QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Günlük; Bugün dünyanın en mutlu insanı benim sanırım. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Saeros said: her sabah burnuma pamuk tıkanmış gibi uyanıyorum otrivinle anca açılıyo çocuğumu kesicem yeter 1 haftadan fazla kullanma dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 MetClub üyeliğim tamamlandı. Sonisphere öncesi Metallica üyeleri ile tanışma fırsatım var. Heyecandan altıma sıçmak üzereyim. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Dworgian said: Saeros said: her sabah burnuma pamuk tıkanmış gibi uyanıyorum otrivinle anca açılıyo çocuğumu kesicem yeter 1 haftadan fazla kullanma dendi mi yok denmedi de burnun irzina geciyor biliyorum euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 O zaman ben diyim lol "Abi 1 hafta dan fazla kullanma içinde ilaç var onun zira tüm doktorlar max 1 hafta diolar" Bence sen şey al, deniz suyu fln gibi bişiler. Biraz pahalı ama etkili onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 -Deno- said: MetClub üyeliğim tamamlandı. Sonisphere öncesi Metallica üyeleri ile tanışma fırsatım var. Heyecandan altıma sıçmak üzereyim. Bye. Şu heyecanı Avi Nissim ilen tanıştığımda yaşadıydım. Aklıma geldi. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 sene 1642 falan yanılmıyorsam ilk ingiliz iç savaşı başlamış olması lazım.. o yıllarda ankaradayım.. ankarada ivy's mi ne öle bi yer var o zamanlar. hâlâ duruyor mu bilmem.. gerçi kötüydü yemekleri durmuyorsa şaşırmam hani.. her neyse orada basit bi uygulama vardı o yüzyılın ortasında kullanıldığını sandığım.. daha önceleri de kullanılıyor olması lazım ama ben ilk o zaman görmüşüm.. masa üstünde ayaklı bi tabela. ufacık.. iki tane plaka sarkıyor.. iç tarafları kırmızı, dış tarafları yeşil.. kırmızıyı dışa gelicek şekilde çevirirsen STOP garson geliyor. ne istiyorsan soruyor.. yeşil RUN ise rahatsız etmiyor seni hiç.. her neyse işte.. 368sene geçmiş aradan hâlâ garsona el atma ve bekleme olayı var azizim.. ya da yemek yerken gelir sorar "başka bir şey?" kafayı kaldırıp "yemek yiyorum. sonra..." o kadar teknoloji gelişmiş bilmem ne.. sen iki tarafı farklı renkte bi çift plaka olayını bile kullanıma sokamamışsın.. ms surface falan desek 10000sene falan beklememiz gerekicek demek ki.. her neyse ruhun şaad olsun oliver cromwell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 la günlük swiss'de mi hilton da mı staj yapiyim karar veremedim swiss'e vapurla gidebilcem ama obür yandan hilton'da taksime yakın napsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 git swiss'e diyor günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 swiss de taksime yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Gunluk, Bu ne kadar sacma bi gun. Zaten bende baht olsa kari dogarmisim. Pizza yerken ellerim yagliydi telefon caldi caldi acmadim. Geri dondugumde veriparktan aradiklarini gordum. Hadi benim sansimi gectim bu adamlar aksam 8 de stajyerlik icin niye ararlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 uykum var olm.. tumofil ve trafikten de nefret ediyorum, her zaman değil boş zamanlarımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 lan daha ne isteyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 çok harcadım o paradan /fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 efes pilsen fabrikasına gittik. baya eğlendik. 9 da uyuyup bu saatte uyanınca annemle de kökanla da konuşamadım terkedilmiş gibiyim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 korkma yalnız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 baba oluyorum günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 almanca quizi, fizik2 vizesi, olasılık vizesi :( hayat çok tatsız günlük, ömrüm çürüdü bu dersler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sıçtın mavisini görmüş bulunuyorum şu dakika. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sıçtın mavisine baka baka hon oynuyorum allahta benim belamı sevsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 hiçte sevmiyorum şu sıçtın mavisi kavramını ya çok itici bi kalıp aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bugün süper bir gün olacak günlük, hissediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 günlük günaydın. kemer tatilim bitti çok mutsuzum. kemer anılarını final maçından sonra wot şeklinde yazmayı planlıyorum. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Günlük Khelben'in Ruslarla ilgili wotlarını heyecanla bekliyoruz. Bugün off günüm, 10 günlük maaşım yatıcak. Haydi bakalım. He bi de yüksek için ders çalışma isteği 0. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar