toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 synthesizer said: Bronx said: toggie said: bosuna ugrasıyorsun. sorry, no offence. Ne elde etmeyi umduğumu biliyor musun ki, boşuna olduğunu analiz edebilesin? Boş konuşuyorsun gibi geliyor. None taken.kaliteli trollmuş adam megersem, yıllardır yiyomuş bizi Ben 6 senede cok ilerledim. Sadece senin soyledigine yorum yapıyorum, oyle gorunuyor ki sen hala aynı yerdesin. Serverı acıcam diyip ortalıktan kayboluyorsun, sonra bir anda bilmem kac ay sonra cıkıp devam ediyorum diyorsun. Emeklerin bosa gitsin istemem tabi ki ama bir ise yaramayacak, imo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 yav said: bugün açılcakmış Silphatos said: yok yarın senko said: belki yarin belki yarindan da yakin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 boşa gider diye bişi yok referans olur adam için hiç bişi olmazsa biz de mal mal bakarız. adam yeni oyun motoru yazıyoruz diyo tamam bu muhabbet komik oldu hakkatten kimse de o kadar abanmıyor aslında ama biraz destek vermek iyidir. sonra farcry türkmüş diye 31 çekiyo millet?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 avaholm bugün açılıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Shagy ölünce avaholm açılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 AVAHOLM YARIN AÇILIYOMUŞ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Beyler bronx avaholmu vergi kaçırmak için uydurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 naylon fatura olayından şüpheleniyoruz emniyet yetkilileri olarak. gereken açıklamayı somut deliller elde edince yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Laylon diyesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 BEYLER Bİ AKSİLİK OLMAZSA BU AKŞAM 19.00DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 OKKE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 yemek yielim dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 toggie said: synthesizer said: Bronx said: toggie said: bosuna ugrasıyorsun. sorry, no offence. Ne elde etmeyi umduğumu biliyor musun ki, boşuna olduğunu analiz edebilesin? Boş konuşuyorsun gibi geliyor. None taken.kaliteli trollmuş adam megersem, yıllardır yiyomuş bizi Ben 6 senede cok ilerledim. Sadece senin soyledigine yorum yapıyorum, oyle gorunuyor ki sen hala aynı yerdesin. Serverı acıcam diyip ortalıktan kayboluyorsun, sonra bir anda bilmem kac ay sonra cıkıp devam ediyorum diyorsun. Emeklerin bosa gitsin istemem tabi ki ama bir ise yaramayacak, imo. ADFASDFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 http://avaholm.com/ beyler 2010 u 2011 e bağlayan gece açılıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 AVAHOLM BUGÜN AÇILIOMUŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 abvblizzard said: ADFASDFASD bisey mi var birær? o degil de facebook sayfasında founded: 2004 yazıyo lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 avaholma... http://i45.tinypic.com/mkdpz.gif cool story bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 başlayıpta 6 senede bitmeyen şeyler türkiyede olur ancak ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Ee 6 senede bir uo serveri bile acilamiyorsa biz değil de basimizdakiler utansınlar. *olacak o kadar skec sonu müziği gir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 açıldı sandım ama oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Red said: başlayıpta 6 senede bitmeyen şeyler türkiyede olur ancak ztn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 az oynanmış bir ultima online serverı olucaktı. Sphere olucaktı. Tanrım nasıl bir eğlence yaşardık tahmin bile edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 dimi yani bu kadar kasmaya ne gerek vardı dfdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 AÇILMIŞTI (bu espriyi yapmam gerekiyordu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yapılmıstı diyim ben de sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar