c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Çekiç aldım bugün.Malzemeler tamam.Ben de hazırım.Yaşasın arazi ozaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bu aralar çok geldi herşeyler Bir insanı ne kadar sevebiliriz acaba? Senin için ölürüm her dediğim de kızıyor. Masmavi gözlerinin içine her baktığımda bişiler ölüyor halbuki içimde, gerçekten ölsem ne fark eder ki? Eskiden dünyanın en güçlü adamı sandığınız insan şimdi çocuğunuz gibi bakımınıza muhtaç olunca insan bi garip oluyor. Hayatımı dolu dolu yaşadım diye düşünse de, bişi olduğu her seferde acaba şimdi mi alacaksın onu elimizden diye düşünmek çıldırtıyor insanı. Keşke küçükken daha çok vakit geçirebilseydik demek, sadece o gün görebilmek için nerdeyse güneş doğmadan kalkmak. Küçücük bir takdirini kazanabilmek için her şeyleri yapmak. Küçücük bi gülücük için.. Çok canım yanıyor, odamdan salona çıktığım her sefer de yüzümü sabit tutmak, gülümsemeye çalışmak falan. İnsan nasıl hazırlar kendini kaybetmeye? Katlanamıyorum abi gözümün önünde erimesine, hiç bişi yapamıyorum ama. Gelmiyor elimden hiç bişi! Büyüdüğümü, kocaman adam olduğumu görsün istiyorum. Kendi ailemi kurduğumda orda olsun, benimle gurur duysun istiyorum sadece. Kızımı ya da oğlumu kucağına alsın sonra bana baksın istiyorum. İstediği gibi, ona layık bir evlat yetiştirebildiğini görsün istiyorum. Azıcık daha zaman istiyorum sadece, çok değil azıcık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 said: gerçekten ölsem ne fark eder ki? gübre olursun çürüyünce.. çiçek yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ölsem daha faydalı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 dasaaa said: said: gerçekten ölsem ne fark eder ki? gübre olursun çürüyünce.. çiçek yapar.. Banlanacak olsamda bi siktir git abi. Zaten canım sıkkın dalga geçtiğin konuya bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 da ayrı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ne anladım ki ben şimdi ben banlanmaya razıydım msj gidicekseydi yerine, onun yerine benim msjım silindi bana dokunan msj hala duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 fede said: ölsem daha faydalı olurum emo mu oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yarına ispanyolca sınavım var günlük. daha hiç bişi bilmiyorum. gece uyumıcam çalışıcam. ondan önce aklıma kalmasın diye de dışarı çıkıcam 1 saat sonra filan. bütün planlarım süper giderse hem eğlenicem hem yarın müthiş bir sınav vericem. dua edin benim için hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Bella said: fede said: ölsem daha faydalı olurum emo mu oldun? bu adam zaten emo yıllardır bunu anlamadınızmı cidden adam EMO ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 olsun o da bi ananın evladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 wastyrx said: Ne anladım ki ben şimdi ben banlanmaya razıydım msj gidicekseydi yerine, onun yerine benim msjım silindi bana dokunan msj hala duruyor.. özelden ver mesajı.. bana mıydı mesaj!! meydana gel lan.. pıçakla kapışalım.. de dust'ta kapışalm!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 bişey anlamadıysan ben anlatayım biz bu forumda sorunlarımızı "banlanmaya razıyım küfredeyim"le değil şikayet butonuna filan basarak çözüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 keşke senden kurtulmak da o kadar kolay olsaydı be yavuz...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Saeros said: bişey anlamadıysan ben anlatayım biz bu forumda sorunlarımızı "banlanmaya razıyım küfredeyim"le değil şikayet butonuna filan basarak çözüyoruz uu etkilendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Saeros said: bişey anlamadıysan ben anlatayım biz bu forumda sorunlarımızı "banlanmaya razıyım küfredeyim"le değil şikayet butonuna filan basarak çözüyoruz Normal bir durum da aklımıza gelen o olur doğru diyorsun. Normal olsam zaten o laf böyle dokunmaz bana ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 dasaaa said: wastyrx said: Ne anladım ki ben şimdi ben banlanmaya razıydım msj gidicekseydi yerine, onun yerine benim msjım silindi bana dokunan msj hala duruyor.. özelden ver mesajı.. bana mıydı mesaj!! meydana gel lan.. pıçakla kapışalım.. de dust'ta kapışalm!!! Kutun dolmuş gitmeden verdiğin cevaba hitaben son bişi yazayım. Umuyorum ölmeden çürürsün abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 o olmuyor be kanka.. olsa ceset senin.. çiçek bile açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 damara basmak paticiğe yakışmaz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 dasaaa said: o olmuyor be kanka.. olsa ceset senin.. çiçek bile açarız Cidden bu kadar duyarsız bişi misin sen? Burda herhangi birinin aptalca bi seçiminden bahsetmiyoruz. Çocukça bi hareketim yüzünden cezalandırılmıyorum. Benim ya da babamın yaptığı bişi değil. Şans sadece benim babam değil senin babanda erken yaşta hastalanabilirdi. Bi insanın babasını kaybedicek olmasıyla nasıl dalga geçebiliyorsun anlamıyorum. Cidden anlamıyorum.. Benim başıma gelmedi o yüzden sorun değil mi diyorsun? Yok benim de başıma geldi diyorsan nasıl dalga geçebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 şimdi şöyle bişi var hako (sen kalkıp banada laf edersin bu sinirle ama) dasaa orda sana karşı bi dalga geçme girişiminde bulunmuyo. sadece lafından bi parçayı alıp ona yorum yapıyoki yazdığın şey ile alakası yok. sende moral bozukluğu ile ragee girip atar yapıyosun. yani boş yere tatsızlığa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Gecmis olsun.. bu arada o ilk mesaj tl, dr idi lan. Ben ilk satirda okudugum olsem ne olur a cicek acar dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Çok geçmiş olsun wastyrx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Hako, üzülme ya nolursun =( İnşallah iyiye gider her şey de daha çok birlikte olursunuz... Hayatta güzel şeyler de var, seni de bulacak elbet bir gün, sık dişini biraz daha =( Ben de her şey kötü gidiyor diyordum ama birden bambaşka bi tarafa gidebiliyor hayat, ümidini kaybetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar