Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bilen duyan gören var mıdır? özellikle Turkcell'inkini??? Turkcell'in içerden bi elemanından öğrendiğime göre, 4, 8 ve 16 GB kotalı bağlantı seçenekleri olacak ve şu anda yaptıkları demo bağlantılarda 3Mb gibi hızları rahatlıkla görüyolar. Ama fiyat sölemiyo herif. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 aptal saptal reklamlar veriyorlar anca oturup doğru dürüst tanıtım yapacaklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Görüntülü konuşma türkselde ilk etapta aynı olacak, gazetelerde okudum. Datayı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 60 liraya 3g verecek türksel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 3 operatör de tarifeleri sır gibi saklıyor. Hatta bilgiyi ilgili departman dışına, şirket içine sızdırmak bile yasak. Ama aşagı yukarı dediğin gibi olucak evet. Kontor satın alır gibi 1gb 2gb kota satılacak. Görüntülü konuşma ilk bikaç ay aynı fiyatta olucak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://www.porttakal.com/haber-cepte-goruntulu-konusma-fiyat-tarifesi-371046.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 zaman gazetesinin sitesinde teknoloji bölümünde herşeyiyle anlatıyordu. bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 turkcell den bi yetkili bi konferansta ilk etapta öğrenciler için pek uygun olmayacak fiyatları demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 turkcel ve avea açıkladı. avea da 2gb kotalı 35ytl 4gb 50ytl. turkcell de 1gb 29ytl 4gb 39ytl 8gb 69ytl. sınırsız yok malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 1 gb çözer beni, mis gibi. aslında 4gb da 10 milyon . hımzzz. bide konuşma tarifeleriyle ortak tarifeler çıkaralar da, atıyom 70 milyona herşey sınırsız olsa, hep mutlu olsak <3 when you justt dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 telefon icin bakiyorsaniz, 1gb bile oeeeh dedirtir. benim eski sozlesmem 50mb'di. dolmuyordu valla =) en cok harcadigimda 5mb harcamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Bende bayadır 100mb var ve normal kullanımla dolmuyor yani mail check ve nette sorfle. Sadece geçen sene laptopda bir yazılım updatei netten yapınca 100mb dolmustu ki o gunden beri 100mb doldurmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 1gb'tan aşagı tarife yokmu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 simdi servis 12:00 itibari ile baslıcakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 servisi alabilen varmı su anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Şimdilik bende bir değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 bende hammerlıyorum ama aynen henuz tık yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 36 dk oldu hala bi numara yok. sabaha denerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 3g patladımı :D ifonu 3g on yapıyorum, carrier loss direk turkcellde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 3g patlasa ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 patlamış olabilir çoğu yerde ya hizmet henüz yok yada bağlandığı gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ahh ahh mmo subforumu olacaktı bura simdi acacktım patladımı topicini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 patlasa da tüm operatörlerde mi patlicak? birinden birininki düzgün çıkardı.. bence gecenin bi vakti geçircekler düzgünce, veya yavaş yavaş geçiriyorlar. her halükarda düzgün kullanımına yarın ulaşıcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Ulaşıcaz da tarife belli diil paket belli değil neye göre kullancaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 tarife belli kaç gündür hepsi açıkladı kardeşinm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar