Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 cidden şok oldum çok komik huehau şallarımı falan ütülüyordum. bitanesinin altından pakedi açılmamış "west ice" çıktı. resmen eski sevgilimden kalma ahah 2 senelik falan herhalde oha şok oldum ehuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 AHAHAHAHAHAAHAHA GÜNLÜK NEDEN Kİ AHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 HAHAHAHAHAHHAHADSHLAKSJDLAKJ OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 günlük ben anlamadım böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Selam Okullar baslayacak 12 ders , yüzme ve kurs eheh bi de uo lan bir günde 32 saat olsa ya Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 son 76 gün kala plakalarda ığdıra güle güle dedim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Günlük bugün sabah 8de uyandım. gece çok erken yattım galiba. ama çok başımı ağrıttı abim kaçtım resmen hehe. önümüzdeki günler için yapılcaklar listesi yapıyorum. tek tek uygulamak üzere işyerindeki dolabıma asmam lazım. ama en öncelikli olan isonun artık gitmesi. 2 günde aile bağlarımdan soğuttu adam beni. ne naz ne kaprismiş arkadaş bitmek bilmedi. kız gibi mırmırmır. neyse annemle konuşcam bugün. bu arada sakarlığım üstümde sıcak suyla elimi yaktım oyş cayır cayır yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Rüyada saçını ağarmış olarak görmek gençler için uzun yaşamaya ve güçlü olmaya yorumlanır. kedi birisini ısırırsa veya tırmalarsa, o kişi hastalanır uzun süre hasta yatar. böyle de çelişirim rüyalarımla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 sevgili gunluk ah ulan kafam ah ulan midem diyorum suanda. cok da icmedim oysaki ama yaslandik artik, suatin da dedigi gibi televizyonda gordugumuz her alanda yildizlarla karsilassak bize abi abla dicekler. gunluk odanin ortasinda lamba var, lantern. of ahahah cok komik, adamlar kimsenin mekandan lanternleri alip goturcegini dusunmemis koymus iyi niyetle ortaya. ..tam o sirada orada icmekte olan bos cantali dory, duruma .. dsfjkhdsfdsjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 günlük ilginç bi rüya gördüm, kilisedeydim yanıyodu filan bişeyler, hristiyanlık mı var yoksa ufukta lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 O kadar para verdik bide üstüne sınıfta bıraktılar .. Kötü kadın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 dory said: gunluk odanin ortasinda lamba var, lantern. of ahahah cok komik, adamlar kimsenin mekandan lanternleri alip goturcegini dusunmemis koymus iyi niyetle ortaya. ..tam o sirada orada icmekte olan bos cantali dory, duruma .. dsfjkhdsfdsjk. Günlük said: Yok artık öeheaöh saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 dün my sister's keeper'a gittim, perişan oldum. sadece film süresince diil hem de. gece uyurken de rüyama girdi hep. sürekli ağladım ya. kimse gitmesin o filme, çok sinir bozucu. bugün de evdeyim, kuzenim falan geldi. keyif yapıyoruz öyle. birazdan yüzüme peeling yapcam. öptüm babay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ekildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 taksime gidicektim yağmur yüzünden yalan oldu. Uzun zaman sonra ilk defa bütün gündür evdeyim film ve dizi manyağı oldum resmen hatunda satışı koydu oofff çok sıkıldım lan edik: hatun satışı koydu derken taksim konusunda deil konuşmuyo benle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Kaldı 75 bide gece devriyesi çıktı başıma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Grip oldum yatiyorum iste. Corba, enteresan bitki caylari falan icmek zorunda kaldim. Hicbiseyden tat alamiyorum vs. Onun icin once saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 peki ya kontör yüklemek için kartımı bilgisayarın kenarına sokmaya çalışmam nolucak ? iyice idiot oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ahahhaha cansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Sevgili günlük; otobüs yolcuğu çok sıkıcı.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 şu hayatta karşı koyamadığım şeylere ben&jerry's i de an itbariyle resmen eklemiş bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 günlük nbr bana kızıyosun biliyorum haftada 1 yazıyorum o yüzden dimi. ben de mi vefasız oldum nedir zaman böyle be anam.ne kadar kötüysen o kadar degerli oluyosun. mactan geldim az önce yorgunum ii ter attm,berabere kaldı oyun,fazla kosamadım günlük sigarayı fazla ictigimden olacak. moralim de bozuldu derbiden sonra 3 tane yemisler bu sene cok canımızı sıkıcak bjk :( neyse umarım düzelir. memlekette son hafta günlük okullar acılmaya basladı artık bende gideyim sıkıldım zaten. iste bu kadar günlük haftaya grsrz arada ugrarım belki iki lafın belini kırarız.bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 çinliye bağladım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 japona bağladım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Şu forum sitelerine nasıl sinir oluyorum var ya...uff böyle monitöre kafa atmak kaçınılmaz son oluyor.Ulan gerzek iki mesaj arası 8 metre olur mu?Tosbaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar