copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 son kırk dakika günlük sonra ev yarın da tatil oh mis ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ders ÇALIŞMALIYIM YIM YIM test case design yapmalıyım validation & verification testingi yutmalıyım yarınki sınavdan yüksek alıp hocanın götüne girmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aldatmak ikiye ayrılır aldatılan ve aldatan ikiside bu eylemin sonunda kendisini ölü gibi hissetmeli bence. aldatmak bir davranış bozukluğudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 üüüüüüüüüüüüü bitmio bu gün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 güllük 36 saatte bir 2 saat uyumak çok garip oluyomuş..uyku ihtiyacın kalmıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 wastyrx said: üüüüüüüüüüüüü bitmio bu gün :( ZAAAAAAAAAA =))) evimde nescafemi yudumlayıp keyif yapıyorum ben de hako B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Hala mal gibi misafirhanede oturup internete giriyorum, kitap okuyorum. 10 gün geç işe başladım diye prim de vermemişler. Banka da kartı ev adresime postalamış iş yerine. Acayip sinirliyim, önüme gelen ilk kişiyi feci hırpalayacağım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ve sabaha kadar çılgınlar gibi king oynıyacak olmak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sene 2010 hala king oynayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 pekaziz said: Hala mal gibi misafirhanede oturup internete giriyorum, kitap okuyorum. 10 gün geç işe başladım diye prim de vermemişler. Banka da kartı ev adresime postalamış iş yerine. Acayip sinirliyim, önüme gelen ilk kişiyi feci hırpalayacağım günlük. ahahaha benden mi çıkarmaya karar verdin acısını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Msn yok, youtube yok, wow yok, arkadaşlarım yok, önüme gelene sataşıyorum böyle (: Böyle ters gülen tiplere de uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sus be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 adam kendine bile sataşıyo bırak konuşsun yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 İçiyorsun inadına değil mi kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hala yemek yiyemedim ama az kaldı ebek =( hayat sana güzel irem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 laz damarim tuttu, mutlaka rizeye gitmem lazim türkiyeye geldigim zaman. ölmeden görmek istedigim yerlerden bi tanesi. artik ne kadar gaza geldim bilmiyorum da sayfalarca not yaziyorum. bakalim bu calisma taktigiyle nasil sonuclar alacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gidipte üzülme sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 niye ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 maçta camış gibi koştum ama yorulmadım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Sabah sınavım var, hiç çalışasım yok. Quantum, relativity falan.. Cheatsheet hazırlamam lazım, ona bile üşeniyorum. Onu hazırlasam yeterli olur mu acaba diye de düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Boşluk, baş ağrısı, uykusuzluktan gözlerin acıması.. Bana huzur, Hakoya kum torbası. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bir tek eksiğim var o da ders çalışma dürtüsü günlük . kitabın başına oturunca uykum geliyo, fm oynayasım geliyo, telefonla birilerini arıyasım geliyo v.s v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 beni arasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 copry said: ve sabaha kadar çılgınlar gibi king oynıyacak olmak (tu) =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 barbu said: beni arasana aksdnfadng yok artık dön ülkene arıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar