copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 günaydın günlük gülistanlık pazar pazar yine nöbet =( bir de dişl taşlarımı temizledi diğer arkadaş inci gibi oldu dişlerim gerçi öyleydiler zaten :D ' sigara içtiğin hiç belli olmuyor' dedi mutlu oldum ^^ çıkarılacak ders dişlerinizi sabah akşam fırçalayın amin uzun zamandır söylemiyodum hakoya selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ailecek pazar kahvaltısı yapmayı özlemişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 günlük niye 5 saat uyudum ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 günlük, bugun nedensiz bir mutluluk var lan bende. hayırdır olum huzura mı eriyorum noliy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dünkü maçtan her yerim ağrıyor hala ya nası dağılmışız ehah. sinyal falan filan sınavım var. ona çalışmam lazım günlük hadi öptüm. ha bide schumacher i tekrar izlemek = priceless (tu) öptüm. herkese sevgi. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 copry said: günaydın günlük gülistanlık pazar pazar yine nöbet =( bir de dişl taşlarımı temizledi diğer arkadaş inci gibi oldu dişlerim gerçi öyleydiler zaten :D ' sigara içtiğin hiç belli olmuyor' dedi mutlu oldum ^^ çıkarılacak ders dişlerinizi sabah akşam fırçalayın amin uzun zamandır söylemiyodum hakoya selam Kolay gelsin yafz :) ben bu haftasonu bomboşum sanırım çok garip hissettim kendimi 2 gündür 9 ve 10 saat uyudum korkuyorum kendimden o yüzden :S Normalde 3 opsiyonel olarak da 4/4.5 saat uyurdum fix. Son bikaç gündür çok uyuyorum :S QueenofSpades said: hon öğreniomuş :D selam :D <3 Bana huzur, Hakoya bi 26 iq daha pls sonra ver elini sörn. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Günlük deli gibi hasta olcam...Öyle böyle değil ciğerlerimden nefes almakta zorlanıyorum şuan ama kendimi kötü hissetmiyorum off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sabah sabah maillara bakıyorum.. greenpeace mailını gördüm. caponya'da balina avına karşı mücadele veriyorlar. aslında haklı bi mücadele ama sonuca ulaşma imkanı olmayacak gibi. her neyse, şunu gördüm, güldüm sabah sabah.. http://www.greenpeace.org/raw/image_full/international/photosvideos/photos/blacked-out.png metni biraz sansürleyip vermişler :D haber şurada; http://www.greenpeace.org/international/news/whaling-trial-two100310 amcalar bu işin iç yüzünü göstermeye çabalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 çok hasta oldum günlük üşütmüşüm sanırım şimdi aşağı iniyorum serum takıcaklarmış =(( ama ben iğneden korkuyorum offf neyse iyileşip gelirim inş. hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 türk-yunan dostluğu için çalışmaya baslıyorum sanırım.sanırım diyorum,baskı var çünkü üzerimde.çiftetellinin yasal temsilcisi olucakmışım. banka hesabında 20 bin yuro olan bi fakir olucam özetle.bilmiyorum değer mi?ben bu teklifi bi sağlam kafayla değerlendireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bir printer olarak erkek 1. önemli olan printer değil scanner olmaktır. çok sağlam yazmışlar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 BÖhü hala başlamadım derse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Jahrein said: edit, hatta: http://www.youtube.com/watch?v=GosClBN6rzk&feature=related efsane bölümdü lan bu heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 düşünmek, duygulanmak, ihtiyaçların farkına varmak, iç gözlem yapmak, rüya görüp kendi içinden mesaj almak, kendine sorular sorarak yanıtlar üretmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 1 dakka bekledm ne yazıo die.. gif player falan olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 böyle jpg görmemiştim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 lan ben de diyorum BORCD ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kaç saattir teknolocig aletlere bakıyorum.. bi tarafım şişecek.. :( ne über şeyler var allaaam.. biz neden bu kadar teknoloci fakiri bir ülkeyiz. tamam etiyopya falan değiliz ama kore'de değiliz.. böhühüühühühühüüh acaip lan.. çok acaip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 iki tane serum yedim hala karnım ağrıyo günlük offf ya =(( hasta bakmaya da devam bir yandan sabah olsun evime gideyim nane limonumu yapıp içiyim oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 geçmiş olsun =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 saol cancan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Karıştırdın asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 günlük,yeniden bozkırdayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sabahlara kadar sürücek bir rapor maratonuna daha hoş geldiniz sayın çalışanlar die girişti abim bize :( Bana sabır, Hakoya uyku, Prenseslere Hako. İrem çabık iyileşsin. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar