napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 NEYSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben dalga gecmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Aaa bugün sporda bayılıyodum az kalsın. Aklıma geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 O kadar alışverişin arasında torbalardan birini mağazanın tekinde unutmuşum. Tam metroya binmeden önce fark ettim. Bir de en beğenerek aldığım şeylerin olduğu torbaydı. Neyse buldum sonra^^ Ama inanılmaz yorulmuşum 3 saat gezindim boş boş resmen. Şimdi kim gidip elektrik alacak yeaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Günlük bu dünyanın cidden boku çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bugun onumde rus oldugunu zannettigim bir yaslı grubu vardı ve sadece 10sn lik bir isi 20dakkada hallettiler. hem onlarla ilgilenen kadın hem arkada benle bekliyen insanlar delirdik. ciddi anlamda delirdik. garip garip hareketler yapmaya baslamistik. 10sn ya 10sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ALLLAAAAH JÄGERMEISTER! energy drinkle karistirdik likörü. son 7 sayfayi da okumayivereyim, hakettim. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Şey günlük selam, Çok güzel bi doğum günü falan filandı seviyorum herkesi neyse bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 BAKMAKTAN HİÇ SIKILMAMAK.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Pyro: şu an pırt diye osurdum lan Kaan.: HAHAHAHA Pyro: ne gülüyorsun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Baktığın şeye göre değişir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 BUSSOOON diye osuranlar gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 EEEAH VERDAMMTE SCHEISSE ULAN. kardeslerimin annemin yoklugunu bu kadar güzel degerlendirceklerini basindan bilsem, ben de giderdim münihe. itogluitler bütün party takimini eve topluyolar 3 gündür. su an 7 kisiler. sabahin 5inde geldiler, 1 saat dayandim ''neyseah bisi demicem mm mmmmm relax'' modunda, soora iceri öle bi dalisim vardi ki.... rüyamda ingilizce konusuodum sanirim. - KEN YUUUUUU EÖÖÖÖÖ HALLO KÖNNT IHR BISSCHEN LEISE SEIN!!!! MEALI: ken yu eööö meraba azcik sessiz olabilir misiniz?? neese ki kafalar o kadar güzeldi ki ing. giris yaptigima yetemediler. tza. tabi o cümleyi sarfetmemde bünyemdeki alkolün etkisi de var. Anne yeter, gel artik. neyse sanirim 1 saat sonra ben sana geliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Baraj aldı götürdü tatilimi günlük :/ neyse en azından çok erken başlamıcam çalışmaya Bana huzur, Hakoya uyku. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 15.00 - 23.00 günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bugün 23 nisan neşe doluyor insan günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Yarın olsun pls günlük. Gidiyim çiçeğimi alayım, tatlımı yiyim en güselinden, sarılsın bana az özlem gidersin, iki ağlasın rahatlasın. Bu sefer geç kaldım zaten, aradı şimdi geliyorsun dimi yarın? Bak tatlını bitiricek Kemal amcan dedi. Bitirmez o bırakır bana, işe başlıyoruz bugün ama kesin gelicem dedim mutlu oldu kadıncağız ^^ Bize huzur, Hakoya daha çok güç. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 sana bakınca sensiz nasıl yapacam türkiyede onu düşünüyorum... of be bebeğim aşık ettin sen kendine beni... :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bugün arkadaşım gelicek günlük. dün akşam eve geldim baktım sütlaç odamdaki bi kutuyu parçalamış.parçalar heryerde. gayet sakin topladım. sabah kalktım, yine heryerde parçalanmış eşyalar........ anormal olan, bendeki sabır ve sakinlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 777de postum olsun ben onu doldururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 aaa 777 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 TAKE THE TIME TO TOUCH ME MORNING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 maaş günü. hem de çift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 maaş değil çift yevmiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar