Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 bi bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 açılıyoda bana mı açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 oahah kanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 2 mor şapka için arkadaşlarını satan adam lan pyro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nix-Seraphim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Beni bilen bilir heralde :) , bronx u tanırım nebuladan edit yapmışlığı oldu hemde çok, ama bu server kendi uğraştığı ve baya bi emek harcadığı server galiba yapıcağını sanmıyorum belki kendine bi fantazi char ayarlar :) gl hf gencler sdkgmlsdklmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 zul'aman i dogru yapmislar ama 41+ mekan di ora. aa pardon zur'baul mus burdaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 adam -seraphim diye nick almis tanimazlar belki diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 eray kanka antalya demediysen tanımazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 toggie said: hemen patronunu cagırmıs adama bak yaa. bronx da ciddiye almıs bizi yazık olmus. pyro sen bi yumusakcagillerdensin. Ahaha alakam yok Tolga. Bu arada şu güne kadar staff olup edit yapmamış olan kimse yoktur türk sunucularında. Hala "ben yapmadım!!11" diyen varsa da peki der geçerler. Ben de yaptım zamanında çok ama hep gelip geçici serverlardı. Scriptleri unziple, host bul, serverı aç olayları olan yerlerde editler yaşanmaya devam eder. Ama sıfırdan bu kadar emek verilmiş, her detayı için uğraşılmış bir yerde edit yapacak kişilerin bulunacağını düşünmek akıl karı değil. Hele de o kadar emeğini, saatlerini veren insanlardan. Map çalıntı diyen kişi, neye dayanarak onu dedin çok merak ediyorum. Bronx, "sıfırdan yapılan map'e bile çalıntı diyecekler bak görürsün" dediğinde yok artık demiştim de hakikaten doğruymuş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 lan aynisi iste, orda daglar var, deniz var kenarlada, yesiller filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ben edit yapmadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Bende hiç edit yapmadım la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Jahrein said: bu map çalıntı lan HAHAHAHA argoth adlı rp sunucusunda kullanmıştık asıl sahiplerinden izin alıp. ÇALINTI OLM BİLDİİN BAŞSLDKFAŞSİDFL O haritayla alakası yok. Gözüyle görebilen için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 edit mevzuna niye bu kadar takiksiniz anlamiom zaten emulatorde oynuonuz, blizard kankamin olsa orda da edit yaptirirm nolcak ki, siz oyununuza bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Nix-Seraphim said: Beni bilen bilir heralde :) , bronx u tanırım nebuladan edit yapmışlığı oldu hemde çok, ama bu server kendi uğraştığı ve baya bi emek harcadığı server galiba yapıcağını sanmıyorum belki kendine bi fantazi char ayarlar :) gl hf gencler sdkgmlsdklmg fdsfas nixi tanırlar aga seraphime gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 burda oynamak için hangi UOYu çekmemiz gerekio yoksa bağımsız bi installer yapmışlar mı sıfırdan yüklenebilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://www.avaholm.com/forum/genel/50-1-ucretsiz-uoml-indirebileceginiz-adresler.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bugun yarın açılcaksa çekiim ne zaman açılcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 bugün yarın açılcak beta ama. uzun sürücek sanırsam bu beta da bir hayli. charlar kalır mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 charlar kalmasın bi zahmet abi ben test etmicem açmıcam karakter.ayrıca charlar açık kalırsa kimse offline olmaz.o ilk giren 50 paso oynar yani öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 oha lan :S yemin ediyorum rüyama girdi. o kadar özlemini çekiyorum UO'nun demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Ben de varım ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ayrıca bizim patide charlar testten sonra silindiğinde herkesin hevei kaçmıştı çöküşü olmuştu serverın haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 abi sonuçta testten sonra karakter silinir bu fikstir de testi aşırı uzun tutmazlarsa ii olur. Veya belli aralıklarda karakterleri resetlerlerse olabilir. Eğer 2 ay test serverı die açıp oynatırlarsa bizi insanlar karakterini kasar bağlanır sonra da silerlerlse sorun olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 1 hafta yeder abi millet eşşek gibi gircek zaten 50den aşağı düşmez oyuncu sayısı(sınır 50 testte)bug hata mata zartzurt bulurlar sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar