Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 o zmaan biz OSI ye başlayalım naapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 OSI de ilginç bir hal aldı. aşırı kalabalıktan ve aşırı eski olduğundan. bu saatten sonra başlamak, o piyasaya girmek ve yer edinmek çok zor. aynı sistemi sunan freeserverlar da var ve bir kaçında oynadım ancak freeserverlarda oyuncu sayısıyla ilgili ciddi sıkıntı oluyor. 4 faction var demiştim, her guild 1 faction'ı kapatıyor. faction içerisinde herhangi bir mücadele, yarış olmuyor. böyle olunca da bir çok şeyin tadı kalmıyor. güçsüz ufak tefek guildler de hangisiyle iyi geçinebilirse onların altında geçinip gidiyorlar. 15-20 kişilik en az 8-10 guild'in olduğu ve aktif olarak oynandığı bir server olsa mesela gayet eğlenceli olur. (tabi bunun yanında ufak guildler ve guilde bağlı olmadan oynayanlar da olacak, hatta bu kısım daha büyük bir çoğunluğu kapsayacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 OSI şu an kalabalık mı? Geçen hafta şöyle bi mage/bard kasiim dedim, Europa'ya girdim, New Haven hariç Felucca ve Trammel'ı gezdim, sadece 1 adamla karşılaştım, o da young. Luna'da bile 4-5 kişi falan vardı. Britain atçının üstünde teleporter tarzı bi şey vardı, "gelin reward'larınızı burdan alın" tarzı, belki orda bi adamlar vardır diye girdim. Zannedersem Tokuno taraflarında yeşil bi alandı, taşlar maşlar vardı ve millet bi sürü ev kurmuştu. Gezebildiim kadar gezdim, yine adam yoktu. Herkes ML contentine mi geçiş yaptı nedir? Ben bu Avaholm işinden pek bi şey anlamadım açıkçası. Hesabın açılmasını ve UO:ML clientının inmesini bekliyorum ama heralde bu iş gelecek haftaya sarktı, 15KB/s ile iniyo çünkü bu salak şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Server açılmadan önce iner bence oyun :) OSI'ye son girdiğimde SE yeni çıkmıştı, brit ve luna insan kaynıyor ve herkes bir şeyler satmaya çalışıyordu. İnsanların son content'te oynuyor olması muhtemel, çünkü son çıkanlar hep öncekilerden çok daha iyi oldu UO'da. Ama insanlar oyun miladını doldurmuş da olabilir tabi :) Gerçi yeni versyon çıkacağı söyleniyordu ve çıkacak sanırım (belki de çıktı). O çıkınca ne olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Ben de bu 8th Age pakedini alınca girmiştim, vardı baya bi kalabalık. Eski topraklarda da kasan vardı. Hatta Minoc'ta mining kasarken sohbet falan ettiğimi hatırlıyorum 2-3 kişiyle. Şimdi gitmiş demek ki herkes :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Jahrein said: bu map çalıntı lan HAHAHAHA argoth adlı rp sunucusunda kullanmıştık asıl sahiplerinden izin alıp. ÇALINTI OLM BİLDİİN BAŞSLDKFAŞSİDFL Aynaya bakmadan, insanları küçük gören bir yapıda şu mesajın Jahrein. İnsan kendi ne ekerse onu biçer. Biçtikleriniz de ortada zaten. Argoth? Ne oldu projeniz ha? Yalan oldu. Söylesene, kaç hafta açık kaldı? En fazla kaç online gördü? Etrafa atıp tutacagınız vakti, sert de olsa eleştiriler yaparak daha iyi bir sunucu nasıl yaratılır'a harcayın. //altyazı: arch angel gibi roleplay'i egosal tatmini için kullanan biriyle yaptıgın işleri bile "projem!!!1!!!!!!!!" diye tanıtman ekstra komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 loot yoksa işim olmaz :D kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 bu corbeauda üyeydim ben burda baştan mı oluyoz demeye kalmadan tekrar oldum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 şu server açılsın biz yine bi toplanalım enn azından insurance sistemli bi loot sistemi bi de housing ve güzel bi crafting sistemi üzerinde toplu bi diretme yaparız paticik olarak ki forumlarda da bunu isteyen adam var baya. O zaman sorun olmaz benim için leveldır bilmemendir ama bazı kitle var ki cidden topic gördüm BG olsun falan dien bile var. Wowdan direk haritaların linkini verip meydan savaşı adı altında BG istemiş :/ garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 olum adamlar daha sunucu açmadan millet mültisini yapmış laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ev ve loot olmaması kötü olmuş.açılınca kesin biraz girerim.beğenirsem oynarım yoksa oynamam. guildce evleri basmadıkça.sora onları lootlamadıkça uo zevkini nasıl alacaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ya arkadaş ben guild kalemin en tepesinde pvp yapan gültmeytlerimi izleyemiceksem olmadı bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ev ve crafting olmaması baya fenaymış ya, ama sonradan eklenebilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 sae varsa ben yokum sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 BURANIN HAVASI BOZULDU....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 house olayı olmaz bence ya.adam haritayı ona göre yapmıştır heralde ne bilm dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 abi begenmeyen oynamasın yaw, bu ne polemik afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ultimaya başlamak için çok mu geç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 o ne demek?yaşın 20 üstündeyse oynayamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 craft olmaması bozdu beni açıkçası,ben hep bs olarak oynadım uo'yu.Diğerleri hep 2. karakterim oldu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hiç bişi için geç diildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yaş tam 20 killer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Crafting için farklı bir sistem olacağı söylenmişti. Nasıl bir sistem olduğunu merak ediyorum. Eğer yine Craft kasılabilir ama aynı item'ı defalarca yapmak yerine farklı bir çözüm bulunduysa buna (örn. craft questleri gibi) daha hoş bir Craft sistemi olabilir. Ama eğer hiç olmazsa UO üzerinden yapılmamalıydı o oyun derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 reloaded skidrow ve razor avaholmu ilk release eden olmaya kasıyolarmış, hatta razor hırsız yollamış galiba bronxun eve. dikkatli ol baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar