spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 günnük acayip hasta oldum bütün gün uyuyudum haala uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Kaşmir makinede yıkanmıyormuş. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bu kızların hepisi ayrı bi kandırıkçı inanmamak lasım ebek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 dijital özgürlük ve bilgiye sorumsuzca ulaşma hakkı ile insanların sosyal ortamlarda kendini gösterme sevdası, kanıtlama merakı birleşince bu dijital ortam size hatalı mail atan kişinin tipini görebilme, kaç tarihinde ehliyet aldığını öğrenme, oturduğu yeri kabaca takip edebilme, hobileri, akrabaları ve diğer çevresini belirleyebilme gibi zamanında superman'in bile gıpta edeceği süper güçlerle yaşama imkanı veriyor.. ve bunu sadece bir c/p ile yapabiliyor olmak.. bu gereksiz derecede komik. insanların bu kadar çok bilgisinin ulu orta verilmesi, hatta çoğu bilgiyi kendilerinin bilerek, isteyerek, bağırarak duyurması bana garip geliyor.. dijital yaşam sosyal sınırları bitiriyor ve bulunmayı kolaylaştırıyor.. sadece mail atan kim diye bakmam sonucu bile kişinin çetelesinin çıkması garip.. bu hiç iyi değil.. sadece mail atan kim diye bakmam sonucu kişinin çetelesinin çıkması garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 günlük bugun 8 de kalktım ve daha bişi yemedim. evde yemek de yok. resmen kotu geç kalkmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abvblizzard said: Kaşmir makinede yıkanmıyormuş. Bye. bunu cidden yaptın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 pogodi said: günlük, bibuçuk senedir istanbuldayım, ilk balık ekmeğimi az önce yedim, ÇOKŞEYKAÇIRMIŞIM. Köylü diyince alınıyorsunuz bir de. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 günlük total protezden 50 aldım..sınavdan 43 aldım..yarın parsiyel protez teslimim var ve beenmedim hoca 45 anca verir.. protezden kalırsam seneye sadece 1 gün dersim olcak sınıf tekrarı offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 madcow said: pogodi said: günlük, bibuçuk senedir istanbuldayım, ilk balık ekmeğimi az önce yedim, ÇOKŞEYKAÇIRMIŞIM. Köylü diyince alınıyorsunuz bir de. hıh. değiliz bileae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abvblizzard said: Kaşmir makinede yıkanmıyormuş. Bye. EYVAH. Kaşmir kıyafetleri makineye mi attın yoksa? Ben senelerdir bunun zorluğunu çekiyorum. Bütün kazaklar, atkılar İstanbul'a dönene kadar çürüyor dolapta çünkü burda kuru temizlemeciye gitmeye çok üşeniyorum. İstanbul'da evimin karşısında var asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 günlük OFF sağ taraftaki arka gelen kısım akril dolmuş OFFFFFFFFFFFFFFFFF niye teknisyene yaptırmadım ki ben ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 giderek uykuya daha çok ihtiyaç duyuyorum sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 cermanyada ilkbahara resmen girdik. sokaklar davetkar bakışlarla kaynıyo yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 666. sayfaya doğru yol alıyoruz.. o sayfaya yazanların hepsi ÖLECEK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hepimiz ölcez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ama kısa sürede gelecek ve acı çekerek değil.. 666. sayfaya yazarsanız eğeeeer.. evet o zaman sizi yakın bir süre içerisinde acı dolu bir ölüm bekliyor olacak!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 665te kilit atılsın. yenisi başlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 günlük saat 05.25 ve ben hala protezle uğraşıorm teşekkür ederim bu bölümü seçmeme yardımcı olan herkeze =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 birazdan çıkıp tarih dersine gidicem. ilk 5 hafta gitmemenin faturası bu. 8 hafta kaldı ve bir hafta bile ders kaçırma şansım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 2 kutu süt ve 1 paket sigarayla sabahlıyıp ikinci döneme başlangıcıma 7 gün kala hazırlık yapmak . eğitim hayatına yine yeniden devam. oooooooof diyorum dağa taşa vursam kendimi into the wild =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Selam günlük nabıon. Gece 4 te yattım, oh negzel oldu bütün gün uyurum diyodum ki, sabah 8 de dinamo gibi uyandım. sanırım enerji patlaması falan yaşıyorum ahahah. hadi bakalım bi kahvaltı edelim dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 günlük lan, rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 günlük daha kaslarımın ağrısı geçmeden çok büyük salaklığa doğru koşuyorum bugün. önce 1 saat spor salonu, ardından 1 saat halı saha. sanırım ölücem. kib. aoe. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Holy said: günlük daha kaslarımın ağrısı geçmeden çok büyük salaklığa doğru koşuyorum bugün. önce 1 saat spor salonu, ardından 1 saat halı saha. sanırım ölücem. kib. aoe. bye. hamlama ağrısından bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Hamlama ağrısı değil pek, tükenme ağrısı daha çok :) bir günde 4 saat tempolu spor yapmaktan oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar