Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam günlük,

200 liranın altına inmeyen bütçeyle geçirdiğim 3 haftalık dönemden sonra daha önceden de tahmin ettiğim gibi züğürtlük çizgisine inmeyi başardım. Hem de olmayacak zamanda.

Öptüm bay.
Mesaj tarihi:
fuck my life...

düzeltme yap, düzenlemelere bak... bir program kurmak istediğinde sen kahve almaya giderken browser hariç her şeyi kapatsın..

10küsur pencere çalışıyordu be olm..
Mesaj tarihi:
herşeyden çok sıkıldım, birşeyler yapmak zorunda olmamanın verdiği huzuru çok özledim. kafamda sürekli sırada ne var diye düşünmek çok yoruyor artık :( özledim geç saatlere kadar uyuyup aylaklık yapmayı, evde film izlemeyi, rahat rahat kitabımı okumayı.. tatile ihtiyacım var, sinirlerim çok bozuk ve daha önümde teslim edilmesi gereken bir bitirme tezi + finaller var. kimseye tahammülüm de kalmadı, insanlar yoruyor beni. yalnız kalmak istiyorum.
Mesaj tarihi:
pazartesiden beri çalışcam diyorum, perşembe bitti hala çalışamıyorum :(

niye lan :/ pazartesi salı çok önemli 3 sınavım var bide, eğitim kariyerimi belirliyecek resmen.

niye inek olarak doğmadım ben ya :(
Mesaj tarihi:
Günlük son 2haftam finaller bitiyo bütlere kalmazsam eğer foçadayım çok tatile ihtiyacım var yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorum şehir hayatından biraz uzaklaşmak...

Biraz kafa dinlemek kitap okuyup güneşlenmek.Köpeğimle oynamak.....
Mesaj tarihi:
günlük 2 haftadır catıda kurusun diye asılı olan carsaflar bugun itibari ile gene ıslak. yagmur yagdı ve ıslandı. yarın gene yıkamak zorunda kalmam umarım.

odam da doner kokuyo cozemedim nerden geldini. of
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...