Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yurda geçmek üzere olan adamın ayağına ev gelmesi (daha büyük daha ucuz vs vs)... bu günlerde şans yüzüme gülüyor gibi. gerçi az önce bi kavurmalı yumurta yapıyım dedim , akabinde yaktım yemeği(hiç yağ koymamısım). bu akşamda açım :S öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 3 gün. 5 sınav. bir bella. hayat bana gülümsüyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 3 gün. 5 sınav. bir pogodi. hayata tüküreyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 n gün n sınav n müdacele 1 Hako 1 Prenses Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 canım sıkılyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Muzlu toplar üstüne çikolata dök, biraz soğut sonra yerken mutluluktan öl günlük. Ben onu yabıyorum atm ^_^ Bana uyku, Hakoya uyku, Prensese uyku. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sevgili günlük; bugünde sana yazabilceğim bişey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 me loves <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 içmeden kafam güzel oldu bugece yerli yersiz herşeye gülüyorum yorum yazıyorum anlamadım gitti neden böyle anlamadım günlük yardım et bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 günlük lan baya eğlenceli bi gündü zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Bu sefer spora baya ciddi bi giriş yaptım. Eşofmanları falan giydim, babamı bekliyorum. 10 dakikaya spora inmiş olucam. Lale çalıştırıcak beni. Jale miydi lan yoksa dfg. Tek başıma inmek istemiyorum nedense. Bi kaç gün alıştıktan sonra inerim ama sanırım. Zaten çok sık gidemicem spora. Haftada 3-4 gün gidicem. Öyle yani. HAD BİSMİLLAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Çok pisti rüyam günlük şurda 2 saat uyuyim dedim burnumdan geldi keşke uyumasaydım bu sefer harbi harbi hissettim acıyı yea :) Bi tatile ihtiyacım var günlük, hemde çok. Ha bide sabah sabaha amelelik yaptım bu ayakla kendimi tebrik ettim dinleniorum afsad Bana huzur, Hakoya uyku, Prensese Hako. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Werewolf said: 5 günde 9 sınavım var ve ben sadece onu düşünebiliyorum günlük.... adamın kolunu kesseler troll akıcak küçük troller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Günaydın günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Maaşımdan anlam veremediğim şekilde 300 lira kesilmiş lan günlük. Kafam bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Oh muhteşemdi spor. Vallahi bu sefer kesin kararlıyım. Yarın sabah da gidiyorum. Stretching falan da baya iyi geldi. Karın ve bacakları çalıştırdık baya. Yaza sıkı gircem sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Keşke herkes bu kadar düşünceli olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 pekaziz said: Maaşımdan anlam veremediğim şekilde 300 lira kesilmiş lan günlük. Kafam bozuldu. oooo god :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 4 ay 1 tez 1 dworgian fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 pekaziz said: Maaşımdan anlam veremediğim şekilde 300 lira kesilmiş lan günlük. Kafam bozuldu. Abaw çok yaf git bi sor nooldu die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 200 lira servis parası kesmişler 10km mesafedeki yer için. Bir sonraki ay başka bir arkadaşımla arabayla gidip geleceğim sanırım. 70 lira da bireysel borç diyor, anlamadım onu. Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ilk ayınsa çalışma belgesi için kesilmiştir. benden de 70 kesilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 2. maaşım aslında da ilk maaşa ait bordroyu göstermiyorlar, anlamadım. Ama ilk ayım, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ilk ayın maaş bordrosu 2. ay gelir zaten yani ilk aya şimdi bakabilirsin gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 İnternetten bakılıyor da bordroya, ilk ayın sayfası boş. Bir şey göremiyorum. Neyse hayat güzel, 3-5 kuruş için canımı sıkmıyorum. Zaten bilgisayarım geliyor 1-2 güne, haftasonu da Ankara'dayım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar