vivavale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 günlük okul baslasada yeni asklara yelken acsam sıkıldım bu kız yidi bitirdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 YA YEMEK YAPIYODUM SALAK YAVUZ KONU KITLEMIS OF YEAA gunluk bugun iyiydi kuafore gittim sac bas yaptirdim <3 sonra nargileye aktik eglenceli, sade bi gundu. yarin gene staj var, gitmek istemiyorum kodumun yerine. bi halt ogretmiyolar. uyurum daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Günlük yaw ne zaman bitcek bu salak hissiyat, Benim gibi birini ağır aşık yapan bu kız nasıl olupta cekip gitti anlayamiyorum. Nasıl unutcam onu hiç bilmiyorum. Anlicağın dertliyim hem de çok. Nese ben biraz da seni aldattığım öbür günlüğüme yazayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 günlük yarın yine işe gidicem, kodlara gömülcem, hayır sonra gece rüyamda da aynı şeyi yapıyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 la millet kod fln diyince staj yaptığım günleri özledim nan... seneye staj yapiyim bidaha bari bende okulun bitmek gibi bir niyeti yok zaten... o bilgisayar başında sabahlamanın keyfi anca bilardo ile kıyaslanabilir sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dory said: YA YEMEK YAPIYODUM SALAK YAVUZ KONU KITLEMIS OF YEAA sevgili günlük bi gün bu lafı yediriceğime wow acecemdeki 96 char üzerine and içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 off ben de hatunlu trollü kaçırmışım.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 YOU SHALL NOT PASS YABUZ YOU SHALL NOOOOOOOOOOOOT! U HEAR THAT BITCH? DO YOU? DO YOU! HA? NOW WE ARE TALKIN' yavuz degilsen acma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 dory said: arı vız vız vız http://www.youtube.com/watch?v=mSl-rw1O0us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 lasik lazerle göz ameliyatı videosu izledim. tek kelimeyle iğrenç. imkanı yok ben olamam böyle bi ameliyat. lenslerimle mutluyum. helal lenslere. en süper lensler benimkiler. ühü çok iğrenç lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 günlüque,lan biz pogodiyle aynı kanepede uyumuş zamanında,negzel di mi sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ahahahah bebeyim ya bilseydim daha bi duygusal uyurdum ben orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 La istanbulu nsı öğrncem ben yaw.Bdüzü bköy arası tamam geri kalan yerler hiç bi şey bilmiyorum..Yarın elime harita aliyim da sıradan geziyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paticik ne güzel şey günlük ya... Şimdiye kadar olan çevrem sağolsun paticikten bir bir kuruldu falan.Paticik sayesinde izmirde yaşıyorum. İzmir güzel şehir. Teşekkürler paticik , teşekkürler bira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Geceden beri araliksiz sutle cicibebe yiyorum boyle bi lezzet olmamalı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 günaydın günlük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 gün lük seni cooook özledim internet evde yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ghost_boo said: Paticik ne güzel şey günlük ya... Şimdiye kadar olan çevrem sağolsun paticikten bir bir kuruldu falan.Paticik sayesinde izmirde yaşıyorum. İzmir güzel şehir. Teşekkürler paticik , teşekkürler bira. paticik sayesinde çevre kurmak imbaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 herkes de izmir'e taşınıyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 irin said: ghost_boo said: Paticik ne güzel şey günlük ya... Şimdiye kadar olan çevrem sağolsun paticikten bir bir kuruldu falan.Paticik sayesinde izmirde yaşıyorum. İzmir güzel şehir. Teşekkürler paticik , teşekkürler bira. paticik sayesinde çevre kurmak imbaymış. ahaha +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 "ghost boo" said: Şimdiye kadar olan çevrem sağolsun paticikten bir bir kuruldu falan.Paticik sayesinde izmirde yaşıyorum. İzmir güzel şehir. öhöm.. biri şu izmir sevgisini baluu'ya da aşılasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 irin said: ghost_boo said: Paticik ne güzel şey günlük ya... Şimdiye kadar olan çevrem sağolsun paticikten bir bir kuruldu falan.Paticik sayesinde izmirde yaşıyorum. İzmir güzel şehir. Teşekkürler paticik , teşekkürler bira. paticik sayesinde çevre kurmak imbaymış. paticik sayesinde ortak bulmak da çok imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 günlük ya bi çalışmasevki gelsin banalutfen..su kütüphaneye ayak basınca uykum gelıyor yaa =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figaro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Lanet olsun günlük sıgara içmeme daha çok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar