Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yurda geçmek üzere olan adamın ayağına ev gelmesi (daha büyük daha ucuz vs vs)... bu günlerde şans yüzüme gülüyor gibi.
gerçi az önce bi kavurmalı yumurta yapıyım dedim , akabinde yaktım yemeği(hiç yağ koymamısım). bu akşamda açım :S

öyle
Mesaj tarihi:
Bu sefer spora baya ciddi bi giriş yaptım. Eşofmanları falan giydim, babamı bekliyorum. 10 dakikaya spora inmiş olucam. Lale çalıştırıcak beni. Jale miydi lan yoksa dfg. Tek başıma inmek istemiyorum nedense. Bi kaç gün alıştıktan sonra inerim ama sanırım. Zaten çok sık gidemicem spora. Haftada 3-4 gün gidicem. Öyle yani. HAD BİSMİLLAH.
Mesaj tarihi:
Çok pisti rüyam günlük şurda 2 saat uyuyim dedim burnumdan geldi keşke uyumasaydım bu sefer harbi harbi hissettim acıyı yea :)
Bi tatile ihtiyacım var günlük, hemde çok.

Ha bide sabah sabaha amelelik yaptım bu ayakla kendimi tebrik ettim dinleniorum afsad

Bana huzur, Hakoya uyku, Prensese Hako. Amin.
Mesaj tarihi:
Oh muhteşemdi spor. Vallahi bu sefer kesin kararlıyım. Yarın sabah da gidiyorum. Stretching falan da baya iyi geldi. Karın ve bacakları çalıştırdık baya. Yaza sıkı gircem sdfghj
Mesaj tarihi:
200 lira servis parası kesmişler 10km mesafedeki yer için. Bir sonraki ay başka bir arkadaşımla arabayla gidip geleceğim sanırım.

70 lira da bireysel borç diyor, anlamadım onu.

Off.
Mesaj tarihi:
İnternetten bakılıyor da bordroya, ilk ayın sayfası boş. Bir şey göremiyorum.

Neyse hayat güzel, 3-5 kuruş için canımı sıkmıyorum. Zaten bilgisayarım geliyor 1-2 güne, haftasonu da Ankara'dayım. :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...