SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Selam günlük, 200 liranın altına inmeyen bütçeyle geçirdiğim 3 haftalık dönemden sonra daha önceden de tahmin ettiğim gibi züğürtlük çizgisine inmeyi başardım. Hem de olmayacak zamanda. Öptüm bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 günlük okul bitti 2 hafta sonra hiltonda staja başlıyorum sabah 7 oglen 3 yazın çekilcek gibi durmuyo ama bakıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 GE kabul etti (:D Mutluydum, çok mutlu oldum X( Bir şey daha var, onu da halledebilirsem hafta sonu güzel güzel kutlarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 harika.. :/ tüm hesaplar yanlış.. 18gün kaldı :( bildiğin bittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Derslerin iptal olmasına rağmen ders notu için okula gitmek priceless :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 geçen sayfaya baktım xoxo ne demek bilinmiyor. içim parçalandı. okullarımız nasıl ingilizce eğitim veriyo yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 fuck my life... düzeltme yap, düzenlemelere bak... bir program kurmak istediğinde sen kahve almaya giderken browser hariç her şeyi kapatsın.. 10küsur pencere çalışıyordu be olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 barnacle said: geçen sayfaya baktım xoxo ne demek bilinmiyor. içim parçalandı. okullarımız nasıl ingilizce eğitim veriyo yaaa. ok kib bys jnms optm bunun ingilizcesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gossip girl izleyin sdsfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 dasaaaaa relax take it easy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 atılıcam lan yl den ne relaxı küfür ve kısaltmaları yasak /sayeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Yaz için şimdiden plan yapmaya başladım günlük. Sınırları zorlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 herşeyden çok sıkıldım, birşeyler yapmak zorunda olmamanın verdiği huzuru çok özledim. kafamda sürekli sırada ne var diye düşünmek çok yoruyor artık :( özledim geç saatlere kadar uyuyup aylaklık yapmayı, evde film izlemeyi, rahat rahat kitabımı okumayı.. tatile ihtiyacım var, sinirlerim çok bozuk ve daha önümde teslim edilmesi gereken bir bitirme tezi + finaller var. kimseye tahammülüm de kalmadı, insanlar yoruyor beni. yalnız kalmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 pazartesiden beri çalışcam diyorum, perşembe bitti hala çalışamıyorum :( niye lan :/ pazartesi salı çok önemli 3 sınavım var bide, eğitim kariyerimi belirliyecek resmen. niye inek olarak doğmadım ben ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 öldüm gömmei unuttular beni günlük =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gunluk az sonra 2. projem icin yatirim almaya gidiyorum. umarim sunum basarili gecer, ve umarim yatirimi alirim. hadi be gunluk goster kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 off sıkıldım insanlardan tatile ihtiyacım var ve yanlız bırakın beni =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Günlük son 2haftam finaller bitiyo bütlere kalmazsam eğer foçadayım çok tatile ihtiyacım var yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorum şehir hayatından biraz uzaklaşmak... Biraz kafa dinlemek kitap okuyup güneşlenmek.Köpeğimle oynamak..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 günlük 2 haftadır catıda kurusun diye asılı olan carsaflar bugun itibari ile gene ıslak. yagmur yagdı ve ıslandı. yarın gene yıkamak zorunda kalmam umarım. odam da doner kokuyo cozemedim nerden geldini. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bugün 2 kere sıçtım dünden farklı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ben de 2 gündür hiç sıçamıyorum, kabız oldum sanırım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 escape said: off sıkıldım insanlardan tatile ihtiyacım var ve yanlız bırakın beni =(( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yaşadıkların iyi de olsa kötü de olsa.. nihayetinde atlıyorsun işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ZAA artık gözlüklü bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Çerçevenin burnuna temas ettiği bölgeler kıpkırmızı olacak, feci karizma görüneceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar