fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sıçtım ya. empire total war sardı. sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 end dı biit guuz ooonn end dı biit guuz ooonn draams kiip paundin riddım tu dıı breeynn radi dadi diii radi dadii daaa diyo günnük bu sabah satışçı arkadaş ve miskin kız kardeş yüzünden yürüyüşe falan çıkamadım. sdf. 7de çıkıyoruz dedim, ikisi de birbirinden habersiz aynı tepkiyi verdi; önce "8 olsun" dediler sonra da "9 olsa olmaz mı?" sonra da "abi ben kalkamıycam sabah." halen de kahvaltı etmedim bu arada lan. tembel tenekeler. bu arada bahatan beri kahvaltı etmedim ben lan. herkes de uyuyo halen. krep mi yapsam böle meyveli ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Günlük öğrendim manuel sürmeyi.Çok şükür o kadar zor değilmiş sdf.Bide öğrendiğim ilk günden iftar trafinğine girdim tam oldu pekiştirdim ddsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 kara taşıtları cidden kötü. vapur rulez. bide metrobüs şöförleri çok agresif.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Nasıldı sınav bella? Bende egede girdim bu sefer otobüsle gittim dönüşte metro vapur :D :D eğlene eğlene geldim asdf metro vapur >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 2 tanesini tamamen salladım diğerleri fena geçmedi. bide dün gece uyumadım ben,sınavda gittim yüzümü yıkadım resmen uyicaktım azkalsın sdklf senin nasıl geçti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bende 2yi geçiyodu yattım zaten :D temel bilgi tekn. iyiydi bi de genel işletme mi ne var ya o :D diğerlerini salladım :D4 ders bırakcam sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 4 ders geçemezsen,sınıf tekrarı biliyosun dimi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Olsun zatne onu istiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 napalım yani yapcka bişey yok :D Bu sene aynı dersleri normal üniversitemde görücem o nedenle bu sene sorun olmaz sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 mukadderat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 sene 2009 benim hala beni çaldıran bi arkadaşım var günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ahahahahahhahahahahahahahahaha allah kolaylık versin pogodi ne fena günler yaşatmışlar bize ya hala gülüyorum edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 günlük ne uyudum be bi de öyle bi ortaokul rüyası gördüm ki, friends'den monica bile vardı sınıfta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bi de hattım 2 aydır kapalıydı telefonu açtım 1 saat sonra falan çaldırmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Günnük sabah 8 de kalktım normal iş günü gibi. 4.5 saat yürüdüm, sağlıklı yemeğimi yedim. Saçma sapan bir sağlık kumkuması günü geçirdim. Şimdi de sosyal hayattan kopuk yaşayan bir ot gibi wow a giricem. Akşam görüşürük belki. Farklı kişiliklerim var bu aralar günlük. Dikkat edersen sana da bir günnük, bir günlük dedim. Ruh halim böyle olm bu ara, ilişme. Mevsim değişiyor, düzenim bozuldu, dengem kaydı. Yürü git lan! Yürü git! Mürselleşiyorum sanırım hacıııı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 pogodi said: bi de hattım 2 aydır kapalıydı telefonu açtım 1 saat sonra falan çaldırmaya başladı Mesaj gitmiştir 05xxxxxxx numarasına şuan ulaşabiliyorsunuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 oooww beterin beteri vakkası çaldırmaya başladı? çaldırmalar??? yalnız tedavisi yok onun geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 pogodi said: sene 2009 benim hala beni çaldıran bi arkadaşım var günlük... AHAHAHAHAHAAHADFS ANIRDIM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 pogodi said: sene 2009 benim hala beni çaldıran bi arkadaşım var günlük... oha evet ya. bir nesil çağrılar ile haberleşerek yetişti. ne tasarruflu insanlarmışız. tabii yokluk zamanı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 100kontörümuz vardı 1 mesaj 2 kontördü ya çaldırırdım ya da o 165 hanelik mesajı 0'a kadar kullanırdım kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 günlük kafamı kaldıramıyorum yarın okula nasıl giderim ben??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 LÜTFEN bak lütfen,yol bilmeyen insanlar tarif etmeye çalışmasın. sorulan yolu bilemeyınce erkekliğe bişi olmuyo herkes heryeri bilicek diye bi kural yok.bilmiyosanız bilmiyorum diyin çok mu zor?illa herkes bişi sallicak HEY ALLAHIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Derin depresyondayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Kaldı 81! düştüm plakalara hadi hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar