sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Sabah babamın "kızım ben işten ayrıldım" demesiyle uyanmam çok hoş oldu gerçekten. Bıktım ulan. Bütün medya sahiplerini öldürmek istiyorum ülkeyi bok ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sesu said: Sabah babamın "kızım ben işten ayrıldım" demesiyle uyanmam çok hoş oldu gerçekten. Bıktım ulan. Bütün medya sahiplerini öldürmek istiyorum ülkeyi bok ettiler. oha =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 LucifeL said: vaniLLe said: araba demeyin, kötü oluyorum. abi SUSAMIYORUM cok sinirlendim. ve arabalari o an araba olarak degil de monstertruck olarak gördüm heycandan. sadece ondan kaybettim.takma kafaya senden daha kötüsü olanı vardı Almanya'da yaşayan kuzenim direksiyon sınavında yayaya çarptı :D ahahahahhahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 off çok kötü o. ablamda son denemesinde alabilmiş almanya da ehliyeti. alamazsa bir daha sil baştan eğitime göndereceklermiş. hasta olmak kötü, evde boş boş oturmak daha da kötü günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Can bugün santralde bi sürü fotoğrafımı çektiiiiiiğ. Vahşi, kızgın bi de boş bakışlar attım. Ağzımda sigara ve gözümde wayfarerlarla çok cool çıktığımı söyledi de öyledir umarım. 1 hafta beklemek zorundayım ama. Fotoğrafları bastırıcak da scan edicek de, çok işi var. İnşallah güzel çıkmışlardır. Wuffiiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 1 hafta bekleyemem ben paylaşın lan resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Hala uyku. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 26 Mart - 31 Mart - 4 Nisan'da 1'er tane, 2 Mart'ta da 2 tane sınavım var. Hadi bağalım. Bugün çıkmayıp haftaya Cuma'ya olan ödevlerimi bitiricem. Hafta içi de direk sınavlara çalışmaya başlicam çünkü baya konu var. Yarın gece bi de haftaya Cuma akşamı çıkıcam bi tek. Sıkıntı geldi içime birden sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Aket-Atum said: LucifeL said: vaniLLe said: araba demeyin, kötü oluyorum. abi SUSAMIYORUM cok sinirlendim. ve arabalari o an araba olarak degil de monstertruck olarak gördüm heycandan. sadece ondan kaybettim.takma kafaya senden daha kötüsü olanı vardı Almanya'da yaşayan kuzenim direksiyon sınavında yayaya çarptı :D ahahahahhahahhaha ahahaha cüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 az önce ilk defa yemek yiyip mutlu oldum hayatımda bir ilkti bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 duş,yemek,tv.,cips*kola-tv bügünkü planım bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 1 ay sonra babam eve geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 çok uzun süre uyumayınca bi süre sonra garip bi enerji geliyor ya günlük heh o enerjiye geçtim ben işte :D Feci enerjikim şuan ama bi yere şöyle 15 sn uzansam fln uyurum insta gibi ebek. Bana uyku,Hakoya huzur,Alamancılara ehliyet, Kermite çok çok iş kafasını kaşıyamasın. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Oley pizzam bedava olucak 35dk oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ne şanslı insanlar var anasını satimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 torrentin kötü tarafı asla vaktinde gelmemesi.. 1saat önce "son 1saat abi" derken hâlâ "son 1saat abi" demesi zamanda durduğu anlamına geliyor olabilir. emin değilim.. lafım her proğramın en son sürümünü kullanıp, geriye uyumlu kaydetmeyenlere.. yanın e mi! hele "abi 12.1 benim yolladığım" öl sen.. bunları geriye uyumlu şekilde proğramlamayanlar. siz de ölün.. 0.1 versiyon için 3saattir bekliyorum.. ve görünen o ki 1saat daha bekleyeceğim.. "abi nasıl oluyor. farklı save seçeneceği yok. import mu edeyim" import tabii.. allam yaw.. bi sözlük aç bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 günlük bugünüm baya güzel geçti, ama biraz kafam karıştı fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bugun 7 de kalktım gunluk. hayır sabah 7 degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Aaaa bitti :S sdafas bitti naaaaaaaaaaaaaaan!!!! :D :D yippieee ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ne bicim gün yaptı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hmm hâlâ 25dakika var.. negzel.. http://fc09.deviantart.net/fs41/f/2009/021/c/b/cbb53b584c1a310e3e8d52a2928b6299.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 1 hafta kampa giriyoruz günlük merhaba aromatik bileşikler merhaba titrasyon eğrileri merhaba spektrofotometre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 İnanılmaz yorgunum ya, haftasonu çalışacağım bu hafta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 :(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar