dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ka mate dansımızı yapıp aptalca sıkıcı şeylere geri dönüyoruz.. şarkısı için ka mate haka diye aratın. youtube X olmuş diye bakmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Staj başlıyor günlük, 7.30'da stajda olmam lazım. Bayadır başlasın diyordum da 7.30 işi kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 0730da ne stajı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gecen sene ben de 5.30 da kalkıyodum 8 gibi iste olabilmek icin. cok kotu bir durum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ben de staj bulabilsem de 5.30da kalksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 tembel tenekeler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 sen geçen sene felan yapmadın mı staj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 birinci sınıfım, stajım yok ama gidip çalışacağım köylü gibi -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gel benim yanımda yap, bölüm neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yaptım,2 kere yaptım hatta totalde 5 kere yaptım staj bağımlılık oldu ondan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 beleşe çalıştırıyolar. saf bulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 işe gir çalış o zaman, güz dönemi boş değilmisin bütün dönem dersin mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ikisinde maaş aldım ;) edit: arıyorum iş başvurdum bikaç yere etiye falan. bakalım bulursam giricem işe staja neyse farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 içiyorum, içiyoruz, içiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Çok istediğim bi firmaydı (GE), şimdi de memnunum da sırf şu saat işi sinir bozuyor. Kısa zamanda alışırım umarım. Tek tesellim başlangıçları benden geç olan arkadaşlarımın benden erken kalkmak zorunda olmaları. Neyseki yakınımda gitceğim yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ait olmadığım yerde bi gün daha,ben kendime ne yapıyorum... kendime gidelim buralardan şarkısını armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 bu saatte işten geliş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ya sansımı ... afedersin. biraz once 2 gunluk hostel rezervasyonu yaptırdım. ve onceki gun de aynı odada yer vardı. simdi 1 gun daha ekletmek istiyorum. planlarımda degisiklik oldu ve aynı odada yer yok. saka gibi... 1 saat bile olmadı daha rezervasyon yaptıralı. nasıl biter onca yatak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 simdi acıkta kalmamak icin 10euro daha pahalı yerden rezervasyon yaptım aynı hostelden. OF YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bütün sivrisinekleri öldürmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 aynen, 1den beri uyutmuolar, bir insanin ayaginin alti isirilir mi? neyin pesindesin lanet yaratik! hadi igrencsin yapiosun boyle seyler, bari ses cikarma birak uyiim iki rekat. vizzz vizzzz, emdin bas git. yok. vizzz.. sonuc : allah butun sivrisineklerin belasini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 1 saatte ekspertiz raporu hazırlayıp yolladıktan sonra müdürün arayıp tebrik etmesi sonucu götümüzün kalkması.. Güne iyi başladım efet ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sesu said: Bütün sivrisinekleri öldürmek istiyorum. ben öldürmekten ziyade işkence etmek istiyorum, hatta şu testere filmlerindeki yöntemleri sivrisineklerde uygulayabilecek teknikler geliştirseler, direk parasını verip alıcam. Sonrada sivrisineklere; -Yaşamak için emdiğin kanın ne kadarından vaz geçebilirsin... Bide arka arkaya 3 kere bowling oynayınca ertesi gün o kolu oynatamıyormuşsun, bunu da yazdım kafamın bi kenarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sesu said: Bütün sivrisinekleri öldürmek istiyorum. sesuya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batlamyus376 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sevgili günlük, güneş batarken,firmanın arabasını beklerken,aklıma geldi gordüğüm güzel güzel kızlar, cıvıl cıvıl insanlar. Koskoca bir tatil gününü eğirdire gidecem diye bekleyerek geçirmekten duyduğum ihtişamlı sadakatı hîssetmekten onur ve arz duyuyorum. Bu yolculuk boyunca insanların 'abi doğanla 150 yaptım!' , 'bmw yle 280le giderken radara girmedim' , 'karışık pidenîn yanına kola daha iyi gider' gibi soylemlerinden duydugum şamatayı seninle paylaşmak istedim. Bugunku yasantımdan sonra obamaya hak verdim,Allaha emanet ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar