Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

günaydın günlük gülistanlık pazar pazar yine nöbet =( bir de dişl taşlarımı temizledi diğer arkadaş inci gibi oldu dişlerim gerçi öyleydiler zaten :D ' sigara içtiğin hiç belli olmuyor' dedi mutlu oldum ^^ çıkarılacak ders
dişlerinizi sabah akşam fırçalayın
amin

uzun zamandır söylemiyodum
hakoya selam
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

günaydın günlük gülistanlık pazar pazar yine nöbet =( bir de dişl taşlarımı temizledi diğer arkadaş inci gibi oldu dişlerim gerçi öyleydiler zaten :D ' sigara içtiğin hiç belli olmuyor' dedi mutlu oldum ^^ çıkarılacak ders
dişlerinizi sabah akşam fırçalayın
amin

uzun zamandır söylemiyodum
hakoya selam

Kolay gelsin yafz :) ben bu haftasonu bomboşum sanırım çok garip hissettim kendimi 2 gündür 9 ve 10 saat uyudum korkuyorum kendimden o yüzden :S Normalde 3 opsiyonel olarak da 4/4.5 saat uyurdum fix. Son bikaç gündür çok uyuyorum :S

QueenofSpades said:

hon öğreniomuş :D

selam :D <3

Bana huzur, Hakoya bi 26 iq daha pls sonra ver elini sörn. Amin.
Sosyal ağlarda paylaş

sabah sabah maillara bakıyorum.. greenpeace mailını gördüm. caponya'da balina avına karşı mücadele veriyorlar. aslında haklı bi mücadele ama sonuca ulaşma imkanı olmayacak gibi. her neyse, şunu gördüm, güldüm sabah sabah..
http://www.greenpeace.org/raw/image_full/international/photosvideos/photos/blacked-out.png

metni biraz sansürleyip vermişler :D

haber şurada;
http://www.greenpeace.org/international/news/whaling-trial-two100310

amcalar bu işin iç yüzünü göstermeye çabalıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

türk-yunan dostluğu için çalışmaya baslıyorum sanırım.sanırım diyorum,baskı var çünkü üzerimde.çiftetellinin yasal temsilcisi olucakmışım.
banka hesabında 20 bin yuro olan bi fakir olucam özetle.bilmiyorum değer mi?ben bu teklifi bi sağlam kafayla değerlendireyim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...