok. ZAfer puanı falna kaybetsem ne olacak yani böle oyunun bütün amacını bi ZAFER puanı üzerinden kurmak yapılacak en sıkıcı ve en kıt sistem olabilir. Yok mu bronxu tanıyan, Oğuz falan slesin abi yani biz burda eski tayfa xaenin elaidi spidee herkes dönemk istioruz ii bi community oluşturacaz , yazmış çok güzel bi şey, sistem var tamam ama bazı şeyleri oldschool yapsın ya. Böle nefret ettiğimiz şeye dönüşmesin en sevdiimiz oyun. Uo yu öle hatırlamak istemiorum , OSI bile bu kadar ödün vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 nasi loot yok ya ozman niye adam kesicez ki elindeki bsyi almadan katanasi icin aglatmadan reglerine kadar soyup kolunu bacagini dogramadan niye oldurcez ki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar